|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2005
Lokacja: B-stok
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elite Knight
![]() |
![]() czekaj dalej ale odrazu Ci mowie ze sobie dlugo poczekasz (czyt. az do skasowania/zamkniecia tematu przez sily wyzsze)
*2 rady od teletoobis'ia: 1. NIGDY nie dawać passów z forum młodszej zwierzynie 2.TULIMY! Wiesz, jednego Ci zazdroszczę: kiedy ja siedze na forum pełnym idiotów, Ty właśnie czytasz podpis geniusza i przyszłego władcy świata :/ Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 04 2006
Lokacja: Dąbrowa Górnicza
Imię: Slokarij
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Dark Devils
Świat: Xantera
Poziom: 43
Skille: 15/23
Poziom mag.: 43
![]() |
![]() nikt ci nie odpowie bo to jest QuestSpoiling
@edit: podpowiem ci tylko ze jestes bardzo blisko celu
![]() |
![]() |
#4 |
Zbanowany
Data dołączenia: 26 02 2005
Lokacja: nad rzęczką, opodal krzaczka
Stan: Na emeryturze
Imię: Zurni
Profesja: Druid
Gildia: jestem członkiem!
Świat: Vinera
Poziom: 41
Skille: -----
Poziom mag.: 48
![]() |
![]() @up
chyba nie wiesz co to jest qs >.< Mały kawałek questa można zdradzić. Jeśli sie powie jak wykonac od początku do konca to wtedy mozna uznac za qs.Ale dobra wy wiecie lepiej jesteście najmądrzejsi i rzadzicie na tym forum ! Hail naabs @down nie uważam sie za boskiego >.< ani nie mam zamiaru tylko na tym forum jest coraz wiecej debili którzy niby myślą że coś wiedzą a nie wiedzą nic, a do tego sa tacy jak ty którzy ich bronią podświadomie wiedzac ze ktos taki jak ja ma racje ale nie chcesz sie z tym pogodzic wiec za przeproszeniem SKLEJ TWARZ Ostatnio edytowany przez Alcor Sake - 14-10-2006 o 18:57. |
![]() |
![]() |
#5 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2005
Lokacja: B-stok
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elite Knight
![]() |
![]() @up
opanuj sie -,- to ze ty masz inne zdanie to nie znaczy ze kazdy tutaj nie ma racji panie boski
*2 rady od teletoobis'ia: 1. NIGDY nie dawać passów z forum młodszej zwierzynie 2.TULIMY! Wiesz, jednego Ci zazdroszczę: kiedy ja siedze na forum pełnym idiotów, Ty właśnie czytasz podpis geniusza i przyszłego władcy świata :/ Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
#6 |
The Witcher
|
![]() Wy mylicie QS z wymianą informacji. Na oficjalnym forum tibia.com zabronione jest jedynie przekazywanie kompletnego opisu przejścia jakiegoś questa, ew. filmu tibicam z nim, wszystko inne traktowane jest jako zwykła wymiana informacji pomiędzy graczami o tym co widzieli bądź z czym się spotkali w krainie Tibii.
We all want to help one another, human beings are like that. We want to live by each other's happiness, not by each other's misery. We don't want to hate and despise one another. In this world there is room for everyone and the good earth is rich and can provide for everyone. The way of life can be free and beautiful. But we have lost the way. Speech by Charlie Chaplin from "The Great Dictator" |
![]() |
![]() |
#7 |
Born to Ban
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: inny wymiar
Wpisy bloga: 7
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dwimeron de'qel
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 88
Skille: 87/62
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Podpowiedź:
Masz love poem? No to pogadaj z Djinem o misji którą ci zlecił ![]() /Podpowiedź P.S Widzę, że takie teletubisie i inne stfory-semafory powinny nieco uważniej zapoznać się z regulaminem forum, oraz z tym co wolno a czego nie.