|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2003
Lokacja: Białystok
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ma'jok
Profesja: Royal Paladin
Gildia: nikt mnie nie chce :S
Świat: Unitera
Poziom: 45+
Skille: 74+/58+
Poziom mag.: 13
![]() |
![]() chodzi mi co wam sie trafilo bardzo zadkiego i zadkiego
![]() Ja znalazlem bronze amulet w niezywym(chodzi oto ze go niezabilem) minotaurze. I znalazlem w orcuwarriorze ktorego sam utluklem posion daggera ![]() ![]() ![]() I to wszystko dzisiaj ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 07 2003
|
![]() ![]() ja za to znalazłem plate armor w nieżywej valkiri. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Zwykle nie mam farta do lootow ( ehhh... czyzby to dlatego, ze nie nosze wolf tooth chain czy jakos tak?
![]() ![]() ![]() dodam, iz wszystkie w/wym stworki zabilam wlasnorecznie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() A tak pryokazji sie zapytam gdzie mozna zdobyc duzo zlota i drogi loot(bo do tego nie mam farta)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
|
![]() Idz na zamek obok ab. Jeśli sie postarasz uzbierasz tyle śmieci w worku że pujdzie wszysto za 15 platynek *jeśli sie postarasz* Odradzam huntowanie cyców (nic nie mają). Podaj level i skille to może coś więcej doradze.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ja tam chodze i zbieram jakies 1 lub 2 k dziennie bo nierobie lootbabow. mam 15 lv i skile 47/38.
mam scimitara i dwarfen shield. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() re.up
Najlepiej idz do jaskin z dwarfami i rotami. Roty maja sporo kasy i trafi sie czasami viking helmet!
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
|
![]() raczej pech.... pierwszy gs i okolo 36 gp w nim z wolf totch chain :/// a co do zarabiania kasy, to radze se zrobic maga badz druida, i magiem gfb a druidem uhy
![]() PS. zapraszam do odwiedzenia tematu "zamiana postaci lunara->secura" Forum tibia.pl >>handel>>ogolny |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Jesli troszke bys sie postaral nad skilami i levelem skile tak do 50/50 a level moze nawet 18+ to idz na soldiery i tam zrobisz takiego loota ze dynia boli ja w 7h uzbieralem okolo 120 platyn ale podkreslam ze duzo sie nalazilem zeby to sprzedac
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
http://tibiaspy.com
Lokacja: Opole / Głuchołazy
Stan: Na Emeryturze
Imię: Matkus
Profesja: Elder Druid
Gildia: Death Assassins
Świat: Secura
|
![]() najlepsze zyski się ma zawsze szukając jeleni
![]() Moje rekordy tutaj to studded armor za 180 gp (na rooku), mace za 120 (też na rooku, i to dla postaci lvl 1, nie wiem skąd on miał tam tyle kasy), a na mainie tuż po starcie danubi robiłem interesu kupując w kazo za 1200 p-army i za 195 brass legsy i sprzedając je w venore odpowiednio 1500-2000 za p-arm i 200-400 gp za brass legsy ![]() A co do lootu, to kiedyś sobie kumpel odemnie grał i polował na liberze na ww, przez zupełny przypadek otwiera zabitego przez kogoś trupa (tak to wyglądało), a tu się okazuje, że to nie był martwy WW, tylko człowiek, a w środku dragon shield, a do tego trochę UHów i złote.
Najlepsza strona o Tibii - http://tibiaspy.com - jeśli nie znasz, to nie wiesz, co tracisz! Zarejestruj się na http://forum.tibiaspy.com - prowadź i oglądaj galerie, szukaj i udzielaj pomocy, rozmawiaj o Tibii i na każdy inny temat! |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 07 2003
![]() |
![]() ja ogolnie do lootow nie mam szczescia ale znalazlem:
silver amulet w trollu brass armor w hunterze scale armor na ziemi przed glownym wejsciem do Carlin ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Dobo Srobo
|
![]() DH w smoku
11gp w GS ![]() ![]() golden armor w jakimś tam trupie Po zabiciu 40 lv Knighta miałem już D-lance ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Znalazłem kiedyś caly worek Vikinkg Helmetow.
