![]() |
#1 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 19 01 2006
Lokacja: NS
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Vu'Xiu
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Brotherhood of Darkness
Świat: Aldora
Poziom: 666
Skille: 666
Poziom mag.: 66
|
![]() Tutaj zamieszczac bede wszystkie filmy z tej wojny zrobione przeze mnie lub moich kolegow.
Cytuj:
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/9159 05.06 Bitwa na Edron, Quf 112RP UH botter dead http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/9174 06.06 Fireplex 100 RP dead http://www.tibicams.tibianetwork.net...vies/show/9182 07.06 Bitwa przed Ab, Benny Bonge 135 EK dead http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/9208 11.06 Darklegion Zyntax 95 RP dead http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/9272 21.06 Bitwa pod Ab'Dendriel http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/9455 25.06 Anubis 142 MS http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/9539 Ostatnio edytowany przez Vuxiu - 25-06-2006 o 20:27. Powód: nowy film |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 05 2004
Lokacja: Racibórz
![]() |
![]() Eee, Benniego, najbardziej spoko haj lvlowca na Aldorze zabiliscie :/
Bylo was z 40 na jego jednego, ale mi to duma, macie sie czym podniecac. Laliscie go w cholere dlugo jak na tylu sorcow.
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() No nieźle nieźle, ale i tak w tyle ludu mogliście szybciej tego trapa zrobić
![]() Ja nie wiem, że EM się jeszcze nie ocknęło i was nie ganiają ![]() A mam takie pytanko, gildia Nemtora "Chosen Ones" to po czyjej jest stronie w tej wojnie? Ona wogołe uczestniczy w tej wojnie. Bo na tym filmiku przy bitwie na Edron gdzie zginał Quf widziałem właśnie Nemtora i stał z pk ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 06 2006
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
Świat: Furora
|
![]() Vu'Xiu filmiki są fajne i ciekawe. Ale czy moglibyście nagrywać jakieś przygotowania, albo jak idziecie ubić wroga. Nie wiem, czemu ale wg. mnie to nadaje charakteru filmikowi.
Od początku trzymałem z Animą i mam nadzieje, że wkońcu zabijecie Eliego, wtedy morale Eternal March powinny spaść ![]() PS. Nie chce być wybredny. To tylko prośba ![]() Hail Anima! Pozdo, Vibra. Ostatnio edytowany przez Hellsir - 09-06-2006 o 00:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
Zbanowany
Data dołączenia: 19 01 2006
Lokacja: NS
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Vu'Xiu
Gildia: Brotherhood of Darkness
Poziom: 666
Skille: 666
Poziom mag.: 66
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2006
![]() |
![]() @up
Bedziesz zamieszczac filmy z porazkami animy, jesli takowe beda ;] ? np:Royal Vertox Killed at Level 77 by Royal Suchy albo Enzin Sain Killed at Level 81 by Deveon and by Benny Bonge
Mess with the best die like the rest... Ostatnio edytowany przez JMJ - 09-06-2006 o 07:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 05 2006
Lokacja: Krakow
Imię: Tajemnica :)
Poziom: 41
Skille: 14/22
Poziom mag.: 1+
![]() |
![]() Ogólnie filmiki sa fajne, szkoda mi tylko bennego
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zbanowany
Data dołączenia: 31 10 2004
Lokacja: O taaaaaaaam ->
|
![]() @Ozon
