![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Adventure Quest to w pelni animowana gra RPG stworzona przy pomocy technologii Flash. Celem gry jest walka z hordami potworów dzięki którym postać, którą kierujesz staje się mocniejsza. Przy wyborze postaci dostępnych jest kilka klas mi Fighter, Wizard, Ninja, Vampire Slayer, Rogue, Knight, Mage, Paladin, Dragonslayer - każda z unikalnymi atrybutami. Do zdobycia czekają setki unikalnych przedmiotów a do pokonania ponad 700 różnych potworów. Adventure Quest może zapewnić dobrą zabawę nie tylko dla tych najmlodszych internautów a ciągle aktualizacje gry napewno nie pozwolą na szybkie znudzenie się samej gry.
Gra na stronie :http://www.battleon.com Będę dodawał post, które rozjaśnią waszą wiedzę o tej znakomitej grze. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2005
Stan: Niegrający
|
![]() nie chce ci dowalić ale gra sie nudzi szybciej niż myslisz !!
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Już było chyba ze sto tematów o tej grze. Szukaj. A co do gry, to byłoby fajnie sie zalogować
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2005
|
![]() Niema sensu w to grac, bardzo latwo mozna 'oszukac' gre, 60+- lvl w jeden dzien ;x
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2006
|
![]() gra bardzo fajna tylko ze po jakims czasie blokuje ci możliwość zalogowania ponieważ jest za dużo graczy dlatego musisz tam kupić płatne konto
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Neverwinter
![]() ![]() |
![]() Oj, czy taka fajna... Grałem w to dwa lata temu jakieś, wtedy nie było tylu duperszmitów co teraz (kilka miasteczek, sklepy, walka z potworami, potiony brało się bez żadnej 'alchemii"), dograłem do ~40 lvlu i się znudziła. Teraz zacząłem grać od nowa, tym razem dograłem do 30 lvlu i tym bardziej mi się znudziła
![]()