Narazie najlepszym itemem jaki mi wypadł to Scale Armor ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
|
![]() hehe, worków z lootami dużo znalazłem
![]() chyba ktoś padł jak targał wór ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() moge powiedziec o nie farcie na isarze 2 loot bagi mi zarobali jeden wart kolo 5k drugi juz mniej
a fart wpadam na DS on mi jeb jeb i 4 hp ale padl lewar ale chyba sie zezloscil bo jak wpadlem do nego potem to mnie ubil i jeszcze jednego kola |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 07 2003
![]() |
![]() Moj najlepszy loot
7gs`ow i k-armor k-legsy i p-amy 10 dragow i fs 2 valkirie 2 p-armory ds g-shield 2bh 2 bh-sheild nie wiem jka to sie stalo!!! fart |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Ale BIG thx za mój BP (i tak tam nic nie było ![]() re:up Mój best loot to trzy club ringi na 3 pierwsze cyclopy ![]() Potem na kolejnych milionach nic nie znalazłem ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 07 2003
![]() |
![]() Mace i sword plus 24 gp w rotwormie
![]() BH shiled w beheldorku =] Okolo 20 beheldorow i 15 2 handed =] (jak koles patrzyl jak u sama to sprzedaje to napisal tylko LOL ![]() Okolo 40 smokow i tylko gp kilka x bow i salmonki =[ w 3 cycach pod rzad 3 halabardy =] Koles ktory znalazl moje cialo musial sie ucieszyc warior helmet d hammer caly plecak uh caly plecak gfb i caly plecak fb |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Te lepsze:
Pierwszy GS = K-set Drugi GS = P-ammy Trzeci smok = FS Siudmy smok = D-shield Pierwszy lurowany DL = R-helmet Trzydziesty dziewiaty lurowany DL = DSM Siedemnasty BK = BoH Dwudziesty dziewiaty BK (chyba) = K-arm Pierwszy Ork Lider = Sword ring Dziesiaty Ork Lider = W-helmet Pierwszy Vampir = Spike swrod Piedziesiaty czwarty Vampir = V-shield Piedziesiaty drugi Bohater = C-arm Piedziesiaty osmy Bohater = C-legs Te slabsze: Pierwsze polowanie na Behoski (calodniowe nie liczylem ile zabilem) = 12 Beho shield, 22 2-handed, 45 Morning starow i okolo 20k gp (jak to tachalem balem sie ze jak ktos zajebie to koniec dlatego bylo trzeba najpierw ze 30 bagow otworzyc ![]() Pierwszy trol na rooku Silver amulet (niewiedzialem co to i sprzedalem za 20gp ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
http://tibiaspy.com
Lokacja: Opole / Głuchołazy
Stan: Na Emeryturze
Imię: Matkus
Profesja: Elder Druid
Gildia: Death Assassins
Świat: Secura
|
![]() 12 beho shieldow na 22 2-hendedy i 45 ms? Albo zhakowałeś tibię, albo masz jakieś wtyki u adminów. Ja na znalezionych około 150 2-handedów i pewnie ponad 200 ms'ów znalazłem ino 1 BH shield.
A co do mojego lootu,to gdy pierwszy raz polowałem samemu na smoki miałem swój najlepszy dzień tam i znalazłem 2 FS, 3 DS, 6 DH i chyba 2 albo 3 p-legsy. Ale potem już mi się nigdy nawet zbliżyć do takiego lootu nie udało (raz tylko miałem w jeden dzień 8 DH i FS i kilka par p-legsów)
Najlepsza strona o Tibii - http://tibiaspy.com - jeśli nie znasz, to nie wiesz, co tracisz! Zarejestruj się na http://forum.tibiaspy.com - prowadź i oglądaj galerie, szukaj i udzielaj pomocy, rozmawiaj o Tibii i na każdy inny temat! |
![]() |
![]() |