|
Notki |
RPG Wszystko o grach RPG i cRPG, czy może MMORPG. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Chcę wam zapodac link do dobrej gry, w którą gramy przez przeglądarkę.
Wcielamy się w postac, wybieramy jedną z czterech różnych ras które są dostepne na początku gry, lecz póżniej dochodzi ich więcej. Gra polega na tym że w ciagu realnego dnia mamy dwa dni w grze. Zaczynaja sie one o 8:00 i 20:00 czasu realnego. W kazdym dniu gry mamy oczywiscie określoną liczbe tur (leśnych walk) oraz punktów podróży do wykorzystania. Maksymalny poziom postaci to 15, gdyż na tym poziomie musimy zabić Zielonego Smoka za którego dostajemy dodatkowe punkty do rozdania i awansujemy na wyższy stopień hierarchii gry (wyższa ranga). Początkowo jesteśmy żebrakami. W systemie dostępne są np. zwierzęta, które są dosyć drogie, lecz dodają ci bardzo dużo tur i punktów podróży. Wspomagają Cię również w walce. Walka odbywa się mniej więcej tak, że atakuje cię potwór, i masz do wyboru opcje: -Walka -Ucieczka AUTOMATYCZNA WALKA: -5 rund -10 rund -do końca Zdobywamy lvle wtedy, gdy uzbieramy odpowiednią ilość punktów doświadczenia, pójdziemy do mistrza, który znajduje się w naszym rodzimym mieście. Na każdej randze dostępne są nowe bronie, pancerze, oraz zwierzęta. Serdecznie zapraszam do gry ![]() A oto link: Polska Legenda Zielonego Smoka PS. Zaraz sie pewnie posypią pytania "co ja mam z tego że wam podaję tę stronkę" ![]() Nie będę sciemniał i powiem od razu: Jeżeli komuś sie spodoba gra i dojdzie do 15 poziomu (nie trwa to długo, tydzień, moze dwa) i zarejestruje się z mojego linka, to dostane punkty referencyjne które bede mógł wydać na cos fajnego ![]() Z góry wszystkim dziekuje i zapraszam do gry ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Gdansk
Stan: Niegrający
Imię: Muminki r0x
Świat: TVP 1
|
![]() A wiesz, że to zabronione? ^_^
21:00 Auro Dano [13]: buy wand of dwarfenbreath Oddech krasnoluda r0x -Hi -Notka -No? -So Stfu&Bye Nob!1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Ostatnio edytowany przez Cyberlolek - 30-10-2006 o 20:54. |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 05 2006
|
![]() Nareszcie znowu ryszyło kiedyś grałem w to, ale serwery wyłonczyli, bo utrzymac nie mogli gra super polecam
![]() |
![]() |
![]() |