|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2005
Imię: Knight mathoff
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ndrangheta
Świat: Antica
Poziom: 80
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Czekalim, czekalim, i... siem bylim doczekalim. Czlowiek, przez ktorego mnostwo graczy Antice opuscilo, czlowiek, ktory odegral bardzo duza role w wojnie: DS vs Alliance, czlowiek, ktory zabijal wlasnych kumpli... ktorzy stali po jego stronie...
W koncu najwiekszy PA Antici (stojacy na rowni z Chrantiferem, ktorego juz nie ma ![]() Character Information Name: Strinnity, will be deleted at Dec 19 2006, 01:41:54 CET Sex: male Profession: Master Sorcerer Level: 184 World: Antica Residence: Edron House: The Market 4 (Shop) (Kazordoon) is paid until Oct 17 2006 Last login: Oct 18 2006, 22:35:56 CEST Comment: So you walk into this restaurant strung out from the road. And you feel the eyes upon you, as youre shaking off the cold. You pretend it doesnt bother you, but you just want to explode.... Yeah, most times you cant hear em talk, other times you can. All the same old clichés, is it woman? is it man? And you always seem outnumbered, you dont dare make a stand.....Make your stand. Account Status: Premium Account Account Information Banished: until Nov 18 2006, 16:01:19 CET because of using unofficial software to play Created: Oct 31 2004, 11:02:16 CET Edit: Jedno mnie zastanawia... czy to nie aby sam Strinny dal sobie delete? I anuluje to na przyklad pod koniec bana? Informacja o kasacji zazwyczaj jest tuz po info o banie... a kiedy jest przy imieniu postaci, to tak, jakby kasowal tylko ja...
"Yossarian ani razu nie przyszedł pomóc przy budowie, za to później, gdy klub już ukończono, przychodził bardzo często, urzeczony tym dużym, pięknym, nieregularnym budynkiem krytym gontem. Była to rzeczywiście wspaniała konstrukcja i Yossariana przepełniało uczucie niekłamanej dumy, ilekroć spojrzał na nią i pomyślał, że nawet nie kiwnął palcem przy jej wznoszeniu." Paragraf 22, uczymy sie czytać. Ostatnio edytowany przez Knight mathoff - 21-10-2006 o 17:40. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 09 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Philo
Profesja: Elite Knight
Gildia: Demolition
Świat: Candia
Poziom: 172
Skille: 93/88
Poziom mag.: 8
|
![]() Edit:
Jedno mnie zastanawia... czy to nie aby sam Strinny dal sobie delete? I anuluje to na przyklad pod koniec bana? Informacja o kasacji zazwyczaj jest tuz po info o banie... a kiedy jest przy imieniu postaci, to tak, jakby kasowal tylko ja...[/quote] Dostał bana a nie delete'a.A że pewnie się z deczka wkur.... to sam zdeletowaL chara ale pewnie w niedługim czasie szkoda mu się zrobi i oddelete'uje ![]() |
![]() |
![]() |