|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 09 2006
|
![]() Witam....
W tibie gram od niedawna, znajomy skierowal mnie na to forum abym sobie poczyal w wolnej chwili o sprawach dotyczacych owej gry.. Pierwsze co mi sie od razu rzucilo w oczy, to strasznie nisk poziom wiekowy tutejszych forumowiczow. Owocuje to niestety niesamowitym brakiem jezykowym, pomijam fakt iz forumowicze nie potrafia sensownie skonstruowac zdania, ale na Boga troche gramatyki Wam nie zaszkodzi... Trudno traktowac kogos powaznie skoro pisze on np "wziol", dlatego prosze nie piszczie tylko po to aby pisac... Zaznaczam iz sam orlem gramatyki nie jestem , aczkolwiek troche wstyd by mi bylo gdybym mial napisac posta czytelnego dla ogolu wlasnie w taki sposob... Pozdrawiam |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2005
Lokacja: Chelm
|
![]() ZIOOOOOOOOOOOM
Takich tematyuw byo ju z trysta i tlo nic nie zminiowuje a wic odpósc se |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 09 2006
|
![]() No tak , ale postaw sie w sytuacji nowego uzytkownika- niczego nieswiadomy pragnie zaczerpnac fachwowej porady , badz tez poczytac sobie o swiecie Tibii...Na samym poczatku od razu zostaje skutecznie zniechecony, malo tego jezeli nawet zrezygnuje z forum to w grze dopiero sie zalamie...Zero kultury, taki sam poziom znajomosci jezyka angielskiego a o bledach w pisowni to mozna snuc opowiadania...Calkowita przyjemnosc obcowania z owa gra zostaje uzytkownikowi odebrana...Poczatkowo bylo to smieszne ale obecnie cisnie sie na usta tylko jedno slowo - tragedia
|
![]() |
![]() |
#4 |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() No co ty nie powiesz... A to mi nowosc... A twoj temat ktorych bylo juz setki mial na celu cos poza zasmieceniem forum...?
Czytales regulamin? Za bledy w postach sa ostrzezenia, czesto dochodzi do banow. Widzisz kogos kto robi bledy? To obok posta masz taka ikonke do zgloszenia posta moderatorowi. Napisz o co chodzi i my sie tym zajmiemy. |
![]() |