![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Poprzedni topic MKM-a został niesłusznie wykasowany.
W tym topicu znowu chcę poruszyć sprawę MTA. MTA które już praktycznie nie istnieję. Więc chciałbym, aby lider, którego na forum nie ma już parę miesięcy został wywalony z pozycji lidera i został wybrany nowy lider. Byłyby to prawdziwy refesh a nawet praktycznie powstanie całkiem nowej grupy. Grupy która nie będzie już tak bardzo elytarna i łatwiej się będzie do niej dostać. Tutaj piszcie czy zgadzacie się ze mną. Tutaj możecie też napisać jeśli chcecie być jednym z dwu liderów. Do Moderatorów. Poprzedni topic został wykasowany całkowicie niesłusznie. Proszę najpierw czytać posty a nie usuwać topici na podstawie tytułu. @2down No to jest OK To może Kuraj i MKM na dwóch liderów? @down Linka już nie ma. Jakby wrócił to nie mam nic przeciw aby został liderem. Co do poziomu to może dla ciebie nie jest wysoki.
[HACKED] by Winzard Ostatnio edytowany przez slawekmag - 22-09-2006 o 16:13. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() Nie lepiej dodać drugiego lidera zamiast wywalać Linka? To on stworzył MTA i chyba mu się należy. A poziom wcale nie jest taki wysoki. ;p
|
![]() |
![]() |
#3 | |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Cytuj:
Wybierzcie nowego lidera, ktory bedzie mial poparcie ludzi to go dodam na lidera, a starego wywale. |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2005
Lokacja: Przemyśl
|
![]() @edit
No wkońcu coś się dzieje ![]() Sam też mógł bym być jednym z liderów.. ![]() Ostatnio edytowany przez MKM - 22-09-2006 o 16:14. |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() To jak Kuraj będziesz jednym z liderów?
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2005
Lokacja: Grudziądz
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#7 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 12 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Thy slayer
Profesja: Rookstayer
Świat: Candia
Poziom: 9
![]() ![]() |
![]() Podpisuję się pod tym!!
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Nie powinienem tu pisać, bo nie jestem w MTA, ale muszę. Czyli liderem musi być człowiek, który potrafi rysować, a nie człowiek, który ma jaja i potrafi trzymać za mordy całą grupę? Dżizzz.
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() No i właśnie Kuraj rządzi w grafikach a MKM nie jest złym grafikiem a i będzie potrafić dobrze prowadzić grupę.
Tylko duża wpadka z tym itemem w JPG @edit Decydujcie szybko to wyśle PW do Droma i będziemy mieli grupę.
[HACKED] by Winzard Ostatnio edytowany przez slawekmag - 22-09-2006 o 18:03. |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
|
![]() @Majin Vegeta
Pokazał bym swoje rysunki, ale niemam skanera, co do grafik to jest ich sporo na tym forum, jeśli chcesz to poszukaj. Cytuj:
![]() Kuraj, a co ty o tym wszystkim sądzisz? |
|
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 07 2006
|
![]() Cytuj:
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tym razem chciałbym żeby grupa była dla zainteresowanych i robiących grafiki, a nie wyłoncznie dla osób które wybijają się wśrud innych talentem...
|
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2005
Lokacja: Legnica
|
![]() jestem za tym co napisał Drom
|
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2005
Lokacja: Grudziądz
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
Sry, ale to jest forum, a nie partia polityczna. Jeśli już ktoś tworzy taką grupe (ta grupa jest już założona, ale to reaktywacja więc to tak jakby od nowa) to on musi mieć pojęcie o tym. Bo mam "jaja" potrafie pogadzać ludzi i rządzić to moge stworzyć sobie grupę, o kyórej nie mam pojęcia. Dobra nie ma co offtopować, będzie jak będzie ja się nie mieszam...
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2003
Lokacja: In a Galaxy Far, Far Away...
![]() |
![]() odbudowa mta na nowych zasadach i ze zmienionymi liderami- jestem w 100% za
![]() Ale musze sie zgodzic z Ghostem, cholera no ja rozumiem ze jezeli to grupa grafikow, to lider musi sie na tym znac, ale wybieranie kto ma byc liderem kierujac sie tylko poziomem jego prac nie ma najmniejszego sensu. Narazie na nikogo nie zaglosuje bo zbyt wielu kandydatow tu nie widze ![]()
#16 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Miło mi czytać swój nick w coniektórych postach.
![]() Cytuj:
A. Głosowałbym też za zmianą nazwy grupy. Ta jest zbyt hmm, można powiedzieć: egocentyczna... Ostatnio edytowany przez Descartes - 23-09-2006 o 17:58. |
|
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 09 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Hmm odtworzyć mta,czemu nie? Ale jak ktoś wcześniej wspomniał, jestem za tym by pixelartowcy/userbarowcy/signaturowcy założyli osobną grupę/grupy. A jeśli ktoś umie robić wszystkie z tych rzeczy, to kto zabrania nalezeć mu do wszystkich?
![]() @Slawekmag bo ja wiem czy kiedykolwiek byliśmy elitarni?
galeria: http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=60785 http://pitchblackyetis.deviantart.com Meine Maschine <3 http://www.dracus.user.icpnet.pl/kornik2.jpg Ostatnio edytowany przez Blacko - 22-09-2006 o 23:02. |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Drakon Tene
Profesja: Knight
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() Jestem za.
I jednocześnie zgłaszam sie do grupy. Dałem tam swoją kandydature ponad 2 miechy temu i nie uzyskałem odpowiedzi. Po co komu lider który wogule nie zagląda na forum. Proponuje by nowym liderem został Slawekmag
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
![]() |
![]() |
#19 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Trzeba coś ruszyć tym tematem i wybrać wkońcu tych liderów. Bo za rok tego niezreaktywujemy. |
|
![]() |
![]() |
#20 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Descartes - 23-09-2006 o 10:31. |
|
![]() |