|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2006
Lokacja: Nowa Sól
Profesja: Paladin
Świat: Askara
Poziom: 25+
Skille: 60+
![]() |
![]() Postanowilem zalozyc wlasny temat z ss, mam nadzieje, ze komentarze beda pozytywne
![]() Na poczatku najstarsze moje ss, jeszcze wtedy uzywalem tbi (teraz juz nie!) ![]() ![]() 25 lvl ![]() Wbite po 70 skille ![]() ![]() No to wbite i lvl ![]() ![]() Tu aktualny moj lvl ![]() Kilka questow: ![]() ![]() A tak koncza Ci co bija mi mojego uh makera ![]() ![]() Tam gdzie uzywalem lh, szkoda mi bylo many na swiatlo, a mam bardzo ciemny monitor i ustawienie full light w opcjach praktycznie nic nie zmienia .. Pozdrawiam i zachecam do komentarzy. Aktualnie mam 36 lvl, 5 mlvl i po 72 skille ![]()
16:57 Rahuelle [21]: ej ludzie moji drodzy powieccie mi jedno po ile chodzi >>>>>wand of plague <<< jak tos wiem nie wali do mnie ;D: ![]() Ostatnio edytowany przez frick - 01-10-2006 o 10:30. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Zrobilem jakis quest, bo bone chcial might ringi i szukal jak najwiecej ludzi, ktorzy mu go dadza
![]() ![]() I tu nagrody juz nie robilem ss w czasie bo tylko stalem i czekalem xd ![]() Pozdrawiam
16:57 Rahuelle [21]: ej ludzie moji drodzy powieccie mi jedno po ile chodzi >>>>>wand of plague <<< jak tos wiem nie wali do mnie ;D: ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Dla odswiezenia ss z dawno juz robionym devil helmet questem..Tylko ss z nagroda
![]() kooments pliz ;]
16:57 Rahuelle [21]: ej ludzie moji drodzy powieccie mi jedno po ile chodzi >>>>>wand of plague <<< jak tos wiem nie wali do mnie ;D: ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() Ładne skile i eq gz
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Thx
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 07 2006
Imię: Stihe
Profesja: Elder Druid
Gildia: Lords of Phantom
Świat: Refugia
Poziom: 51
Poziom mag.: 50
|
![]() SS'y ladne .Licze na więcej. 3posty pod rzad-modkom moze sie to nie spodobac, na nastepny raz edytuj a nie pisz nowe.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Lokacja: Venore
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Boltkeeper
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Fatal Illusion
Świat: Astera
Poziom: 41
Skille: loading
Poziom mag.: ~~
|
![]() TBI (lub inny bot) / Light Hack / lekko normalny ss.
Jak na razie czuć nudę na maxa. Praktycznie zero akcji. Mam nadzieję, że to się zmieni i nie będziesz już dawać ss'ów z widocznymi botami.... Pozdro! Bolt~
![]() |