Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > O wszystkim i o niczym

Notki

O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;)

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 19-08-2004, 02:29   #1
Gewof
Rybzor to moja dzifka

Gewof's Avatar

Data dołączenia: 08 01 2004
Wpisy bloga: 2

Domyślny Royal Members

Niedawno powstala na forum grupa Royal Members. Wielu ludzi skladalo juz zgloeszania ale musielismy je odrzucic poniewaz grupa ta sklada sie tylko z osob ktore znaja sie bardzo dobrze i tworza zgrana ekipe. Chcial bym zaznaczyc ze przyjmujemy tylko osoby ktore znamy(przebywajac na kanale IRC). Nie wazna jest ilosc postow, czas na forum itd. liczy sie tylko to czy dana osoba jest warta tego by byc w naszej grupie. Chcemy zeby powstal klimat rodziny, zebymy podejmowali wspolne decyzje i byli rozpoznawani na forum. Jezeli uznamy ze ktos jest godny tego zeby byc w naszej grupie powiadomimy go o tym. Ale nie martwcie sie tym ze nie macie grupy itd. Macie mozliwosc zalozenia wlasnej grupy na forum, a wszystko macie opisane tutaj. Jezeli chcecie wyslac dostac sie do naszej grupy i uwazacie ze jestescie tego godni piszcie PW do mnie lub do Gonza Von Krenzel (nie zglaszajcie sie przesz wyslanie requesta).

No to tyle

Edit. Co do modkow w naszej grupie. POdjelismy wspolna decyzje ze jest to tylko grupa uzytkownikow i nie rekrutujemy modkow chodz nie mowie ze mogli by byc, ale taka jest decyzja czlonkow grupy.

Ostatnio edytowany przez Gewof - 19-08-2004 o 02:31.
Gewof jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 19-08-2004, 11:06   #2
Gonzo von Krenzel
Użytkownik Forum

Gonzo von Krenzel's Avatar

Data dołączenia: 19 09 2003
Lokacja: Szczecin

Stan: Niegrający
Gonzo von Krenzel ma numer GG 2029181
Domyślny

Nie wazna jest ilosc postow, czas na forum itd. liczy sie tylko to czy dana osoba jest warta tego by byc w naszej grupie itp. itd. ... Ale jak możemy przyjać kogoś kto ma 8 postów, konto na forum założył 29 dni temu, nikt go nie zna i powodem wysłania prośby o przyjęcie jest "bo nie mam żadnej grupy na forum"...? No właśnie...

P.S. Wysyłając PW dostaniecie odpowiedź z uzasadnieniem a wysyłając prosbę o przyjęcie przez system grup zostaniecie prawdopodobnie odrzuceni bez uzasadnienia tak, więc wiadomo, że lepiej PW...

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania