|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2006
Profesja: Knight
![]() |
![]() Przedstawiam FAKE STORY pod tytułem "Powrót do przeszłości"
Pare moich słów: Pare ludzi widziało mój 1 FAKE pt."Hooligans 2 Crime City Story" i większość z nich nie chce marnować czasu na zaglądanie tu ![]() ![]() FAKE w 99% robiony w paincie (No bo jeszcze FAKE FONT CONVERTER FINAL dziękuję programiście cool program ![]() Outfit Blaczka sam przygotowywałem ze screena, by nadawał się do FAKE, nie ma tutaj żadnego OTS ME ![]() ![]() Ok no to zaczynamy: Codzienne, życie normalnego Tibijczyka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ciąg dalszy nastąpi (szkoła może być przeszkodą ![]() Ostatnio edytowany przez Blaczek - 04-09-2006 o 19:37. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
![]() |
![]() GZ super fake dam ci cale 0,5/10 !!
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 09 08 2006
Lokacja: Paskowa i fake'owa elita.
|
![]() rookgard...
Nie wiem co napisać nie podoba mi się narazie. Znalazłem błąd! Na drugim obrazku Sheep nie ma nazwy i hp, a pozatym nie jest z RL tibii bo nie stoi idealnie równo. Co wygrałem? |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up
W pewnym sensie tak, ale sheep jest z rl Tibi, bo screenshoty ![]() No to dostajesz rulkę, aha pomyliłem się zapomniałem o jeszcze jednym błędzie, który mi wyszedł niechcący, ale nie chciało mi się tego zmieniać i przez to wymyśliłem dwa inne ![]() @Veruis Dlaczego tak nie fair do tego podchodzisz, najpierw powiedz dlaczego? hę? @ALL Jest lepiej, niż w Hooligans 2 ? Ostatnio edytowany przez Blaczek - 04-09-2006 o 19:48. |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 07 2005
Lokacja: mwahahahahahahahaha
Wpisy bloga: 6
Stan: Usunięty
Imię: hahahahahahahaha
Profesja: Elite Knight
Gildia: hahahahahahahaha
Świat: hahahahahahahah
Poziom: hah
Skille: hahahah
Poziom mag.: ha
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#6 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 12 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Thy slayer
Profesja: Rookstayer
Świat: Candia
Poziom: 9
![]() ![]() |
![]() kurna wiecej!!
znalazłem "sorry not possible" saraj sie tego unikać. ale wiecej bvo cie rozszarpie zaraz! brakuje mi takich fake'ów.. Ostatnio edytowany przez Celoz - 04-09-2006 o 19:56. |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() No dobra, ale co w tym złego ?
Szczególnie, że to dopiero wstęp, czy muszę pół godziny nad każdym obrazkiem, się męczyć, by pokazać wam jak on się tam znalazł !!! Albo np.Orci atakują rookgard wszyscy juupiiijaiijeej, a to screeny i wklejone potworki !!! I na dodatek 99% ludzi w tym FAKE są ubrani na biało, więc tylko tibia.spr i tyle. A pozatym znacznę budować dopiero w dalszej części wtedy kiedy Blaczek będzie już w starej Tibi hasał i wogóle ![]() @EDIT @UP Bardzo dziękuję za taki dobry komentarz. Wiem, było takich sporo not possible, tego zauwazyłem na końcu i kolejny błąd GZ, będziesz w FAKE ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Blaczek - 04-09-2006 o 19:58. |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 09 2006
Imię: scyzorro rookstayer
Gildia: utopia
Świat: antica
Poziom: 13
Skille: 18/20
|
![]() i to na tyle moa ocena to 3 na 10 za chęci
|
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() ehh niech ci juz bedzie powiem ci N-i-er-r-o-w-n-o nienameczyles sie... zrobienie czegos takiego 5~ minut
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2006
|
![]() Błędy:
-ci w depo tak "nagle znikli" -ten "krasnal" na ostatnim obrazku nie ma podpisu Acha. Ten teleport powinien chyba pojawić się na nim a nie przed nim
#11 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Czy to jest ważne jak się przy tym męczę ? hę ?
A pozatym samo wymyślenie tego zajęło mi trochę czasu no nie ? Najważniejsze jest to jaka jest treść, fabuła i jakość !!! Nie jest ważne ile coś się robi, wolałbyś, żebym zrobił swój własny teren itd, ale z gorszą jakością? Zupełnie bez sensu i coś omijacie temat o Orci atakują Rookgard (srry,że się tak czepiam tego, bardzo podobał mi się ten fake, ale to jest prawda). Chyba masz jakąś za wysoką samo ocene, prawdziwi znani mi zaawansowani FAKE makerzy się tak nie zachowują tacy jak np.Zając, Crowal itd. A pozatym nie można odejmować punktów za screeny, bo są zupełnie legalne ;] @UP Oni znikli, bo się coś działo i wszystko co żywe zniknęło, a co do krasnala to w starej Tibi nie było nicku nad char'em. Sorka, nie znalazłeś ... @EDIT To nie był do końca tp, chciałem zrobić tam efekt rozmycia, że go wciąga, ale GIMP mi się rypnął ;/ Ostatnio edytowany przez Blaczek - 04-09-2006 o 20:11. |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() Pierdo.....icie, dobrze jest
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @UP
Dzięki, a nie mówiłem doświadczeni FAKE'owcy się nie zachowują jak ty jak Ci tam ![]() ![]() Jeszcze raz dzięki Avager ![]() @EDIT Aha i udanych zakupów ![]() Ostatnio edytowany przez Blaczek - 04-09-2006 o 20:17. |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @UP
Raczej Anty-update FAKE ![]() A pozatym jestem fanem starej Tibi looknij w dziale inne i będzie tam temat Starzy gracze Tibi |
![]() |
![]() |
#16 |
Zbanowany
Data dołączenia: 09 08 2006
Lokacja: Paskowa i fake'owa elita.
|
![]() Hrhr... co drugi post w tym temacie jest twój xD
Teraz nawtykam ci błędów... Nieciekawa fabuła ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ty tutaj mówisz o fabule
![]() To wstęp,a pozatym co w niej złego hę ? No dbam o mój temat co nie ;] |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 07 2005
Lokacja: mwahahahahahahahaha
Wpisy bloga: 6
Stan: Usunięty
Imię: hahahahahahahaha
Profesja: Elite Knight
Gildia: hahahahahahahaha
Świat: hahahahahahahah
Poziom: hah
Skille: hahahah
Poziom mag.: ha
![]() |
![]() Tam na ostatnim obrazku gdzie muwi "Lol gdzie ja jestem?" jest taka zielona trawka... niby fake kiepski bo ze screen shotów ale może się zapowiadać fajne... ;//
|
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @UP
Ta zielona trawka to nie błąd ![]() Tam się po prostu ona zaczynała ;d |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Wez juz nienabijaj sobie postow poczekaj az kilka osob cos powie i wtedy dopiero cos powiedz ... -.-'