|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Mój 1 fake story. 1 fake w story jest ogólnie mym 3 fakiem.
A więc zaczynamy. Rozdział 1 Początek ![]() NOObek jakto NOOBek chcial coś zwinąc. ![]() Oto powód tępienia NOOBostwa. ![]() Hehe i mamy potworka. ![]() ![]() ![]() Gośc wporzo tępi NOOBów ![]() ![]() Tekst złego gościa ![]() ![]() Teraz skoro wszystko ok prosze oceniac mój prolog. Ostatnio edytowany przez Rookslayer of Dolera - 12-03-2006 o 11:38. |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2005
|
![]() @EDIT: Już wszystko widze ...
Fabuła... BYYYŁOOO! Wykonanie... JPG Człowieku zmniejsz to bo zrobiłeś fake'i w rozmiarze 1200x1200 a akcja toczy się w miejscu 420x320 -.-'' 5/10 Ostatnio edytowany przez Krizz - 12-03-2006 o 15:59. |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2005
|
![]() kriss ty chociaz wdzisz X a ja nic
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tak szczerze ro ja bym wolał widzieć X lub w ogóle nic niż to widzieć...
ZA DUŻE! Po co ładowałeś takie wielkie obrazki, skoro tylko w jednym jego miejscu się coś dzieje...
#5 |
Guest
|
![]() up: Dzięki tylko że przypominam to moje 1 fake więc ładniej by wyglądało jakbyś to wstawił w formie rady
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2004
|
![]() no... czekam na dalszą część . troszke za dużo tej trawiki w scenie z noobkiem ale ogólnie ciekawie sie zapowiada
![]()
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2005
Lokacja: Pod stołem
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Gildia: Gildia-poszla-sie-jebac
Świat: Pandoria
![]() |
![]() Ahhh... Jaka nazwa! Mroczna, cudowna, niesamowicie poważna...
A poza tym dobił mnie ten tekst: Cytuj:
![]() Źle powklejane, złe sklejenia np. trawy i lawy ;p. Spróbuj to poprawić. Na pewno wszystko znajdziesz w sprite'ach. A fabuła - wymyślcie coś nowego... ![]() |
|
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
|
![]() Mhm cienkie dosyc ale zrob dalej zobaczymy co bedzie
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]() To tylko prolog. Ale mam fajny pomysł na dalsze części, ale robota zajmie mi troche czasu bo musze troche pokombinowac.A napisałbym tamto
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Gildia: Patrz nick.
Świat: Antica
Poziom: N/A
Skille: Zmienne
Poziom mag.: ..
|
![]() Cytuj:
@topic Ortografia... Dżizas! To jest ortografia? Screeny rób mniejsze i mniej puste. Skrawki humoru są, więc źle nie jest. No i nie cierpię noobów ![]()
![]() Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) |
|
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 01 2006
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny gracz
Imię: Eggzorcysta
Profesja: Druid
Gildia: Ice Fenix
Świat: Calmera
Poziom: 33
Skille: 20/22
Poziom mag.: 37
|
![]() takie sobie tylko ze troche nie rozumiem o co tu chodzi
![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Drakon Tene
Profesja: Knight
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() widywałem lepsze
![]() fabułą słaba 4/10 ![]() grafa srednia 6/10 ![]() teksty przeciętne 5/10 ![]() NIC DODAĆ NIC UJĄĆ ![]()
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 02 2006
|
![]() Nie jest źle ale mogło być lepiej... 5/10
Za dobry to on nie jest ale nie mówię że zły ![]() Więc dalej nie nawijam, rób wiecej i nie o demonach tylko orshabaalach ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2005
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na emeryturze
Profesja: Paladin
Świat: Danubia
![]() |
![]() Było, było i jeszcze raz było!! Zrób mniejsze screeny, a z taką "ortografiol" to idź do przedszkola. Może się powtarzam, ale ostatnio na forum jest tyle fake'ów z "świetną" ortografią, że żal patrzeć...
|
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 05 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Lepiej nierob fejkow bo i tak ci niewychodza
fabułą 2/10 az ? grafika 3/10 |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 08 2005
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Aldora
Poziom: 24
Poziom mag.: 29
![]() |
![]() Piszta co chceta ; ) jak narazie wydaje się być fajne.. na przyszłość, rób mniejsze screeny
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 11 2006
|
![]() yo yo super super tylko innom fabułe koleś jakiś atak(ogromny)na miasto wybucha wojna i wtedy jakiś Król np.Grinposz Zabije jakiegoś ogromnego Władce Ciemnosci (np.Dezerotha) i dojdzie do tego necro coś tam i odbędzie się walka i tamten necro coś tam deadnie ale puści meteoryt na świat i ten meteoryt trafi w ten świat i nagle się meteoryt rozchrupie na pół i wtedy wyleci armia śmierci (czyli Demony,Fire Devile itp. (powinieneś wiedzieć) Tibia jest Bogiem , exp nałogiem , skille zabawą a dead podsawą .
Ostatnio edytowany przez frolt - 02-11-2006 o 20:20. |
![]() |