|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 03 2006
Profesja: Knight
|
![]() Mam neo 512 kb/s i stwierdziłem ze mam wirusa który to zapycha mi połączenie z netem i zamiast sredniej predkosci sciagania 65kb/s wynosi ona 2kb/s. Mam pytanie/a.
1.Czy ktos mial z czyms takim doczynienia? 2.Jak sobie z tym poradzil? 3.Jakich programow uzyl do usuniecia problemu/jak go wykryl? Z gory dzieki z odpowiedzi ![]() ![]() ![]() ![]()
13:19 Hellraiser from Astera [72]: Ahsuahsu, stara mi sie kazala wyszczac do pojemnika na badanie 13:19 Hellraiser from Astera [72]: Dobra wyszczalem sie 13:19 Hellraiser from Astera [72]: Potem patrze, a tam taka sperma plywa - http://www.youtube.com/watch?v=QrpiiNT_6a8 - |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Nieobecny.
|
![]() 1) Nie
2) to na pewno wirus? a może przekroczyłeś limit? 3) Do takich problemów używam fdisk'a albo cfdisk - usunięcie wszystkich partycji, założenie nowch + instalacja systemu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2004
Lokacja: Bełchatów/"...W państwie pełnym nienawiści..."
Stan: Niegrający
Świat: Kyra
|
![]() Ja nie mam neo i wogule nie miałem takiego problemu, ale sądze tak jak $corcerer (musiałem to pogrubienie zrobić), że mogłeś za dużo na sciągać a potem klapa
![]() ![]() ![]()
Nad czaszkami groźby, być złym czy dobrym? Zero pytań, wątpisz ? Strach tonie w liczbach One odbite w źrenicach, a świat upadły w mitach Zamiast powstać w krytykach czynów, kreuje co dnia lepszych skurwysynów Od siebie minimum by z dumą się nie rozstać 2005 Realia Made in Polska |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 03 2006
Profesja: Knight
|
![]() Nie Przekroczyłem limitów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
To jest wirus i za bardzo nie moge go wykryć i niewiem co robić :-/ ![]() ![]() ![]() ![]()
13:19 Hellraiser from Astera [72]: Ahsuahsu, stara mi sie kazala wyszczac do pojemnika na badanie 13:19 Hellraiser from Astera [72]: Dobra wyszczalem sie 13:19 Hellraiser from Astera [72]: Potem patrze, a tam taka sperma plywa - http://www.youtube.com/watch?v=QrpiiNT_6a8 - |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() @up
No to skąd do cholery jasnej wiesz, że to wirus jak nie możesz go wykryc?! A jeśli to już naprawde wirus, to wyrządzających podobne szkody może być setki. |
![]() |
![]() |
#6 |
Nieobecny.
|
![]() [ciężka_ironia]Jak jesteś taki pewien że to jest wirus, to sprawdź wtyczkę od prądu, bo może jest nie do końca wepchnięta...[/ciężka_ironia]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2005
|
![]() hmm, niech zgadne, panowie od neostrady ci to powiedzieli?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2006
|
![]() wpisz w uruchom komende CMD
pozniej netstat -n jesli bedziesz mial pelno roznych adresow ip mozesz miec wira jak cos napisz na gg |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 08 2006
Lokacja: Żagań
Stan: Zbanowany
Imię: Geralt The Riv
Profesja: Sorcerer
Świat: Refugia
Poziom: 29
Poziom mag.: 34
![]() |
![]() Ad1. Ja miałem, ciągle wysyłały się i odbierały różne pakiety
Ad2. outpost Firewall Ad3. Niewykryłem lecz poblokowałem całe to badziewie |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 09 2006
Lokacja: Katowice
Stan: Aktywny gracz
Imię: Michas of Luminera
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Black Polish
Świat: Luminera
Poziom: 31
Skille: x/23
Poziom mag.: 36
|
![]() Ja ci radze używaj skanera mks online jeśli mks coś znajdzie i usunie to good a jak nie znajdzie to ściągnij ad-aware se professional i jak ad-aware znajdzie to super
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Guest
|
![]() Częstym powodem są programy typu adwere...
Czy instalowałeś ostatnio jakiś program P2P?? (kazza)? |
![]() |