|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2004
Lokacja: Gdynia
![]() |
![]() Witam ten dział jest poto by wyjaśnić i może czegoś nauczyć ludzi dziś pewie typ dal mi - zato ze napisałem ,ze mój kumpel używa Mc a Idiota zinterpretował to , że ja używam Mc :/ Czy wam sie też zdarzyły takie przypadki a jeszcze innym razem uzasadnie było "Gnojek" Takich ludzi to powinno sie wykastrowac poddać styrylizacji co otym sadzicie ??
|
![]() |
#2 |
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() Mysle ze u wiekszosci userow tego fora matka natura wyksztalcila zbyt malo fałd na korze mozgowej przez co maja oni problemy z racjonalnym okresleniem czy dany post jest ok czy tez nie.
Pozostaje nam nadzieja ze z wiekiem im to przejdzie.
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Bialystok
Stan: Niegrający
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
|
![]() Omg, skoro ten gość nie miał racji, to co ten - cię obchodzi???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2004
Lokacja: Gdynia
![]() |
![]() Sam fakt , że mam reputacje -2 to już ludzie inaczje naciebie patrza :/