|
Notki |
Magia Magiczne zaklęcia, runy, potężni magowie. Tutaj wszystko o magii w Tibii |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 08 2004
|
![]() Czy mnie się wydaje czy też po ostatnim update spadła wydajność life ringów?
Elder druid 26lvl 35mlvl, w ciągu 20 minut z life ringiem + food odzyskał w sumie 700 punktów many (1200 sek /4 = 300 many za fooda + 400 z life ringa). |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 06 2004
Lokacja: Gliwice
![]() |
![]() mozliwe
ale pomylil Ci sie life ring z Ring of Healing ![]()
![]() |
#3 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 08 2004
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 02 2004
|
![]() Ja też używam Life Ringów ale nie zauważyłem żeby mi sie coś nie zgadzało...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 08 2004
Lokacja: Ełk // Mazury
![]() |
![]() Tak przy okazji jak mówimy już o lr ;]
Ja wam powiem nie opłaca sie wogóle kupywać lr poniewarz jeden regeneruje 600 mp, a 9 mf +- 540 mp ale kupując np. odrazu 3 bp of mf i łykając je mozna zrobic o wiele szybicej 1-2 bp of .... run i je sprzedac i za to kupic nastepne mf i tak w kolko to obliczałem ze lepiej wydawac na mf niż na lr bo : 1st - szybciej 2nd - przy duzych obrotach wychodzi wkoncu taniej ;] Ostatnio edytowany przez Marth Da Master - 15-08-2004 o 05:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() Uprzedziłeś mnie, chciałem napisać to samo. Masz +'ka
![]() Mana fluidy bardziej opłacalne niż LifeRing |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2004
![]() |
![]() Jakim cudem wam to wyszło?
Jeden mf przywraca średnio około 50 many. 3 bp przywracają 60 x 50 = 3000 many. To pozwla na stworzenie 30 run UH (mają najwyższy stosunek ceny do many) czyli 1,5 bp. Nawet sprzedając bp UH'ów za 2,5k daje to 3,75k. A na mf trzeba było wydać 6k. re@down Czytam ze zrozumieniem. Chodzi o stwierdzenie "i tak w kółko". Wynika z niego, że za pieniądze ze sprzedaży run można kupić kolejne 3 plecaki mana fluidów. Ostatnio edytowany przez Stern - 18-08-2004 o 19:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Buuuuu
|
![]() Cytuj:
Jest BARDZIEJ oplacalny od life ringa, nikt nie mowi ze ogolnie sie oplaca. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2004
Lokacja: Poznań
![]() |
![]() Apropo tematu.
Jak z Ghoula wyleciał mi Life Ring, jestem palkiem i mam UHmakera, to chyba lepiej sprzedać Ringa, nie? Na robienie runek rumunem mam czas. A jak sprzedać Ring to za ile, jeżeli się orientujecie. Gram na Trimerze. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 08 2004
Lokacja: Kazordoon
|
![]() ale ty pomyslowy z tymi mana fluidami
kadzy glupi we ze bez pacc bardziej mf-y sie oplacaja a jak masz promocje to juz life rigi poza tym proste chcesz szybko m lvl pij mf-y a chcesz miec efektywniej to na life ringach jedz po co taka wielka debate uzadzac nigdy robienie m lvlu na fast nie bylo oplacalne i nie bedzie ![]() Ostatnio edytowany przez Xserose - 19-08-2004 o 01:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: * Polska *
Stan: Na emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() Ja potrzebuje szybko robic bp-ki runek bo musze zaczac robic exp a z takimi smiesznymi skillami nie moge isc np. na cyce a z HMMami to inna gadka no i niewiem czy kupowac manasy czy wydawac zarobiona kase z runek na lr-gi bo to mi sie nieoplaci jesli mam zamiar w ten sposob robic lvl to bedzie najdroszszy lvl na swiecie a nie tak jak knighta za free
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Bydgoszcz/Warszawa
Stan: Aktywny gracz
Imię: Wojen
Gildia: Dark Legion
Świat: Eternia
Poziom: 72
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() Ja sprzedaje wszystkie ringi ktore mi wpadna w łapki. po sprzedaniu ringa ide kupic mana fluidy, zawsze wychodze na + z 6 fluidow mam wiecej niz 350 many. Moze to szczescie, ale z tego co wiem to fluid daje od 30 do 100 many czyli srednio 65. PS. Jeszcze duzo zalezy od tego za ile ringa sprzedamy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 08 2004
Lokacja: Częstochowa
![]() |
![]() Odpowiadając na temat ..., ostatni update nie zmienił działania life ringów ani ring of healing.
|
![]() |
![]() |