|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 09 2006
Lokacja: Bełchatów
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Sask'Van Der
Profesja: Knight
Świat: Menera
Poziom: 130
Skille: 90/83
Poziom mag.: 7
|
![]() Po raz pierwszy gram na świecie non-pvp i to dopiero od 5 dni, nie znam więc dokładnych zasad i mam pytanie co od Czarnej Listy.
Podłączył sie do mnie koleś i powiedział że jestem na blackliscie więc wszedłem na tibie.pl sprawdziłem nigdzie mnie nie było więc zapytałem się go gdzie jest ta lista, dał mi jakis trefny link oczywiscie nie wszedłem. I tu pojawia sie pytanie gdzie jeszcze prócz tibia.pl mozna obejżeć blacklisty i czy za bycie na niej kasuja konto oraz jak można z niej sie wydostać. Z góry dzięki. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 01 2006
Lokacja: Łódź
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Arask
Profesja: Elder Druid
Świat: Harmonia
Poziom: 53
Poziom mag.: 47
|
![]() Co do tego czy są inne to nie wiem xp pewno so
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 06 2005
Lokacja: Oleśnica
Imię: Azaen
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
|
![]() Na forum.tibia.com w dziale Twojego świata.. na każdym npvp jest taka.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2006
Lokacja: Krk
Profesja: Knight
Świat: Secura
![]() |
![]() Np. Secura ma www.securanblacklist.com ale na securze to w cholere ludzi nad tym pracuje :d
Na starej bl zeby wydostac sie z listy trzeba bylo pogadac z Ginny a ona dawala kare. Ja kiedys musialem odac chlopowi 40k, a moj kolega stac 7h w bramie thais i pilnowac zeby zlurowany gs nie wszedl do miasta ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 06 2006
Lokacja: Wawa
Stan: Niegrający
|
![]() ! Witam ! Nie wiem gdzie znajdyje sie blacklista , ale wiem ze , zeby sie z niej wydostac (jezeli juz tam jestesmy oczywiscie ) trzeba poprosic ( chyba ) jakiegos gm zeby ci wydzielil jakas prace , za ktora odpracujesz bycie na liscie roboiac prace spoleczne , jak np. sprzatanie smieci , bagow na ziemi itd. ( ogolnie wszystko to , co by ci sie zaje...cie nudzilo . I to tez nie mysl , ze kazdy gm sie zgodzi , bo nie kazdy gm , ma ochote siedziec pare godzin patrzac czy wszystko dobrze robisz . Pozdro ! P.S Jezeli sie myle to sorki i prosze wykasowanie tego posta ![]()