|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Cześć. Chciałbym się dowiedzieć, gdzie zdobywałbym więcej exp'a na godzinę. Na Dwarf Guardach, czy z niewidką na Ghostlandzie, mam 36 lvl - druid. Na guardach schodzi troche dużo manasów, a a ghostlandzie nie expiłem
![]() Dziękuję z góry za odpowiedzi ![]() Pozdrawiam. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 08 2006
Stan: Aktywny gracz
Imię: Undead'Dragon
Profesja: Elder Druid
Gildia: European Heroes
Świat: Malvera
Poziom: 40
Poziom mag.: 45
|
![]() Moim zdaniem Ghost Land, więcej expa. Zalezy czy masz premium i wykupiona promocje, gdyż na DSach moglby pomoc czar energy strike (exori vis), na guardach więcej kasy z pewnościa, lecz DSy tez dobre. Sam wybierz, co do DS nie bij z samego wanda, lepiej wez hmm = więcej expa. Powodzenia
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 12 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Guardia
Poziom: 85+
Skille: 82+
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Czy ja wiem. Wg. mnie Dwarf Guardy będą lepszym rozwiązaniem, choć to całkiem nudne. Ja bym poszedł na GL mimo iż to totalny waste a na 100% się nie zwróci, ale jest ciekawie
![]()
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 09 2006
Lokacja: STWA
Profesja: Paladin
Świat: Thoria
Poziom: 3+
![]() |
![]() Hmm jeśli masz pacc'a to mozesz iść na GL z Energy Strike, ale loot niezbyt opłacalny. Jak jestes wytrwały to dalej męcz te guardy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2005
Lokacja: Legnica
|
![]() doradze ci zajefajny sposób (jeśli masz pacca)
zrób dwa ds'y i idź na necro na darashie exp lepszy od guardów i może bohy polecą z hmmów troche waste bedziesz miał ale jak bohy to faza moj brat w jedną noc zlootował 6 par bohów xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2005
Lokacja: >>-=WaWa=-<<
Imię: Mim von szu
Gildia: Gangster `s
Świat: Refugia
Poziom: 49+
Skille: 10+/10+
Poziom mag.: 48
![]() |
![]() Hehe rozbawilo mnie to co tu piszecie ...
![]() Guardy to naprawde dobry exp i zawsze sie zwraca ... no chyba że siedzisz dluzej i nie robisz lootbaga <postman poprostu konieczny> GL to smiech na sali ... jesli chcesz poexpic to musisz isc na ds <Wast przez wielkie W> bo wszedzie indziej dużo noobów, wiecej sie nabiegasz niz to warte .... Jesli by mial/ma pacca to poco wogule po faccu biegac jest tyle miejscówek dla pacc ze nawet strach myslec o GL < Tomb rox> Pozdro edit na jego lv <nie wiem jaki m lv >hmm to naprawde waste wiem z wlasnego doswiadczenia jak cos to juz lepiej hydry
![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Magic tytus - 17-09-2006 o 19:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 12 2005
Imię: Thy slayer
Profesja: Rookstayer
Świat: Candia
Poziom: 9
![]() ![]() |
![]() raczej dwarf guardy bo na ghostland ciągle ktoś hunci :<
jak na twoim serwerze nie, to ghostland. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2005
Lokacja: Horyniec
Imię: Sajgon
Profesja: Knight
Świat: Aurea
Skille: 80/78
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Mam takie pytanie.. od kiedy bohy spadaja z hmm ?:>
23:01 Sajgon: ;o 23:02 xxx : jestes jak biegunka 23:02 xxx : pojawiasz sie i znikasz 23:02 Sajgon: ![]() 23:02 xxx : a potem wracasz w najmniej spodziewanym momencie ------------------------------------------------------ 07:58 Szybki zajec: 07:55 Server is saving game in 5 minutes. Please come back in 10 minutes. 07:58 Szybki zajec: co to? 07:58 Zukikow: nie wiem 07:58 Zukikow: chyba update |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Nie wiem
Świat: Premia
Poziom: 33
|
![]() Od dzisiaj, updejt 7.9, ponadto z sd leca steel bootsy, a w wersji 7.10 leciec beda butki do chodzenia po wodzie, nawet tam gdzie wody nie ma.
