|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 08 2006
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Sorcerer
![]() |
![]() 1 sprawa:A więc, mój kolega Exio Inesis ciągle pyta się mnie czy jest jakiś program do expienia. Jeżeli wiecie to po prostu powiedzcie a ja mu przekaże.
2 sprawa : Kim jest Ferumbas ( tz wiem ze to Mag tak jakby ale kim jest dokłądnie ) 3 sprawa: Jak dojść to tej wysepki przez Thais jak ona Folda chyba się nazywa i co tam mnie po drodze czeka. 4 sprawa: Gdzie są cyclopy koło Thais podajcie mapkę BŁAGAM! |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 01 2006
Lokacja: Łódź
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Arask
Profesja: Elder Druid
Świat: Harmonia
Poziom: 53
Poziom mag.: 47
|
![]() Cytuj:
2. Kim jest? Potworem... 3. Folda nie jest kolo Thais.... Aby dostac się na Folde trzeba isc na Pólnocny zachód od Carlin i tam statkiem popłynąć. Możliwe że chodziło ci o Fibule... od tego jest poradnik. 4. Mape respawnu sobie poogladaj. |
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2005
Lokacja: Lublin
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() 4. Mount sternum
Wiecej pod nos nie dostaniesz. |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 04 2006
Lokacja: Łódź
Stan: Na Emeryturze
Imię: Crown Merfolk
Profesja: Royal Paladin
Świat: Galana
Poziom: 75
Skille: 88/51
Poziom mag.: 18
|
![]() Cytuj:
1.Sa boty do expania (tasker) z tym ze mozna za to dostac bana. 2.Ferumbas jest to jak narazie najlepszy stworek. 3.Chodzi Ci chyba o fibule ;p kieruj sie na poludnie od thias ;p 4.połnocny wschod od thais ![]()
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2005
Lokacja: Warszwa
![]() |
![]() Odnośnie sprawy 3. W tym temacie ( http://www.tibia.pl/index.php?i=3&t=329335 ) będziesz miał wszystko na temat wysp lodowych.
|
![]() |