![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Płock
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Robie temat raz jeszcze , wedlug mnie poprzedni zostal usuniety nieslusznie.
Dobra, daje pare grafik z tamtych zlecen . Nadril - (Mało :/) wiejska koszula : ![]() Nikt9 - Mialo nie byc glupich zlecen -.- Dark Sven - Nie pamietam juz jak dokladnie wygladalo to ostrze, wiec troche slabo mi wyszl0 Mroczne Ostrze : ![]() Slawekmag - Katana : ![]() Dawajcie zlecenia, bo sam nie mam pomsylów. Dodatkowe próbki: ![]() ![]() ![]() Koment plx zanim besn znowu mi usunie temat xD
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2005
Lokacja: Nie powiem...
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Caduro Silverarrow
Profesja: Rookstayer
Poziom: 24
Skille: xx/xx
![]() |
![]() Jak ci mało to łap jakieś zlecenia ty maniaku jeden ;p:
1. Lodowy Miecz 2. Ognisty łuk 3. Złotą kusze :>
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 11 2005
Lokacja: Białystok/Brussel
|
![]() fire club no wiesz jest fs f axe a niema cluba ;p
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() Dobra kwaso, Czas na cos dla RP
![]() hmmm.... Iż mało łuków mamy, Icy Cross bow (nie jest to kusza zrobiona z lodu, ale ... o ataku lodowym, pewne elementy powinny byc z lodu, zostawiam to twej wyobrazni :> ). |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2005
Lokacja: Legnica
|
![]() Zamawiam krzywą katane
Ostatnio edytowany przez Zalgadis - 15-09-2006 o 09:38. |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Zalgadis@
Nie nie możesz... Norah@ Ice sword : ![]() Fire Bow : ![]() Golden Crossbow : ![]() Vezir@ Fire Club : ![]() Avager@ Icy Crossbow : ![]() More zlecen plx and koment ![]() Tera ide odrobic geografie bo juz na dziwk.sko zadala prace -.- ehhh te liceum ![]()
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() katanka świetna, ale jakoś tak okropnie podobna od mojej z czasów gdy byłem w rp-online teamie (to były czasy...) Oczywiście chodzi mi o kształt bo kolorystyka była inna. Reszta grafik również świetna
![]()
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2006
Lokacja: Poznań City
Stan: Aktywny gracz
Imię: Zighrapt
Profesja: Sorcerer
Świat: Refugia
![]() ![]() |
![]() Siemka, jeśli robisz też armorki, legsy itp. to ja bym prosił o Jungle seta wraz z bucikami
![]() P0zdr0. |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2005
Lokacja: Legnica
|
![]() ice sword wprost cudny
![]() skoro niemoge to dam ci zamówionko ice axe(taki kozacki jak sword plx) ![]() powodzenia |
![]() |
![]() |
#10 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 01 2006
|
![]() Taa wszystkie mi się podobają więc poproszę o Dark Set łącznie z bucikami i tarczą i jakimś mieczykiem do tego
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 12 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Thy slayer
Profesja: Rookstayer
Świat: Candia
Poziom: 9
![]() ![]() |
![]() ładnie, ładnie.. tylko że "grafik - itemyi 32 x 32" to po prostu pixelarty
![]() (pixelarty to nie są właśnie itemy 32 x 32 żeby kogoś nie obrazić, ale do nich sie wliczają ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: Białystok.
![]() |
![]() Świetne, świetne ! Ja poprosiłbym o jakiś ciekawy sword z szarą rękojeścią, i jakiś axe gdzie większość pola zajmuje szare ostrze z czerwonymi wstawkami.
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 04 2005
Lokacja: wlkp
Imię: Adi Pro Knight
Profesja: Knight
Gildia: Nosferatu of Celesta
Świat: Celesta
Poziom: 80
Skille: 84/84
Poziom mag.: 6
|
![]() A moglbys zrobic zrobic jakas inna kusze (Golden Crossbow)? taka bardziej masywniejsza i wieksza troszke bo tamta mimo ze jest ladna to taka malutka, zebys mogl zrobic rozmiary w podobie do ice crossbow byle byla złota ^^ albo jeszcze jakies inne itemy do złótego koloru.
C ya! [Edit] Zapomnialem dopisac, ze twoje prace sa bardzo ladne ^.-
"Głodny tłum modlił się bym spadł. Każdy z nich chciał ściągnąć mnie w dół. Skrzydła me porozrywał wiatr. Moje serce pękło na pół. " Ostatnio edytowany przez Adi Pro Knight - 05-09-2006 o 17:30. |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() Pixelart też jest grafiką, na dodatek wielu wytwarzaczy-itemów-32*32 nie robi ich jak pixelart tylko stosując różne filtry (radzej) blury i automatyczny anti aliasing.
#15 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 11 2005
Lokacja: Białystok/Brussel
|
![]() zajeeefajny club jak ty to robisz
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 08 2005
|
![]() ALL jest poprostu swietne...
juz od dawna szukam kogos kto by nauczyl mnie robic takie cos ![]() Daj mi znac czy ty bys mnie troche podrasowal hehe ![]() Bo gram juz w tibie 5lat i juz mi sie znudzilo granie i szukam zajecia ale zwiazanego z tibia hehe ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Wielo - 05-09-2006 o 22:11. |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2006
Stan: Aktywny gracz
Imię: Tosiree
Świat: Obsidia
Poziom: 34
Skille: xx/xx
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Mało ci, w takim razie zrób mi jakiś miecz dwuręczny... Btw. ładnie ci to wychodzi.
![]()
#18 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Grimor@
Jungle set: Armor: ![]() Legs: ![]() Helmet: ![]() Buty: Brak ![]() Zalgadis@ Ice Axe: ![]() Zillek Edonek@ Dark Set: Helmet: ![]() Armor: ![]() Legs: ![]() Boots: ![]() Shield: ![]() Sword: ![]() Za reszte wezme sie pozniej. Tera ide z dziewczyna na miacho ^^. Wieczorem postaram sie zrobic. Pozdr0 ![]()
#19 |
BadBoy
Data dołączenia: 10 08 2005
Lokacja: unknown
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
Świat: PL
![]() |
![]() Nie wszystko mi się podoba ale większość wypas
![]() ps: wiesz moze skad cracka do ps cs sciagnac? ![]()