|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2005
Imię: Crystal Galadriel
Profesja: Elite Knight
Świat: Refugia
Poziom: 90+
|
![]() Witam, w tym temacie czlonkowie gildii Numenore beda umieszczac swoje SS'y
![]() No to moze ja zaczne od przedstawienia swojej historii? :-) Aby nie zanudzac, wrzuce tylko SS'y z powyzej 50 poziomu. Lvl 50 ![]() Lvl 53 ![]() Lvl 54 ![]() Lvl 55 ![]() Lvl 56 ![]() Lvl 57 ![]() Mlvl 6(manasy rox!) ![]() Lvl 58 ![]() Upragniony lvl 60 ![]() 80 sworda(cos mnie naszlo na skillowanie..) ![]() Lvl 61 ![]() Lvl 63(Tak, to moje eq - nie pozyczone) ![]() 85 sworda(..bo hity byly za male.. nawet z tym Avengerem w bagu<nie przypominajcie mi ile za niego zaplacilem..>) ![]() A tutaj jeszcze 1 ss wygrzebany z mego archiwum... Nie ma to jak 0 staminy ![]() ![]()
2 czerwiec 2007 - Congratulations! You have passed the tutor exam and proven your knowledge about the game. Jakieś pytania? Zapraszam na kanał help ![]() Ostatnio edytowany przez Elvena - 17-03-2007 o 18:20. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() ![]() Pozdro! @up Jak tys to zrobil? xD Ostatnio edytowany przez MasterDembik - 17-03-2007 o 18:23. Powód: omg |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2006
Lokacja: Radom
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Gz Nópy xd Zobaczymy co będzie dalej;]
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Z tym 0 staminy to że on chartuch jest i nic więcej xD.
Ja ss wrzuce później ponieważ mi się teraz niechce ;p
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() @Je'ru PG sorcem na laptopie po nocach? Trzeba jakos te soft bootsy dobrze wykorzystywac ![]()
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
A propo Avengera, będzie tańszy - zrobili dzisiaj poi to wiesz... -.-
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Warrior Solitario
Poziom: 66
Skille: 85/85
Poziom mag.: 6
|
![]() Bardzo ladnie sie zapowiada ^^. Mam nadzieje, ze guildia bedzie sie dobrze rozwijac i nie skonczy jak poprzednia o tej nazwie. Gz eq, daaawno nie widzialem takiego lvla z takim eq ^^.
Pozdro |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Jako, ze knight nawet i z nim przy 85 skilla ma beznadziejne hity, to przerzucilem sie na sorca.. Tu jakies ssy ![]() Lvl 40 po raz pierwszy ![]() W miedzy czasie zginalem na kicku.. a wiec lvl 40 po raz drugi ![]() btw. Fllint, Vatras- czekam az cos wrzucicie ^.^
2 czerwiec 2007 - Congratulations! You have passed the tutor exam and proven your knowledge about the game. Jakieś pytania? Zapraszam na kanał help ![]() Ostatnio edytowany przez Elvena - 18-03-2007 o 13:07. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 03 2007
Imię: Royal Vatras
Gildia: Children of Chaos
Świat: Refugia/Inferna
Poziom: 130
|
![]() Tutaj parę questów z Flintem ..
![]() ![]() Level.. ![]() I to na tyle dzis... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() 41..
![]() Wkrótce może będzie trochę ss'ów z questow, jeśli zdołam namówić kilka osób.
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 10 2006
Lokacja: Wrocław
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Podoba mi się ten temat
![]() Fajne te ssy :d życze owodzenia w dalszym rozwijaniu tematu... Tylko wiedz dlaeczego mój temat upadł? ♦DAWANIE SS PO KOLEI Z KAŻDEGO ADVANCE NA LVL I MLVL. To tylko rada, z której możesz wywnioskować baaardzo dużo.
PAJACYK.PL -> Kliknij i nakarm dzieciaka! POLSKIE SERCE.PL ->Klikając w czerwone serce, takżę pomożesz ludzia ![]() Poradnik - Jak założyć konto, oraz uploadować filmy na Tibicams Stop rapishadere! Niekturzy mają sieć lokalną, i limity ich bardzo ściśle ograniczają, a uploadować film na Tibicams, to tylko minuta dłużej! Dyslektyk |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() Przewaznie sa tylko awansy bo gram na laptopie.. a on i tak ledwo Tibie z 10 fps wytrzymuje..
![]() Najswiezsze awansy: Lvl 46[Po raz kolejny - tak, to moje eq] ![]() Mlvl 48 ![]() Aby nie zanudzac jakies ssy z gsow solo ![]() ![]() Nedzny hit z e-wave ![]() ![]()
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Up
Czemu za każdym razem wspominasz o tym eq?;s ![]() Pozdro, dajecie wiecej SSów;] ![]()
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
|
![]() Bo to nowe, swiezo kupione! ;-)
No i coz, to troche niezbyt normalne eq na ten poziom wiec wiele osob sie pyta 'Od kogo pozyczyles?' a to jest troche denerwujace.. [edit] Mar 18 2007, 23:01:51 CET Died at Level 46 by a dragon KICKI ROX! no i po aolu, 100k expa i mlvlu.. Ale nie ma co sie przejmowac.. wazne ze kasy nie brakuje to mi to wisi.
2 czerwiec 2007 - Congratulations! You have passed the tutor exam and proven your knowledge about the game. Jakieś pytania? Zapraszam na kanał help ![]() Ostatnio edytowany przez Elvena - 19-03-2007 o 03:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
|
![]() Lvl odrobiony
![]() BS quest z przyjaciolkami ![]()
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: Białystok.
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Jak dobrze ze sa ludzie ktorzy graja dla przyjemnosci ;]
Co do szkrinufff to fajne, bede tu zagladal.
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2006
Lokacja: Gdańsk
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Rubera/Secura
|
![]() Hmm... gildia? Gdzie i jak? : P
No ale po za tym skrinszoty bardzo fajne ; DD |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
|
![]() Coś mnie nagle natchnęło aby zmarnować trochę kasy.. Akurat trafiło na addon
![]()