|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Rybzor to moja dzifka
|
![]() Niedawno powstala na forum grupa Royal Members. Wielu ludzi skladalo juz zgloeszania ale musielismy je odrzucic poniewaz grupa ta sklada sie tylko z osob ktore znaja sie bardzo dobrze i tworza zgrana ekipe. Chcial bym zaznaczyc ze przyjmujemy tylko osoby ktore znamy(przebywajac na kanale IRC). Nie wazna jest ilosc postow, czas na forum itd. liczy sie tylko to czy dana osoba jest warta tego by byc w naszej grupie. Chcemy zeby powstal klimat rodziny, zebymy podejmowali wspolne decyzje i byli rozpoznawani na forum. Jezeli uznamy ze ktos jest godny tego zeby byc w naszej grupie powiadomimy go o tym. Ale nie martwcie sie tym ze nie macie grupy itd. Macie mozliwosc zalozenia wlasnej grupy na forum, a wszystko macie opisane tutaj. Jezeli chcecie wyslac dostac sie do naszej grupy i uwazacie ze jestescie tego godni piszcie PW do mnie lub do Gonza Von Krenzel (nie zglaszajcie sie przesz wyslanie requesta).
No to tyle ![]() Edit. Co do modkow w naszej grupie. POdjelismy wspolna decyzje ze jest to tylko grupa uzytkownikow i nie rekrutujemy modkow chodz nie mowie ze mogli by byc, ale taka jest decyzja czlonkow grupy.
Jestem fanem sailor moon! Ostatnio edytowany przez Gewof - 19-08-2004 o 02:31. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Nie wazna jest ilosc postow, czas na forum itd. liczy sie tylko to czy dana osoba jest warta tego by byc w naszej grupie itp. itd. ... Ale jak możemy przyjać kogoś kto ma 8 postów, konto na forum założył 29 dni temu, nikt go nie zna i powodem wysłania prośby o przyjęcie jest "bo nie mam żadnej grupy na forum"...? No właśnie...
P.S. Wysyłając PW dostaniecie odpowiedź z uzasadnieniem a wysyłając prosbę o przyjęcie przez system grup zostaniecie prawdopodobnie odrzuceni bez uzasadnienia tak, więc wiadomo, że lepiej PW...