|
Notki |
Grafiki Masz talent do grafik? Zamieść swoje prace tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Ehhh, hyba mam teraz okres mani Mtg
![]() ![]() ![]() A tutaj itemzy: (Ofkors w dwóch wersjach 32* i 64*) Odrazu mówie, że katanka niezadobrze mi wyszła, krótkie ostrze było efektem zamierzonym i niejest przypadkowe. Coment plx, niedługo zażuce inne itemki z mtg, musze skończyć jeszcze Samurai seta ![]() ![]()
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() No spox, ta katana jak tanto(albo wakizaszi, eh zawsze mi się mylom)ładnie, ładnie, czekamy na osąd Khana...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2004
Lokacja: Moria
|
![]() Całkiem fajne.
Tylko nie mogę za bardzo rozczytać tej różdzki ![]() NO KHAN! CZEKAMY NA TWÓJ SĄD OSTATECZNY! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Nikt ważny
|
![]() b. ładne graficzki
![]() ![]() ale naprawdę spox
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Brzydgoszcz, Fordograd
Profesja: Knight
Świat: RL
|
![]() "Strzeżcie się, bo oprawca przybył.."
Hmm.. Na początek wielki plus za pomysł i intencje. Dobrałeś rysunek, wybrales rzeczy, narysowales rzeczy. Do dokladnie moj styl. Wielkie GRATZ. Co do samych itemów: - Miecz wyszedł bardzo dobrze choć (tu się skup): Po stronie ostrza, klinga załamuje sie zbyt gwałtownie, tworząc zakoncznie 'trapezowate'. Powinno to miec bardziej charakter łuku. - Poza tym kapturek, przy rękojesci powinien byc okrągly, a jest kwadratowy. - Brakuje konturów. - Mowilem, już że wyszedł za***iscie? ![]() - Rozdzka idealna. (Potraktuj to jako komplement najwyzszej rangi) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() Za wszelkie wzkazuwki dziękuje i obiecuję poprawe, Amen ![]()