|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2004
Lokacja: Titania, Venore, Łódź
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Dr.Omaderze! Bardzo chciałbym panu podziękować za danie mi bana, kiedy razem z kuplem o nicku Rechta założyliśmy temat o fałszywych strażnikach wyroczni. Wtedy rodzice zakazali mi grać w Tibie gdyż byłem uzależniony wg. ich zdania. Gdyby nie ban na pewno odwiedzałbym kafejkę potajemnie co oznaczałoby, że zostanę przyłapany przez rodziców, i wymierzyliby mi karę znacznie gorszą od bana w Tibii - odjeliby mi 15000 złotych z konta w banku. Tak więc dziękuje jeszcze raz i zapamiętam to panu do końca życia. DZIĘKUJE!
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
![]() |
![]() 15000 złotych? To Ty bogaty chłopak jesteś!
![]() ![]() No widzisz... nieraz ban wychodzi na dobre - moderator wie co robi ![]()
![]() |
#3 |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Polecamy sie na przyszłość
![]() Wiesz, jak będziesz potrzebował bana, to wal śmiało ![]() ... o.O ps. Nie chodziło czasem o 150.00zł ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 06 2004
Lokacja: Piła
![]() |
![]() Jak człowiek dochodzi do takiego stanu to powinien naprawde przestać! Jeżeli jest możliwość zabrania takiej dużej kwoty tylko dlatego ze grasz w Tibię... to lepiej z nia skończyć.. :/
Re Dobo: Hehe reklama?? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2004
Lokacja: Gdzie dolina sie zaczyna :<
|
![]() Ja dziekuje moodkom (drom, scorcerer itd.) i adminowi (matkus) orac pomocnikowi admina (dobo) za wlozenie pracy w ta strone czuje respekt
![]() i szanuje wasza prace ![]() jak moze kiedys modkiem zostane to tez moge cie banowac ![]() za drobna oplata ![]()
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
Lokacja: Kolacja
|
![]() Zawsze mówiłem, że nie ma to jak ban
![]() ![]() A co do tej kasy... skoro tyle chcą Ci odjąć za Tibię to pewnie jeszcze sporo tam masz ![]() ![]()
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2004
Lokacja: Titania, Venore, Łódź
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() SPOX KASE mam i w tibie teraz gram. :-P aha, jak sprawdzic za co minus w reputacji
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() BTW... Pierwszy raz widzę gościa, który dziękuje za banna... Znam gości, którzy prowadzą krucjaty przeciw modom i adminom za banna ![]() Re up: Musisz wejść do Panelu Kontrolnego Użytkownika, pod subrkybowanymi topicami pojawi się twoje ostatnio zdobyte/odjęte punkty reputacji. Nie dowiesz się, za co dodał, jeśli przyznawacz sam się nie podpisze i nie poda powodu.
*+10 punktów do lansu Ostatnio edytowany przez Ghost Nieudany - 18-08-2004 o 12:33. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Z nienacka:P
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() |