> Eee, Benniego, najbardziej spoko haj lvlowca na Aldorze zabiliscie :/ huh bywa > Bylo was z 40 na jego jednego, hohoho pierwsze slysze oO > ale mi to duma, macie sie czym podniecac. no xDDD > Laliscie go w cholere dlugo jak na tylu sorcow. czy to wazne? wazne ze padl xD @Izull > A mam takie pytanko, gildia Nemtora "Chosen Ones" to po czyjej jest stronie w tej wojnie? nie walczy > Bo na tym filmiku przy bitwie na Edron gdzie zginał Quf widziałem właśnie Nemtora i stał z pk boshh............ @JMJ > Bedziesz zamieszczac filmy z porazkami animy, jesli takowe beda ;] ? niech to zrobi em xdddddddddddddddddddddddddd @hellsir > Ale czy moglibyście nagrywać jakieś przygotowania, albo jak idziecie ubić wroga. mamy wszystko, ale tylko dla wybranych ;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Chelsea Fan
Data dołączenia: 08 04 2006
Lokacja: Szczecin
![]() |
![]() em i anima bede sie tak ganiac w nieskonczonosc Gratz dla Animy za te dedy EM wizaka benn'ego ale troche racji jest byly ataki z zaskoczenie wizak i fireplax to juz zupelnie a benny w 30 osob to tez chyba niwpowod do radosci EM sie na 100% ocknie i wojna bedzie jeszce ciekawsza : )
pozdro HAIL ALDORA !!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() No no gz, ze zabiliscie bennego w 30 osob solo masak by nie dal rady? ale szkoda mi go. Czy ta wojna wogule sie skonczy?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#12 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 02 2006
Lokacja: Gliwice
Stan: Początkujący
Imię: Renion
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Chosen Ones
Poziom: 192
Skille: 101
Poziom mag.: 24
|
![]() Cytuj:
Z czym stal ?XD Cytuj:
Mmm a ktos powiedziial ze poprzednia wojna zostala zakonczona ? They Should Watch their back! Wlogowanie bylo pelno osob z Animy, Mn. Masakrowiec wiec raczej wizak moglby spojzec na vip or exiva, z reszta co to za roznica czy z zaskoczenia czy tez nie jezeli EM by mial szanse (czy jaka kolwiek gildia podczas wojny) tez by tak zrobili ![]() btw Fireplex sie wyfrajezyła i to raczej byl jej błąd ![]() Cytuj:
Zalosnie, Killed Shael Elvenwood at lvl 139 ;o ? Rzeczywiscie niemozliwe nigdy by niezabil knighta ;o w dupie byles gowno widziales;] A co by mialo do tego to gdyby mial noewgo ownera? SPAMer~! Ostatnio edytowany przez Dwimenor - 10-06-2006 o 12:43. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 02 2006
Stan: Niegrający
Imię: Arides
Profesja: Sorcerer
Gildia: Sixth'Sense
Świat: Xerena
Poziom: 17
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() Cytuj:
Moze nie pamietasz albo malo wiesz ale masak 2 raz ubil Shael Elvenwood na 138 lvl SOLO !! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
|
![]() Ta topic jest super, może odrazu streść wszystko co się działo w filmie i wogle linków nie zamieszczaj? Bo moim zdaniem nie ma sensu oglądać filmu na którym wiem co się stanie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Chelsea Fan
![]() |
![]() ja tam niewiem ale raczej Masak i paczka bede musieli jeszcze zwiewac przed EM oni sa oszolomieni ja tez lubie obie gildie no ale coz war is war !!
![]() ![]() ![]() ![]() p-ozdro Mistic
Wy macie historię, my ją tworzymy// Ostatnio edytowany przez Maggic - 09-06-2006 o 17:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | ||
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Cytuj:
Na wojnie Shele~ sie berdzo dobze uhal to nie wiem jak go masak zabil moze mial chlopak reke zlamana <rotfl> A tak btw to co moze zrobic 130 knight masie ? nic :>? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Cytuj:
Cale EM bylo niedaleko Bena ale Eli bal sie wyjsc bo zbunkrowal sie na jakims zadupiu gdzie w h.j nooob latalo A ze Beny chcial pokozaczyc i myslal ze jak ma 135 lvl to go nikt nie udupi i nie dogoni to sie pomylil tak czasem tez bywa -.- |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2005
|
![]() Cytuj:
Generalnie jestem za EM i przeciw Wizakowi.
Namu celofyzu. Ostatnio edytowany przez Ziutek666 - 09-06-2006 o 20:26. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Chelsea Fan
![]() |
![]() Cytuj: