|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() Od niedawna mam nową postać (Curacao Knight, 8lvl, Libera, Thais). Problem w tym, że pierwszy raz mieszkam w Thais i nie wiem dokładnie, gdzie są dobre miejsca do expowania. W kanałach są same szczury, a w Troll Caves można się zgubić... aż się boję iść do Carlin, bo po drodze do Kazo są Cyclopy, a na dwarf bridge Dwarf Soldiery.
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2004
Lokacja: Wrocław
|
![]() OMG!
PIERW PRAKTYCZNEI MUSISZ CHODZIC NA TROLE! Jesli boisz sie isc na trole, to lepiej pszestan grac w tibie! Kto nie ryzykuje ten nigdy nic nieosiagnie! PS: Ja cie wogole niezjechalem ![]() ![]() Badz dzielny! Trolle to latwizna.....uwazaj jak zbladzisz mozesz dostac sie do Slimow wiec nieschodz za nisko(tam jest jeden slim i mnustwo poision fieldow i pewien quest) [pamietaj ze slimy sie dziela Ostatnio edytowany przez Nightwalker - 23-08-2004 o 10:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2004
|
![]() Boisz sie do Carlin isc??
Niby czemu??? Rzadko sie spotyka jakiegos cyklopa ktory odszedl daleko od swojej góry, a co do dwarf brigde to wystarczy poczekac az jakis highlvl przyjdzie i sam wybije dwarfy i soldierki I nie wiem czego sie tu bać Kiedy wychodzisz pólnocna brama z Thais skrec od razy w lewo zejdz troche na dół i idz do góry, potem znowu drabinka zejdz na dol i tam bedzie troche rotów Ale jesli roty sa dla ciebie za silne poszukaj w poblizu dziur, niektore prowadza do wielu miejsc z trollami, ale inne do orcow spearmanow i warriorów
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2004
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() najlepiej zaryzykuj i idz na te trolle
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 05 2004
![]() ![]() |
![]() ja w thais chodzilam na trole ( i to chyba z tego wszystkiego jest najlepsze),a poza tym w lesie na poludniowy zachod od miasta czesto jest sporo zwyklych spiderow i poisonow, a na pobliskiej lace czasem trafi sie spore stado wilkow. ale ja na lvl miedzy 10-20 najczesciej expilam na minosach na polnoc od miasta. nawet na 8 lvl powinienes sobie z nimi poradzic, tylko ze trzeba uwazac na cyklopy, ktore kreca sie w okolicy. najlepiej wybrac sie tam ze znajomym w razie blizszego spotkania z guardami albo pk
![]() Ostatnio edytowany przez silia - 23-08-2004 o 18:29. |
![]() |
![]() |