|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2006
Stan: Aktywny gracz
Imię: Totalizator the Wizzard
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Eyes of Darkness
Świat: Xantera
Poziom: 61
Poziom mag.: 54
|
![]() Pewien NPC daje informacje jakoby jakieś wskazówki dot. Excalibuga znajdowały się na kamiennych tabliczkach które można znaleźć w wiosce jaszczurów Chor. Wiem tylko o jednych tabliczkach znajdujących się tam, które mówią o Serpent Spawnie i można je było znaleźć po letnim update 2005. Generalnie łażenie tam to dla mnie spory waste, zwłaszcza biorąc pod uwagę że pod wioską respią się podobno serpent spawny, więc jeśli ktoś coś wie to prosze o info tutaj.
Ostatnio edytowany przez Totalizator the Wizzard - 18-08-2006 o 10:37. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 08 2006
|
![]() dołącz do tematu "dziwny opis "przydasz się
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Trop to trop, czasem zamiast expienia warto zrobić cos ciekawszego. Temat Dziwny opis... ma 90 stron i doszedł już do etapu w którym jedne dzieci mówią drugim jak dokopać się do Ferumbrasa na rooku. Mi chodzi tylko o treść ew. położenie tych tabliczek. Wiem że istnieją.
:Edit: Zdaje sobie sprawe że Excalibuga znaleźć się na 90% nie da, ale te tabliczki mnie ciekawią a jak już mówiłem sam ich nie znajdę. Ostatnio edytowany przez Totalizator the Wizzard - 18-08-2006 o 11:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 08 2006
|
![]() NIE - ZA- BARDZO rozumiem co chciałeś powiedzieć przez to że wiesz że one istnieją
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() To znaczy że mam pewnośc że jak pobiegam troche po Chor to tabliczki kamienne JAKIEŚ znajde. Pytanie co na nich jest i gdzie one są dokładnie.
:edit: pewnośc mam stąd że co jakiś czas wzmianki o nich pojawiają się na różnych forach ale zwykle bez konkretów których mi potrzeba. Ostatnio edytowany przez Totalizator the Wizzard - 19-08-2006 o 01:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 09 2006
Świat: Celesta
Poziom mag.: 49
|
![]() moze one istnieja tak samo jak basilisk, podejrzewam, ze nic nie znajdziesz. jesli by ktos je znalazl, to by bylo o tym kims glosno. nie sadzisz?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() te tabliczki są bo czytałem o ich treści na forum (innym) jeszcze przed ostatnim zimowym update, nie pamietam dokładnie co na nich było.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 09 2006
Świat: Celesta
Poziom mag.: 49
|
![]() basiliska tez duzo osob widzialo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() Miedzy innymi ja... I co z tego jak sie nie mozna do niego dostac. Offtop.
Mi sie wydaje ze wpadles na cos ciekawego, bo wkoncu te podziemia nie sa az takie stare. Powodzenia ![]()
![]() |