|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 08 2004
Lokacja: Wrocek (Thais)
Stan: Niegrający
Imię: Lezli
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Malkavians
Świat: Hiberna
Poziom: 63
Skille: 87/74
Poziom mag.: 18
|
![]() Ja przekonalem sie zeby nie wchodzic w miejsca dzie napisane jest naprzyklad danger albo cos w tym stylu.
Pomyslcie Lv 13 a ja wybralem sie na zwiedzanie Hellsgate bo ktos zostawil otwarte drzwi wejsciowe jak zobaczylem teleport to fiu i juz jestem wokul lawa wychodze na gore a tam co DS oczywiscie nio i wtedy wlaze na kanal help tam kolo mowi ze mi pomoze. Mial 70lv pomogl mi bardzo ale niestety nie wystarczajaco i dead Za drugim razem na 17 lv wlazlem w dziure na desert questa i okazalo sie ze ni ma wyjscia ![]() zpenetrowalem cala jaskinie aby zginoc z macek slima Jezeli ktos kiedys wlazl dzies dzie nie powinien to niech napisze bede szczesliwy ze nie jeste sam ![]()
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Pokoj
![]() |
![]() Tibie poznalem klikajac w banner w Red Dragon. Na bannerze byl napis: "You will never forget your first dragon". I to jest prawda. Bylem kolo kazo i patrze tabliczka: "Danger! Dragon". Mysle sobie, co tam pewnie kituja i nie ma tam smoka (mialem wtedy 13 lvl ryc), wszedlem i potem jak sie kurzylo, jak zwiewalem, ale zdazylem, smok mnie na szescie nie drasnal. Od tamtego momentu juz nigdy nie wlazlem do miejsca z taka tabliczka bez upewnienia sie na forum, co tam jest ;]
*&&&**********&&&&&&**&&& &***&********&&****&&&***& *&***&******&&******&&&***& **&***&***&&&***&&***&&&***&***&&& ***&***&&&*&&***&&***&&*&***&&&***& ****&*******&&******&&***&*******& *****&*****& &&****&&*****&*****& ******&&&&&***&&&&&&*******&&&&& |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Mielec
![]() |
![]() Elo!
Marred opisz mi dokładnie to miejsce bo wydaje mi się że wlazlem tam gdzie ty na 8 lvl ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2004
Lokacja: Morze ( no gdzie może mieszkać Makrela jak nie w morzu)
Stan: Aktywny gracz
Imię: Makrelus
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Killer Teddybears
Poziom: 52
Skille: 21/27;)
Poziom mag.: 53
![]() |
![]() Dwa razy wszedłem do dziury albo po schodach, a tam skorpion, zatruwa mnie i dead. Kilka razy wszedłem do innych miejsc, gdzie było pełno potworów, ale przeżyłem
![]() ![]() ![]()
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Bezdomny z Gor Krańca Swiata
![]() |
![]() re up: pieron go wie czy ma czy nie ma w sumie... beholder ma na 100%
na foldzie jest tez cos takiego ... uwaga minotaury czy cos... doszedlem do wniosku ze minoski to minoski. dobrze ze klepalem akurat bp hmm to mialem na mino archera... tak to jest jak sie chodzi low levelem gdzie sa tabliczki...
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 08 2004
|
![]() Ja kiedys kolo thais w jakiniach trli znalazlem dziure a obok tabliczka pisalo na niej cos a dimaentach wiec zachecony weszlem a tam slimy!!! nie ma rope hole. Jakim
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 08 2004
Lokacja: Wrocek (Thais)
Imię: Lezli
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Malkavians
Poziom: 63
Skille: 87/74
Poziom mag.: 18
|
![]() Te macki slime jakos tak mi naszly na jezyk
![]() Ale ciesze sie z jednego nie jeste jedynm ciekawskim ale wiekrzosc z was ma wiecej szczescia ![]()
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Krakow
Stan: Na emeryturze
|
![]() hmm.... Raz wszedlem do MinoHell, bo nie wiedzialem ze to tam jest (kolo 5 lvl). Pech chcial ze byl full resp, a mi sie lag trafil. Drugi raz (calkiem nie dawno) wszedlem na gorke z Hunterem (tyle ze po pierwszym strzale zszedlem z niej
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 08 2004
|
![]() Mi zdarza sie to CH##ernie czesto!!!
Np bylem pallym 20 lvl huntowalem sobie na PoH Ide jak mi Pan Bóg przykazal a tu co?! dziura zchowana za drzewem! ja wpadam mialem dokaldnie 1 sec zycia w tej dziurze.... po chwili komunikat You are dead!! Patrze na community a tu napisane ze mnie orc warlold u##bal Tak samo patzre wszyscy uciekaja od strony venore a ja grzecznie wracam z huntu i niose sobie 3k! a tutaj mi wyskakuje kolo lvl 25 knight i wydziera ryło HELP PLZ! GS! Ja jak oczywiscie pzrystao na palladyna na 20 lvlu zaczalem uciekac i przy okazji walic z boltuw na cale szczescie mi sie udalo przezyc ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2004
Lokacja: Dunno :!
|
![]() Ja kiedys zwiedzalem sobie d mines kolo kazz i zgadnijcie co? Zszedlem na pietro z dwarf guardami _-_ bylem sorcem chyba 14 lv bez uhow i z p setem
![]() ![]() ![]() Nie ja... bo bylem tam drugi raz i nie pamietalem ktore pietro bylo z guardami _-_ dead jeszcze raz lol ![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2004
|
![]() 3 poziom podziemi na foldze - schodzę sobie grzecznie z drabinki, tylko po to, zeby ujrzeć - You are dead. [thx fire elemental!] miałem 13 level
innym razem - też low level - na północ od carlin jest amazon camp. whcodz sobie po drabinkach na górkę, pogryzając przy tym batona, wszedłem na bodajże przedostatnie piętro, ostatni kęs... i dead. powód? - witch. przez głupiego batona, inaczej bym chyba zdążył uciec :tongue: |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1) | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor tematu | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
Manual tibii po polsku | MayGyver | Poradniki Archiwalne | 17 | 24-10-2007 10:09 |