Cytuj:
~ Hydry z ekipą (dobry loot, dobry exp, ale musisz miec ekipe + czesto moga byc zajete) ~ Guardy (E-vis i tempest rod) ~ Tomby (Jak wyzej) ~ Zólwie (Jak wyzej, exp dobry na -2, -3 i -4)
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]() Ja polecam Ghostland z niewidką , duzo kasy bedzie nawet z samych Ghouli
|
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 09 2006
Lokacja: Garwolin
Imię: Bone Mook
Gildia: Masters Of Shadows
Świat: Honera
Poziom: 43
Poziom mag.: 46
![]() |
![]() hmm zalezy czy pacc.. jezli masz pacc to poelacam hydry i tomby no i resp dragow w ank ^^ jescze lepiej jak ci zalezy na loocie a z guarow leci wykonaj postaman i zbieraj loot w bag i do mailboxa ja przez 1 h siedizalem zaden pacc nie mail postama tlyko ja ^^ 15k wpadlo w lapki i 35 % lvla.. hydry tez dobre ale rzeczywisice miec ekipke to podstawa.
nie lazic z byle kim bo cie beda rolowac i nic nie dostaniesz z loota... mi sie tombs znudzily na 30 lvl ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
23:01 Sajgon: ;o 23:02 xxx : jestes jak biegunka 23:02 xxx : pojawiasz sie i znikasz 23:02 Sajgon: ![]() 23:02 xxx : a potem wracasz w najmniej spodziewanym momencie ------------------------------------------------------ 07:58 Szybki zajec: 07:55 Server is saving game in 5 minutes. Please come back in 10 minutes. 07:58 Szybki zajec: co to? 07:58 Zukikow: nie wiem 07:58 Zukikow: chyba update |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Nie wiem
Świat: Premia
Poziom: 33
|
![]() Cytuj:
To czy ma PACCa czy nie... ja przedstawilem opcje dla PACCa, ktore sa moim zdaniem najlepsze, potem przedstawie dla FACCa jak Ci tak b. zalezy =P
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up
ok sorry ponioslo mnie troche xD
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2006
Profesja: Paladin
Świat: Hiberna
|
![]() Jak dla mnie guardy najlepsze. Jak zrobiłes postmana to rob lootbagi i loot zajefajny
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2006
Lokacja: Kraków
Imię: Bartholdi
Gildia: Fatal Ilusion
Świat: Astera
Poziom: 95
Skille: --/26
Poziom mag.: 64
|
![]() sam jestem facc dutem i mam ten sam problem. wczesniej expilem w mount sternum. bardzo chcialbym zmienic miejscowke i whama sie miedzy gl a kopalniami. wydaje mi sie ze leiej bedzie na gl gdyz dsy nie beda atakowaly wiec mniej many sie bedzie tracilo na leczenie. tempest rod ma 1 kr zasiegu wiec wydaje mi sie ze takie huncenie na guardach jest niebezpieczne. co o tym myslicie???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Tczew
Stan: Na Emeryturze
Świat: Thoria
|
![]() guardy z volca exp jest dobry kasa tez jak ci steel helmet wypadnie to masz 300 gp a nawet czesto wypada
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 262
Poziom mag.: 28
|
![]() Zdecydowanie dwarf guardy - loot jest nieporownywalnie lepszy niz z ghostlandu a exp nie jest wcale zly.
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 06 2005
Lokacja: Daleko Daleko
Profesja: Elite Knight
Świat: Iridia
|
![]() Jesli masz pacc lub zamierzasz kupic to :
Produkujesz bardzo duzo uhow na promocji az ci wyjdzie stan kasy w depo kolło 100k. Inwestujesz wszystko w manafluidy i ze znajomym knajtem 20 bp wrzucasz na tomba. Expisz z Wand +Exori vis. Z loota zwroci sie niecała połowa ale expi sie latwo i przyjemnie przy okazji trenujesz mlvl. Druga opcja jest taka że: 2 DS+ HMM i siedzisz na Dragonach koło Ankrahmun. Exp taki sobie loot nie najgorszy. DSy leczysz Mass Healingiem. Idzie lajtowo druidem nawet tam sorkiem troszq gorzej ale moze byc. Trzecia opcja: Hydry: Musisz miec blokera to raz. Druga osobe do teamu to dwa, najlepiej sorka/druida. Stawiacie razem 4 DSy i mozecie im pomagac z HMMow. Loot bardzo dobry exp nie najgorszy. Bez pacca: Kopalnie-exp średni,loot jest bardzo dobry. Stawiasz se monka albo dwa i pomagasz z wanda. Wszyscy sa zadowoleni, a ty masz duzo kasy. Ghoustland-Tylko DSy. Schodzi masakrycznie duzo manafluidow na niewidzialnosc i uzywanie wanda do tego. Mozna sobie pomagac z HMM. Exp szybki loot średni . Jak masz duzo kasy mozesz probowac. Wedle mnie i tak najbardziej na faccu oplaca sie tłuc minosy pod Folda robic loot bagi i w trakcie expienie robic runy. Zarobisz kupe kasy wbijesz 2-3 lvle i pare mlvli , kase przeznaczysz na manafluidy i mozesz bic dragony na faccu co jest bardzo nieoplacalne. Ostatnio edytowany przez Alora - 26-09-2006 o 16:08. |
![]() |
![]() |