![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2006
|
![]() Witam.
Pewnie każdy widział już zdjęcie Runara z forum tibianews.net. Tutaj mamy dyskusje na jego temat i dojścia do mino mage. Link: http://www.tibianews.net/forum/viewtopic.php?t=7698 Jak myślicie czy to prawda czy tam doszedł czy nie ? Na 18 stronie rozmowy pisał ktoś, że jakaś osoba jest dobra w Photoshopie, jest też w cytacie screen, gdzie pokazuje prawdziwy pokój mino mage i prawdziwe wykonanie go. Edit.Sorki źle wkleiłem link już poprawiłem...
RePenT HeReTiC!!! Know Your Enemy,Because If You Don't Know Your Enemies You Die!!! I Will Punish The Sinners!!! Bullet In Your Head!!! Ostatnio edytowany przez SpAyKeR - 12-07-2006 o 01:58. |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2005
Lokacja: Legnica
|
![]() link nie działa
up@ wyprzeziłeś mnie o 1 sekundke buhhahahaha lol lol lmao lmafo rotfl lol2 Ostatnio edytowany przez Zalgadis - 12-07-2006 o 01:58. |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Ty sie nie podniecaj o ile Cie wyprzeszdził tylko lepiej powiedz coś w tym temacie. @topic Jak myślicie, dostał sie tam czy to raczej fake ?
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Fake klucz został ZNISZCZONY przez cipów....
"Strange how there are no energy fields that the minotaur mage used to attack with ![]() mniej więcej na polskie to Dziwne że niema energy fieldów mino maga ;p Najważniejsze@ fajnie że wziął mino maga na 6 hitów >.< wogóle to dlaczego temat nazywa się runar skoro ten typ ma nick zakryty? ja na forum mam taki nick jaki mam a w tibii wogóle mam dziewczyne -.o Ostatnio edytowany przez Zalgadis - 12-07-2006 o 02:16. |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Poprosze o dowodzik tego, że Cipowie zniszczyli kluczyk, link co kolwiek.. Zrobił screena tak, żeby objąć jego pokój a nie energy fieldy. Mino Mage mógł bić kilka razy w tym samym miejscu -_-. Na stronie podanej przeze mnie jest jego nick i on sie wypowiada, dlatego tak.
#7 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2005
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez styku - 12-07-2006 o 03:39. |
||
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() up i up@było mówione przez samych cipów niepamiętam gdzie ale było
(możecie mi niewierzyć ja tam SS szukamdalej) a powód był taki że ludzie robili tego questa i nie zamykali drzwi i każdy mogł Sof'a wziąć ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() http://www.tibianews.net/Pictures.asp?Id=783 spobujcie ten link...
|
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tiaa...czuć Fakiem na kilometr. Kurna w tym zdjęciu nie ma Barrela, a żeby ubić mino maga potrzeba czasu i cierpliwości, a ten ubił na kilka hitów. Fake lub OTS!
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Zgadzam sie ![]() ![]() @Topic Komentarze na tej stronce co podales takze mowia ze to fake wiec to na bank fakeowa ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Tibia.pl support
Data dołączenia: 18 03 2006
Lokacja: Ojcowski Dom
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() hmmm nie wiem czy zle widze ale chociaz ten napis zaslania widac wyraznie ze ma prawie deep red...
15:43 Sirblaze on Isara [1]: nie padne 15:44 You see a dead human (Vol:10). You recognize Sirblaze on Isara. He was killed by a rat. Y'all |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up | @2up + @topic
Jakiego do cholerki barela ? Przeciez tam jest chest w pokoju mino mage... Poza tym w tym cheście nie ma żadnego questa bo mino mage ją chodzi i odsuwa. Jak wiadomo z chestami z nagrodami nie można ich odsuwać. Pomyśl że mino mage mógł chodzić w tym miejscu kilka razy, i kilka razy mógł trafić w tym samym miejscu. Przesuwający sie mino mage i jego ataki nie musiały wcale trafiać go w każdym miejscu >.<. Poza tym pewnie nie czytaliście 18 i wcześniejszych do 15 ze stron. Tak więc nie ma tutaj o czym mówić...
#14 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2006
|
![]() Cytuj:
Co do zaś rysunku... Popatrzcie, jak to jest możliwe, że nad postacią jest pokazana żółta kreska jej HP, ale nie ma nicka? Poza tym, sposób ustawienia gracza po zabiciu minotaura wskazywać miałby niby na to, że klucz wypadł z loota (a nie został np. wyciągnięty ze skrzynki). No, to jak to jest - Minotaur Mage w tym pomieszczeniu jest przecież zwykłym potworkiem, jakiego można też spotkać na mainie (niestety, miałem z nim takie przykre spotkanie), a tam jakoś wcale z niego żadne klucze nie wypadają. Ze strony tibia.erig.net (Minotaur Mage) wynika, że w loocie nigdy nie ma żadnego klucza, a przecież nie da się zablokować wypadania jakiegoś itemu z potworka w zależności od tego potworka lokalizacji - ze wszystkich nich wypaść może zawsze to samo. Dlaczegóżby więc akurat tutaj miał z niego wypadać klucz? To wszystko jest na tyle podejrzane, a także w innym miejsciu inni ludzie już wyczaili, że obrazek jest fake, że naprawdę nie ma już po co o tym dyskutować. Pozdrowienia.
Co mógłbym rzec o tym forum? Choć strona, na której ono jest "mieni się" tytułem supported fansite, dzięki pracy moderatorów jest to najgorsze forum, jakie w życiu widziałem. Mają oni bowiem w nosie użytkowników, ich prawa, a nawet sam regulamin. Uważają się za bogów, za nieomylnych. :-P Nie będę się już udzielał tutaj i napisałem do Administratora priva z prośbą o usunięcie mojego profilu z bazy danych forum. Nie bedę tu siedział ani dłużej. NA TYM FORUM PANUJE BEZPRAWIE! Ostatnio edytowany przez Jarassimus - 13-07-2006 o 12:31. |
|
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 02 2006
Lokacja: Kazordoon
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Sorcerer
|
![]() Moim zdaniem jest to fake. Zainteresowalem sie tym 'wyczynem' i zajrzalem na tibia.com. Jest tam napisane, ze Runar to 22 lvl KNIGHT ktory mieszka w THAIS, co oznacza ze nie mogl zabic Mino Guarda na Rooku, a jesli zostalby zrookowany stracilby lvl i voc (chyba ze udalo mu sie znalezc jakis tajemniczy tunel z maina na rooka, o ktorym tez bylo pare tematow). Daje link, zeby nie bylo ze rzucam jakies bezpodstawne oskarzenia: http://www.tibia.com/community/?subtopic=character Pomijajac juz kwestie voca i zamieszkania, wydaje mi sie to dosc trudne zeby 22 lvl Rookstayer (nie mam pojecia jakie mozna miec skille na tym lvl na Rooku bo nigdy nie mialem Rookstayera) zabil Mino Maga w pojedynke, poniewaz jak ktos pare @up powiedzial zeby do niego dojsc trzeba przejsc przez e-fieldy ktore zawsze zabiora troche hp. Sam Mino Mag tez za latwy nie jest bo walczylem z nim pare razy i zdarzalo mi sie ze musialem uzywac uhow/exury vity bo bylo ciezko (czasem zbieralem hity 100+), tak wiec moim zdaniem 22 lvl na Rooku nie bylby dla Mino Maga trudnym przeciwnikiem. No zawsze istnieje mozliwosc ze Runar wzial ze soba pare bp life fluidow, ale to tez wydaje mi sie malo prawdopodobne bo po 1) kwestia capa, a po 2) moglby nie nadazyc z wypijaniem ich...
Tyle ode mnie, pzdr for all EDIT: Po kliknieciu trzeba wpisac nick, wpiszcie Runar i zobaczcie. Dopuszczam tez mozliwosc, ze byl to OTS. Nie mniej jednak pomimo tych wszystkich zarzutow caly czas mam nadzieje i wierze, ze ktoregos dnia dojdzie do nas informacja o tym, ze ktos zabil Mino Maga i ze nie byl to fake. Ostatnio edytowany przez Royal Guard - 13-07-2006 o 09:33. |
![]() |
![]() |
#16 | ||
Prezes Supportu
Data dołączenia: 14 09 2005
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
#17 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2006
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Co mógłbym rzec o tym forum? Choć strona, na której ono jest "mieni się" tytułem supported fansite, dzięki pracy moderatorów jest to najgorsze forum, jakie w życiu widziałem. Mają oni bowiem w nosie użytkowników, ich prawa, a nawet sam regulamin. Uważają się za bogów, za nieomylnych. :-P Nie będę się już udzielał tutaj i napisałem do Administratora priva z prośbą o usunięcie mojego profilu z bazy danych forum. Nie bedę tu siedział ani dłużej. NA TYM FORUM PANUJE BEZPRAWIE! |
||
![]() |
![]() |
#18 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Pff hahaha minomaga da sie ubic ... -.- wystarczy ze ma odpowiednia ilosc posion arrow. Strzelasz w minomaga wchodziz na gore life fluid i tak dalej az minomag padnie. Pojdzcie na Antice tam podobno od czasu do czasu sa drzwi otwarte do minomaga. A tak wogole skad Sunrise wziol Acit Brass armor -.- lootnol z minomaga a jak sie tam dostal ma pewnie klucz ![]() PS. Tu sie nie zgadzam sadisz ze by nie mial calego hp a od czego sa life fluidy ? Hakuoh - nie zauwazyles ze zdjecie nie jest cale a barel chyba jest zawsze na dole a to jest zdjecie z 2 pokoju tam gdzie minomag. Skad wiesz moze mial on 30 dystans mozliwe ?. Jak gralem z kumplem na roku to najwiecej wziol 18 w minotaura. Zalgadis - A ty jestes pewnie swietnym graczem przyznaj sie co ?. Byly wywiady z paroma gm i mowili ze nic nie zostalo zlikwidowane i usuniete poprostu utrudnili wszystko teraz bo jak kiedys moglo sie dostac do pokoju z minomagiem bylo to zbyt latwe. Jak jestes takim znawca Tibi zajmij sie inni zeczami np pilka nozna bo cos Ci nie wchodzi rozwiazywanie zagadek Rookgaardowych. Wystarczy szukac na stronach o Tibi i czytac tam sie dowiesz co i jak ![]() Ostatnio edytowany przez Refugin - 13-07-2006 o 18:49. |
|
![]() |
![]() |
#19 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
|
![]() ach boze nie wytlumaczylem sie jasno widze chodzi mi o to ze walniesz z posion arrowa w minomaga i uzwasz life fluid i uciekasz na gore po schodkach asz do skutku
![]() |
![]() |