|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 07 2006
Stan: Aktywny gracz
Imię: Samitis Slayer
Profesja: Paladin
Świat: Hiberna
Poziom: 8
Skille: xx/xx
Poziom mag.: 7
|
![]() pytanie jak w temacie. Tera mam 28 lvl i 63 dist bo nie skiluje tylko expie i mysle ze tak jakbym na 35 mial 70 dist i bohy to bym mogl tam isc. co wy na to??
a na 35 bo trza jakos wybic resp dsow a bez niewidki ciezko.. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Cytuj:
Resp DSów nasuwa mi to miejsce. Drefia? Za 2x i 3x nekro? Btw tych DSów się nie bije. Stealth ring/niewidka i przechodzisz, szkoda na nie czasu, a jak niewidka się ni stąd ni zowąd skończy, to jest delikatnie mówiąc przej*bane.
Ostatnio edytowany przez Lasooch - 03-10-2006 o 00:27. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2004
Lokacja: zabierzow bochenski
Stan: Na Emeryturze
Imię: Neust
Profesja: Elite Knight
Gildia: Chair Kids
Świat: Unitera
Poziom: 154
Skille: 97/85
Poziom mag.: 9
|
![]() na vamp hellu to ja mam nieraz problemy na 67 lvlu z 86 dista
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() solo polecam 70 level i 80 w dysie, czasem jakies hmm sie przyda lub gfb, oczywiscie duzy zapas mf.
Mozesz tez zabrac kolege, 2 palki na 50 levelu dadza sobie tam rade. ale, tez sie przyda zapas hmm, gfb, mf |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zbanowany
Data dołączenia: 26 05 2006
Stan: Aktywny gracz
Świat: Askara
|
![]() Zgadzam się z kolegą up że 70 lvl ale dyst trochę za mały, myślę ze 85 bedzie akurat.Potrzebne Ci bedą też hmm-y i gfb przy wiekszych ilosciach no i manafluidy na leczenie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2006
Lokacja: Białystok
Stan: Niegrający
Imię: Shokei (sold)
Świat: Askara
Poziom: 174
Poziom mag.: 74
|
![]() Wątpie żeby dla niego chodziło o vamp hell
![]() Bo na vamp hell masz BARDZO małe szanse na przeżycie xD
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() nom, iście tam na 35 lvlu to by bylo samobójstwo
____________ 21:03 Patrycja: Czy ktos hce cos kupic???? bo muj brat byl na hauncie messeg me tylko polacy |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() za malo miejsca do lurowania
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 09 2006
Świat: Celesta
Poziom mag.: 49
|
![]() bylem tam sorcem z kolega. generalnie niezly hardcore, chociaz jedyne co tam przeszkadzalo to stalkery i przychodzace dsy. jak ktos ma silne nerwy to polecam summony ( fd dosyc dobrze dzialaja ) chociaz potrafia pasc w nejmniej odpowiednim momencie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() Bylem tam na 59 lvl 82 dysta i gdzies do 70 lvlu wiecej tam nie ide. Najgorszy jest resp vampa za plecami albo kiedy ida do ciebie 2 vampy i ciagla spowolniaja robi sie nieciekawie. Calkowicie ci odradzam
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 07 2005
|
![]() Wszystko zależy od Twojego szczęścia, neta oraz innych czynników. Wydaje mi się, że od 60 lvla ( oczywiście można na mniejszym ) oraz 80+ dysta można próbować, jednak szansa zgonu jest duża.
Jeśli chcesz się tam wybrać po expam odpuść sobie. Są dużo lepsze miejscówki, do tego dla pacca. Jeśli chodzi o loot, to wszystko zależy od farta, bo w ciągu godziny można wylootować 2-3 vampirki albo perełke. Ekwipunek: oczywiście nie muszę chyba mówić, że jak najlepszy bo to chyba oczywiste ;p, warto się zaopatrzyć także w: -bolty ^.- -manasy/uhy ( polecam te 1) -kilka garlic necklaces -stealth ring, time ring, life ring -2 bps hmm, bp gfb, kilka explo/sd I w sumie powinno wystarczyć, ale niemyślcie, że odrazu będzie wam super szło. Do każdego nowego miejsca trzeba się przezwyczaić, obrać taktykę. ~~Pozdro, MrSosOo=] |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 09 2006
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Undead Family
Świat: Luminera
Poziom: -
Poziom mag.: -
|
![]() Może zamiast rad opowiem jak to było w moim przypadku:
2 sorcow, 65~ i 55~(ja) poszliśmy tam, to było lajtowo. Czasem tylko wyskakiwały po 3 vampy ale to kosmicznie rzadko. Chodzi o to aby dobrze wylurowac (jednak jest rada ![]()