Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Inne

Notki

Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 23-08-2004, 10:13   #1
Zoorekk
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 28 05 2004

Zoorekk ma numer GG 2885257
Problem High Level też lol?!

W każdym meiście, co jakiś czas ktoś robi porządki w Depo i... wyrzuca niektóre przedmioty, czasami nawet wartościowe (Magick Light Wand) itp. Dzisiaj akurat jeden "ludek" tak robił. Wszyscy rzucali się po przedmioty, a ja stanęłem gdzieś o 3 pola od rzucającego i czekałem aż przedmioty same do mnie "przylecą". Tutaj jakaś jedna strzała, to łapie. patrz a tu sie przepycha jakiś 25+ lv, podszedł zupałnie do rzucającego i "żulił" przedmioty (ale to wyglądało, podobnie jak "free items plz") Nicku nie podam bo... no bo tak. Ja się trochę przybliżyłem, żebym też coś wartościowego złapał, a ten 25lv+ (ten co "żulił") odwraca się do mnie:

XX: Wy*******aj Lamusie!

... lol, jak by tak popatrzeć, to czysty BP (pusty) i takie tam rzeczy o wartości do 100 GP, są bardziej przydatne Low Levelow'i, niż takiemu o... Ale mi nie chodzi o to, tylko o to () , że każdy łapie co złapie, a nie. Przyjdzie jakis high level i będzie nie dość, że zgarniał wszystie przedmioty, to jeszcze Huntował tych, którzy coś złapali, zamiast niego... SKANDAL!!! Wiem, napiszecie żebym sobie nabił High Level i sam tak robił. Ale ja nie mam takiej natury, żeby coś zabierać słabszemu. Może po prostu niektórzy H-Levele są źle wychowani?!

PS. wiem 25lv+ to nie aż taki h-lv, ale na pewno duuuzio większy od 11 lv'a.
Zoorekk jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 23-08-2004, 10:19   #2
Nightwalker
Użytkownik Forum

Nightwalker's Avatar

Data dołączenia: 19 08 2004
Lokacja: Wrocław

Domyślny

Ja na Securze jeszcze Bardzeij Hight levelowego typa znalem prawie 50 lv a theief jak diabli......ten oto osobnik Gral an Securze teraz ponoc na Azurze......nasz rodak ofkrs ;] Jak ten "pan" to przeczyta... mozliwe ze tak.....to Admiral Wizard jestem albo Krasnoludzki Wojownik ;]
Nightwalker jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 23-08-2004, 15:42   #3
Vanhelsen
Użyszkodnik

Vanhelsen's Avatar

Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau

Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
Vanhelsen ma numer GG 2690575
Król Masa

No cuz, nobkiem morze być nawet taki 100level ktury poanował huntowanie a niejest wychowany (jak za taką 100levelową postacią kryje się jakiś 10letni smarkacz co fika to np takiego 50leva ktury w rl ma 20lat) A nadodatek takich smarkaczy i noobów w polsce jest masa :/, trza to tępić, choćby w tibii.

Vanhelsen jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 24-08-2004, 00:14   #4
caoxsude
Użytkownik forum

caoxsude's Avatar

Data dołączenia: 21 08 2004
Lokacja: Białystok

caoxsude ma numer GG 4720471
Domyślny

Cytuj:
FRI ITENZ PLX PLX ME NUB ME NO PK plx plx ITENS
tylko to mnie wkurza : P
caoxsude jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 24-08-2004, 00:45   #5
aktus
Użytkownik Forum

aktus's Avatar

Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Bezdomny z Gor Krańca Swiata

aktus ma numer GG 6005132
Domyślny

a mi tam czasem odbije i jak mam za duzo jakis gratow w depo w carlin to jest " FREE IMEMS FOR NEWBIE" i od razu jest cale depo 7-8 levelowcow... i wypada cosik dac im w sumie a to pare gp, a to p-armor... kiedys zebralem ze 100 cooper shieldow... troche tego zbieralem... i na ziemie w depo... po 30 sekundach nic nie bylo do zbierania...

aktus jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania