|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Witajcie.
To nie będzie z screen z Tibii, ale jeżeli to tutaj się wkłada screeny to ja tutaj je wkładam ![]() ![]() ![]() Jeżeli długo się ładuje to sorry. Komentujcie. Ostatnio edytowany przez Szwedar - 19-08-2004 o 21:05. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 01 02 2004
Lokacja: Gostyń
![]() |
![]() ale czy to napewno gra zrobiona przez ciebie, bo mi bardzo przypomina gre Harvest Moon.????? :>
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 07 2004
![]() |
![]() nie działa... interia... zmien serwer i pokaz
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() Jeszcze przed chwilą działało. Już nie.
Tak to gra zrobiona przeze mnie w programie RPG MAKER 2000. |
![]() |
![]() |
#5 |
Krzyżak
|
![]() Mógły mi ktoś podać link strony gdzie ściągnę najnowszą wersję tego programu i najlepiej polską? Jeżeli wiecie gdzie można ściągnąć starsze wersje to też piszcie! najlepiej na mój GG! (2728942)
(Chodzi o RPG Maker jak coś ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 06 2004
![]() |
![]() www.rpgmaker.pl
Njlepsza strona o RPG maker ściagnij RPG maker Tsukuru (najnowszy) i RPG Tsukuru RTP (pliki graficzne). |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2004
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Mam ten program i gre ale niedokończonom troche trudny jest:/ skomplikowany ale raczej zrobie (niewiem kiedy alke zrobie)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 10 2003
|
![]() a propo gier - nie słyszłem że cos takiego istnieje (RPG maker)
![]() ja się starałem napisać grę w c++ pod DirectX i wszystko by było fajnie tylko że ja nie umiem rysować a grafika miałem jednego i poszedł na studia - jak by byli chętni graficy i proramiści znający c++ i directa 8.1 to prosze bardzo jestem w stanie wskrześić projekt - głuwne załorzenia to gra online jak tibia tylko że izimetryczna mapa i przedmioty, troche bardziej rozbudowana co do umiejętności i możliwiśći (np skile wydobywania kruszców czy możliwość budowania domów o dowolnej wielkości i w dowolnym miejscu). kiedyś miałem skrina ale szczeże wątpie żebym go znalazł. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2004
Lokacja: p-zn
![]() |
![]() to jest temat zwiazany z zdjeciami .... i chyba raczej na temat tibi a nie inny wiec niewiem poco ten temat ;/
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 08 2004
Lokacja: Gdańsk/Aldora
|
![]() Ludzie to nie jest dział
![]() |
![]() |
![]() |