Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > O wszystkim i o niczym

Notki

O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;)

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 07-09-2006, 22:38   #1
jzgol
Użytkownik forum

Data dołączenia: 07 09 2006

Domyślny analfabetyzm

Witam....
W tibie gram od niedawna, znajomy skierowal mnie na to forum abym sobie poczyal w wolnej chwili o sprawach dotyczacych owej gry..
Pierwsze co mi sie od razu rzucilo w oczy, to strasznie nisk poziom wiekowy tutejszych forumowiczow. Owocuje to niestety niesamowitym brakiem jezykowym, pomijam fakt iz forumowicze nie potrafia sensownie skonstruowac zdania, ale na Boga troche gramatyki Wam nie zaszkodzi...
Trudno traktowac kogos powaznie skoro pisze on np "wziol", dlatego prosze nie piszczie tylko po to aby pisac...
Zaznaczam iz sam orlem gramatyki nie jestem , aczkolwiek troche wstyd by mi bylo gdybym mial napisac posta czytelnego dla ogolu wlasnie w taki sposob...

Pozdrawiam
jzgol jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 07-09-2006, 22:42   #2
Straznik Monopolowego
Użytkownik Forum

Straznik Monopolowego's Avatar

Data dołączenia: 21 06 2005
Lokacja: Chelm

Domyślny

ZIOOOOOOOOOOOM
Takich tematyuw byo ju z trysta i tlo nic nie zminiowuje a wic odpósc se
Straznik Monopolowego jest offline  
stary 07-09-2006, 22:53   #3
jzgol
Użytkownik forum

Data dołączenia: 07 09 2006

Domyślny

No tak , ale postaw sie w sytuacji nowego uzytkownika- niczego nieswiadomy pragnie zaczerpnac fachwowej porady , badz tez poczytac sobie o swiecie Tibii...Na samym poczatku od razu zostaje skutecznie zniechecony, malo tego jezeli nawet zrezygnuje z forum to w grze dopiero sie zalamie...Zero kultury, taki sam poziom znajomosci jezyka angielskiego a o bledach w pisowni to mozna snuc opowiadania...Calkowita przyjemnosc obcowania z owa gra zostaje uzytkownikowi odebrana...Poczatkowo bylo to smieszne ale obecnie cisnie sie na usta tylko jedno slowo - tragedia
jzgol jest offline  
stary 07-09-2006, 22:55   #4
Dr. Omader
Administrator

Dr. Omader's Avatar

Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
Domyślny

No co ty nie powiesz... A to mi nowosc... A twoj temat ktorych bylo juz setki mial na celu cos poza zasmieceniem forum...?

Czytales regulamin? Za bledy w postach sa ostrzezenia, czesto dochodzi do banow. Widzisz kogos kto robi bledy? To obok posta masz taka ikonke do zgloszenia posta moderatorowi. Napisz o co chodzi i my sie tym zajmiemy.
Dr. Omader jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania