|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Zbanowany
|
![]() Ekipa: Filander-70 lvl elite knight Piksik Pal-50lvl royal paladin(me plz ![]() ![]() Evil Scorp=53lvl master sorcerer Ratajczak Revenge-52lvl master sorcerer(przed huntem 53lvl niefortunna śmierć Obserwatorzy Terro-52 elite knigt Thorina-66 elite knight Comments plx-aha i nie pisać ze nic nie widać tylko przyjść jutro albo za godzinkę btw.jak się podoba to + jak reptuacja bedzie 0 mozecie przestać ![]() Ostatnio edytowany przez pawelekthedruid - 20-08-2004 o 10:53. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
UnlimitedWarnWorks
Data dołączenia: 14 01 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Super screeny.
Jakie masz skille? Jaki loot? Ile trwal hunt? Ile straciles sd? Odpowiedz plx ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() transwer przekroczony
![]() ale pozdrawiam, bo ta tez z harmoni ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 03 2004
Profesja: Royal Paladin
|
![]() musze pozbierać więcej SD i następnym razem ide z wami ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Chętnie bym poglądał te fotosy i je skomentował ale pisze : Transfer Przekroczony więc raczej sobie ich nie obejrze
![]()
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2004
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() Cytuj:
Zanim zobaczysz ss'y przeczytaj co on napisal... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2003
|
![]() A miałeś mi powiedzieć jak zdjęcia umieścisz
![]() Dodaje kilka moich ss (zrobiłęm tylko 4, więcej mi się nie chciało ![]() Filander. Ostatnio edytowany przez Madi - 19-08-2004 o 23:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2004
Lokacja: Gdynia
![]() |
![]() Ładne SS'y jakie miałeś skile >??
![]()
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2004
Lokacja: Za górami za lasami...
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Raczej jej brak.
Świat: Ziemia
![]() |
![]() Szpoooko SS'y
![]() Demon Hunty mają jeden minus, może być tak, że pójdziesz wywalisz 20 bp sd i nie wypadnie nic(ja tak miałem z 2 razy), a czasami jest tak ,że pójdziesz i przy drugim demonie g- legs. Czasami po takim huncie można niezłej załamki dostać. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2004
Lokacja: ZOO
|
![]() ja dzisiaj rozmawialem z ratajczaakem TAK JA TESZ Z HARMONI
ELO RATAJCZAK I FILANDER aczemu missty nie zabraliscie ?? ss spoko gratuluje tyh demon shieldow tesz hcialbym je miec ahh ale ztym ratem co go tam ktos przywolal to sie prawie z krzeslem nie przewalilem napewno przezyl do konca rzesni ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 08 2004
|
![]() No no widze że nieżle ci idzie na tej harmie Piksik
![]() Ps. to ja old owner druciarza , gram teraz na eterni bo thorina poszedl na latwizne i mnie haknal [druciarza] , on mial recorvery keya, ukradl all eq z domku , z depa 42 bp sd i 120 k w kasie i powiedzial mojemu kumplowi dokladnie Hagamowi ze to ja drut pozycz mi dragon hammera i jakies tam bp'sy hmm i juz nie oddal krotko mowiac podawal sie za mnie, wiec stwierdzilem ze nie ma co sie tam wiecej tloczyc i robic nowa postac :/ , mam na niego wy***ane , niewiem ktory owner thoriny to zrobil ale to juz mnie nie obchodzi , cya i pozdro dla nosferatu i nazgula |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Łódź
|
![]() Poprostu poezja. Marze ze kiedys na Xanterze zrobimy pierwszy polski demon hunt
![]()
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
|
![]() Oto ss z mojego ostatniego demon huntu.
Ekipa: Ratajczak Revenge - Sorcerer lvl 53 mlvl 50 Xolik -Paladin lvl 54 mlvl 16 dist 74 Filander - Knight lvl 71 skills 79/76 (ja ![]() Demon z góry prezentuje się całkiem okazale ![]() Spróbowaliśmy swoich sił z Ratajczakiem i zabiliśmy demony tylko we 2. Xolik chciał mnie zabić ![]() Hunt nie był szczęśliwy. Loot to tylko demon shield. Ratajczak przez freeza padł :/ A po drodze jak ciągneliśmy runy złodziej ukradł nam 10 bp sd. Filander. Ostatnio edytowany przez Madi - 22-08-2004 o 23:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2004
Lokacja: Kochany Białystok :]
![]() |
![]() Super SS tylko mnie dobija nerwowo że tylko moge solować smoki bo muj znajomy bloker na 45 lvl z skillami 70/70 boi sie DL bloknąć
![]() ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez szoz - 23-08-2004 o 08:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2004
Stan: Na emeryturze
Poziom: 120
Skille: 90+/90+
Poziom mag.: 7
|
![]() @ Asenam II
Pamietasz ze prawdziwy ovner druciarza tak dlugo zwlekal zeby ci dac r-keya bo on tak naprwde go nie mial i nie wiedzial jak ci to powiedziec i zapewniam ze to zaden z ovnerow thoriny cie okradl. I nie oczerniaj mnie ty z***ie na forum. A poza tym tylko to swiadczy o tym ze jestes kompletnym idiota poniewaz wzioles konto z pacc bez r-keya Piksik nastepne Demony ze mna ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
Lokacja: Stalowa Wola
Stan: Początkujący
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Lost Warriors
Świat: Harmonia
|