|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Mam najnowszą Fedore Core 4 i najnowszego "WINA"(program który umożliwia instalacje programów windowsowych pod linuxem) Ściągnąłem najnowszą ver. tibi, zainstalowałem(nie było przy tym żadnych błędów) i jak już odpaliłem tibie, moim oczom ukazało się to
![]() http://img125.imageshack.us/my.php?i...tekranuqo8.png Co zrobić? Pomóżcie ![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2005
Lokacja: B-stok
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elite Knight
![]() |
![]() podaj parametry karty graficznej, przeinstaluj sterowniki etc. tak pozatym to sporo takich tematow jest ..
edit Cytuj:
a to niby dlaczego..?
*2 rady od teletoobis'ia: 1. NIGDY nie dawać passów z forum młodszej zwierzynie 2.TULIMY! Wiesz, jednego Ci zazdroszczę: kiedy ja siedze na forum pełnym idiotów, Ty właśnie czytasz podpis geniusza i przyszłego władcy świata :/ Cytuj:
Ostatnio edytowany przez teletoobis - 24-09-2006 o 17:46. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() Grzebałem w ustawieniach WINA, i próbowałem coś pozmieniać ale nic nie idzie
![]() Ja mam LINUXA Fedore Core 4 więc raczej nie przeinstaluje sterowników |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 07 2005
Stan: Na Emeryturze
Imię: Hmm...
Profesja: Knight
Gildia: Mam swoją.
Świat: Antica Forever!
|
![]() Po pierwsze nie zmieniaj kilku rzeczy naraz bo jak coś zadziała to nie będziesz wiedział co zadziałało
![]() A z tego screena... mi to przypomina źle dobrane odświeżanie ekranu. Nie napisałeś jaką masz kartę graficzną więc tylko tyle moge ci podpowiedzieć. Przetestuj po kolei każdą wartość.. zwłaszcza te mniejsze 50-75Mhz. |
![]() |
![]() |