|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 05 2004
![]() |
![]() W każdym meiście, co jakiś czas ktoś robi porządki w Depo i... wyrzuca niektóre przedmioty, czasami nawet wartościowe (Magick Light Wand) itp. Dzisiaj akurat jeden "ludek" tak robił. Wszyscy rzucali się po przedmioty, a ja stanęłem gdzieś o 3 pola od rzucającego i czekałem aż przedmioty same do mnie "przylecą". Tutaj jakaś jedna strzała, to łapie. patrz a tu sie przepycha jakiś 25+ lv, podszedł zupałnie do rzucającego i "żulił" przedmioty (ale to wyglądało, podobnie jak "free items plz") Nicku nie podam bo... no bo tak. Ja się trochę przybliżyłem, żebym też coś wartościowego złapał, a ten 25lv+ (ten co "żulił") odwraca się do mnie:
XX: Wy*******aj Lamusie! ... lol, jak by tak popatrzeć, to czysty BP (pusty) i takie tam rzeczy o wartości do 100 GP, są bardziej przydatne Low Levelow'i, niż takiemu o... Ale mi nie chodzi o to, tylko o to ( ![]() PS. wiem 25lv+ to nie aż taki h-lv, ale na pewno duuuzio większy od 11 lv'a. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2004
Lokacja: Wrocław
|
![]() Ja na Securze jeszcze Bardzeij Hight levelowego typa znalem prawie 50 lv a theief jak diabli......ten oto osobnik Gral an Securze teraz ponoc na Azurze......nasz rodak ofkrs ;] Jak ten "pan" to przeczyta... mozliwe ze tak.....to Admiral Wizard jestem albo Krasnoludzki Wojownik ;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() No cuz, nobkiem morze być nawet taki 100level ktury poanował huntowanie a niejest wychowany (jak za taką 100levelową postacią kryje się jakiś 10letni smarkacz co fika to np takiego 50leva ktury w rl ma 20lat) A nadodatek takich smarkaczy i noobów w polsce jest masa :/, trza to tępić, choćby w tibii.
![]() |
#4 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 08 2004
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Bezdomny z Gor Krańca Swiata
![]() |
![]() a mi tam czasem odbije i jak mam za duzo jakis gratow w depo w carlin to jest " FREE IMEMS FOR NEWBIE" i od razu jest cale depo 7-8 levelowcow... i wypada cosik dac im w sumie
![]()