|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2004
|
![]() Jak to jest z tym całym paraliżem? Jak długo on trwa? Czy różni się paraliż rzucany przez mumie od tego rzucanego przez vampiry? Ponoć wystarczy rzucić exurę, żeby go zdjąć, ale uh-y też mogą być? I co właściwie robi paraliż, co się dokładnie dzieje kiedy jesteśmy sparaliżowani?
Ostatnio edytowany przez Septer - 01-11-2004 o 16:25. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2004
Lokacja: Kraków
Stan: Aktywny gracz
Imię: Eutrehix
Profesja: Elder Druid
Gildia: Everlasting Legacy
Świat: Secura
Skille: 19/28
Poziom mag.: 72
|
![]() Jezeli zostales sparalizowany - wystarczy zapodac JAKIEKOLWIEK leczenie. Exura moze byc. Praliz powoduje ze ruszasz sie potwornie powoli, potem coraz szybciej w miare uplywu czasu. A co do mumii i vampow to nie wiem, od razu wale UH (druid) bo jak mnie dojada 4 mumie to niefajnie
![]() A teraz niesprawdzona wiadomosc: jakos z moich doswiedczen wynika ze jezelli mam manashielda to oczuwam skutki paralizu mniej dotkliwie. Nie wiem - moze to byc bzdura - wiedomo - podczas walki skacze adrenalina ![]() ![]()
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2004
Lokacja: Nowy Sącz
Imię: Maripo Headsmasher
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 66
![]() |
![]() Zdaje mi się że również zadawane obrażenia są 1,5 albo nawet 2x większe
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Mahakam
|
![]() w swoich "badaniach naukowych" w tombie zauwazylem, ze mumie rzucaja rozne paralize. jedne bardzo slabe, a niektore takie silne, ze 37 levelowy pally stoi prawie w miejscu - przechodzenie z kratki na kratke zajmuje kilka sekund...
nejlepszym lekarstwem jest exura. jednakowoz polecam zatrzymac sie, exurnac i isc dalej. w przeciwnym razie exura zacznie dzialac dopiero na nastepnym kwadraciku. przy silnym paralizu moze to spowodowac, ze mumia do nas nie dojdzie.