|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: nonPvP
Poziom: 25
Skille: 65/65
Poziom mag.: 4
|
![]() Witam. Chciałbym zapytać, czy druidowi opłaca się iść na guardy bez summonów (tylko rod + ewentualnie jakieś runy), oczywiście uciekając. Jeśli tak, to od którego lvla jest to możliwe?
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 05 2006
Stan: Na Emeryturze
Świat: new serv plz!!
|
![]() Opłaca się ale trzeba bardzo uważać.Na twoim lvl możesz już iść ale weź bp hmm na wszelki wypadek.I nie zapuszczaj się za głęboko bo 2+ i ded.
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 05 2005
Lokacja: stare pudelko pod monopolowym
Stan: Na emeryturze
Imię: Długie Włosy w Nosie
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Szambiarze
Świat: Mój nos
Poziom: 1mm
Skille: 85/50
Poziom mag.: 19
|
![]() Hom proponuje najsłabszego wanda i na kopalnie w kazzo z bp manasów i kilkoma hmmkami ,choć lepsze dla ciebie napewno byłoby odwiedzenie poha i tam exp na cyclopach i napewno barzdziej oplacalny ja poszedlem tam z 1 róczko odrazu po wyjsciu na maina i w 3 dni zrobilem 35 lvl
![]() [01:39:41] matkow21 napisał(a):no dobra jesteś pedałem cieszysz się? [01:39:42] grim1234 napisał(a):no ja jestem caly czas |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
Lokacja: Venore
Stan: Na emeryturze
Imię: Eldian Do'Urdenn
Profesja: Paladin
Świat: Secura
Poziom: 36
Skille: 68/59
Poziom mag.: 15
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
Jak dla mnie na 17 poziomie(o ile taki masz) nie ma sensu. Tak jak poprzednik zgadzam się na poh tylko że koszty są spore. Na guardy to tak od 25lev kiedy cap w miare-miare(na runki) i w dodatku nieźle przywlasz ![]()
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 09 2006
|
![]() A ja tak się zapytam żeby nie zakładać nowego tematu:
Mam 26 level (sorc) i chciałbym się na guardy wybrać. Nigdy bez summonów ich nie biłem więc powiedzccie ile GFB or HMM wziąść, albo czy wziąść jeszcze jakieś runki? I czy BP manasów starczy?
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() mam druta 20 lvl facc dam rade z roda ognistego je zabjac??
|
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2005
Lokacja: Tarnów, Bochnia, Limanowa, Stary Sącz, Dębica - róznie
|
![]() Lifter wez jakies runy ze soba na gorace sytuacje bo 2+ guardy potrafia zrobic ladne ziaziu ale mysleze nie powinienes miec duzych rpbolemw byle bys sie za daleko nie rozpedzal ... a co do mf'ow to zalezy na ile chcesz isc ...
Krwiopalczasty Mozesz sprobowac, bo jednak ten rod (no chyba ze tempest rod + vis) jest najlepszy na guardy.... byle bys sie nie zapuszal na wiecej niz 2 bo bedzie nunu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 09 2006
|
![]() @gavreonien
Dzięki za rady. Wiele zalerzy od tego którą kopalnie wybiore... A więc najprzyjemniej i najbezpieczniej expi mi sie w tej malutkiegj guardówce w kopalni W kazo. Schodzisz na poziom z soldami i idziesz na poludnie ![]() Możecie doradzić jakąś większą i ciekawszą kopalnię ale równie bezpieczną jak podałem?
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 09 2006
Lokacja: Zgorzelec
Stan: Aktywny gracz
Imię: Masoyama De'stroy
Świat: Selena
Poziom: 111
Skille: 90/81
Poziom mag.: 7
|
![]() Grałem niedawno 34 masterem (pomagałem znajomemu) wbiłem z 34 na 36 na guardach. Latałem z samym wandem, ale muszę przyznać, że trzeba uważać. Były sytuacje nie raz drastyczne, ale poradziłem sobie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2006
Lokacja: Gliwice
Profesja: Elite Knight
Poziom: 95~
|
![]() Wedlug mnie na 20 lvlu z volcanic rod+kilka manaskow pownienec dobrze expic na guardach.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Świat: nonPvP
Poziom: 25
Skille: 65/65
Poziom mag.: 4
|
![]() Dziękuję wszystkim za rady, chyba poczekam do 19 lv i wezmę parę IHów/UHów na wszelki wypadek. Temat można zamknąć.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 07 2005
Lokacja: Łódź
Imię: Osiril
Profesja: Royal Paladin
Świat: Morgana
Poziom: 32
![]() ![]() |
![]() Nawet dobrze, najlepsza jest z tego co pamietam 3 kopalnia na poziomie z guardami i soldami.
Ostatnio edytowany przez ŻaQ - 26-09-2006 o 16:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 09 2006
|
![]() Wez volca i idz do kazo...tam masz pojedynczo i bez problemu ubijesz ale jak masz lagi to nie polecam.exp swietny lootzaleznie od szczescia... a respiom sie stosunkowo szybko
![]() |
![]() |
![]() |