![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Myślałem, że przez ostatni mój okres gry mam do czynienia z ludźmi wyrozumiałymi. Otóż zaczynając od początku. Pewnego dnia wchodzę sobie na tibia.com zauważyłem, że nie jestem w WBK. Pomyślałem "nie jestem im potrzebny", "chcą wygrać beze mnie". Po czym dowiaduje się "Dostałeś kicked z guild bo nie brałeś udziału w warze." I to właśnie chciałbym wyjaśnić. To iż nie było mnie na 2 pierwszych "akcjach" było spowodowane tym, że trenuję i nie mogę być akurat w tych godzinach których wyznaczacie. Wchodzę na vt jak wracam z treningu pytam "jestem potrzebny?" cisza. Następnego dnia jestem o wyznaczonej porze jestem i nic się nie dzieje. i tak 2 razy z rzędu. Po czym pytam "kolegi" "czemu się nie odzywasz obcy jestem?" odpowiedź: "ta". Dałem sobie spokój. Wczoraj wchodząc na ten magiczny program vt zobaczyłem napis "kicked: nie w gildii". A podobno się boje z pz wyjśc....
1. Kwestią przypadku jest to, że akurat jak byłem to nic się nie działo. 2. Czemu nikt napisać na prv or gg skoro "tak mnie brakowało" ? 3. Nawet jeśli mnie tam nie chcecie to nie powód żeby traktować mnie jak obcego chyba? P.S. Zdecydowałem się napisać tego posta po poście na mój temat na forum innego serwera. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2006
|
![]() Nie pekaj chyba nie gadałeś z kim trzeba.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 04 2006
Lokacja: Żagań
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: xerena
Poziom: 94
Poziom mag.: 61
|
![]() nie wiem co o tym myslec
bez komentarza bo nie wiem o co chodzi sory ;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2007
Lokacja: Ostrołęka
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Uciekiniereek
Profesja: Paladin
Świat: Candia
Poziom: 32
Skille: 66/50
Poziom mag.: 10
![]() |
![]() Nie ma tu co sie domyslac i gadac co sie komu "wydaje" tylko Miltiades pogadaj z ludzmi z gildii i wyjaśnij wszystko ;-)
@Up jak nie wiesz to po co piszesz?... ;-] |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2007
Lokacja: Ostrołęka
Imię: Uciekiniereek
Świat: Candia
Poziom: 32
Skille: 66/50
![]() |
![]() No tak, ale i tak wiele osób z twojej gildii nie przeczyta tego, ale moze akurat sie cos wyjasni
![]() PS Licze ze wrócisz do Wannabe Kamikaze (o ile nadal tego chcesz xD) PS2 Nie dziwie ci się, ze troche jestes wkurzony... pech ze akurat cie nie bylo i od razu kick z gildii ![]() Ostatnio edytowany przez Uci3kini3r - 07-05-2007 o 16:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Dobrze, ze to napisales bo robili z Ciebie tchórza a ja wiem, ze nie mieli racji ![]() PS dzis zalozylem konto na forum bo poprzednie mi sie zjebalo ![]() |
|
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 10 2006
Imię: woah berry jerry
Świat: Xerena
Poziom: 31
Skille: 62/41
|
![]() ![]()
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 11 2006
Lokacja: Głowi3nka
Imię: Elite Wito
Profesja: Knight
Poziom: 70
Skille: 80/75
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Tak sobie myślałem dlaczego Cię wyj****i.
Fajnie że o tym napisałeś bracie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2006
Lokacja: Elk
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Przyjac go z powrotem.. nie widze innego wyjscia szczegolnie po 2 niepowodznieach ( OB i demo~)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Guest
|
![]() Zaczyna się euforia zwycięstwa na 1 bitwie... Ludzie zaczynają być kickowani z gildi podejrzewam że jak wygracie wojne (w co wątpie) będzie jeszcze gorzej niż z Tengu bo Polak to Polak zacznie się kłócić i się rozpadniecie taka jest prawda przykładem jest Miltiades. Pozdro dla was i powodzenia życze
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ale zapewniam Cię, że nie masz racji ponieważ rozmawiam z tymi ludźmi (WBK) wiem jacy oni są oraz po wygranej bitwie kombinują następną po przegranej jak kupić bless i dalej gramy. A o twoim pesymizmie nie wspomnę pisałem już o nim kiedyś o nim.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2007
Lokacja: Mazuren
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Xerenian March
Poziom: 57
Poziom mag.: 50
|
![]() Miltiades wróć do WbK
![]()
17:06 Lanner Elwi [18]: Polowa dzieci w tibi ginie z powodu pk.Podziel się UHem.. ![]() Hail _/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2005
Lokacja: Mława
Profesja: Elite Knight
![]() |
![]() Z tego co obserwuje forum od 2 tygodni zauważyłem, że Polakom brak POKORY, gdyby tak ci nasi „bohaterowie” trochę by spokornieli wyszlo by im to na dobre. Jeśli myślicie, że wywalając zaufane osoby ( tę która była od początku) jesteście w błędzie. =] I nie gadać, że nie brała udziału w walce. Bo to jest głupia wymówka chyba każdemu z was może się zdarzyć, że akurat nie możecie uczestniczyć w akcji/warze. Dlatego myślę ze decyzja o wywaleniu Miltiades była zbyt pochopna/głupia? Tego nie wiem w każdym razie od****liscie sprawę(WBK) Nie wypadało wcześniej porozmawiać z Miltiades a potem ewentualnie wydalić?(w co wątpie).
P.S: zachowaliście się tak jak to wy byście byli tą Gildia nr. 1 na servie P.S 2: A tak w ogóle „Go go go WBK”( ale nie róbcie podobnych numerów więcej ;/)
Używaj słownika ortograficznego oraz opcji "szukaj", miej serce dla innych użytkowników i nie pisz głupich postów. Ostatnio edytowany przez Blood Angel - 11-05-2007 o 21:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2005
Lokacja: Mława
Profesja: Elite Knight
![]() |
![]() Wybaczcie za spam miss click
Mozecie usunac posta?
Używaj słownika ortograficznego oraz opcji "szukaj", miej serce dla innych użytkowników i nie pisz głupich postów. Ostatnio edytowany przez Blood Angel - 11-05-2007 o 21:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Niegrający
Imię: Luksus Ithil
Profesja: Knight
Świat: Elysia
Poziom: 76
|
![]() Spoko Mili przez niektorych jestem osadzany juz o to samo, a mimo wszystko bylem na akcji jak padal Zulin oraz pozniej na akcji z Rowazo i Zeptoo. To ze mam studia i duzo pracy nie znaczy ze nie uczestnicze w wojnie. A jak juz jestem to wiekszosc akcji nie wypala. Na szczescie co najwazniejsze informowalem/uprzedzalem lidera o moich nieobecnosciach.
![]() |
#20 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
JAPA KONIU!! |
|
![]() |