|
Notki |
Broń i przedmioty Wszystko o broni i przedmiotach. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2006
Lokacja: Kwidzyn
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Czy opłaca mi się zamienic warrior helmet na hat of the mad? Jestem sorciem, a mój kumpel mówi, że i tak mi się nie przyda warrior, a HotM jest o wiele lżejszy.
Pozdro |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() Nie wiem. Jak będziesz nosił hotm to będziesz mocniej dostawał od potworków. Natomiast jak będziesz nosił warriora to będziesz mniej dostawał a zarazem mial mniej cap.
Ja tam nosze crown helmeta (jest lekki i ma 7 arma) i jestem zadowolony ![]() Pozdro |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 06 2006
Lokacja: Wawa
|
![]() ! Witam ! Oczywiscie , ze hotm'a . Jestes sorciem , ktory potrzebuje duzo capa , poniewarz za duzo to on go nie ma , zreszta potworki beda cie walic ? Jestes sorciem , a sorc np. w teamie robi za shotera , wiec do potworka nie podchodzi , zreszta tak samo jest w normalnym expieniu , nie podchodzisz do potworka , przeciesz masz rozczki ktore maja iles tak zasiegu ( no chyba ze walisz z wand of cosmic energy to juz inna bajeczka ) . A tak na marginesie ( margines ![]() ![]()
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
Imię: Vartuis
Profesja: Knight
Gildia: Immortales
Świat: Refugia
Poziom: 91
Skille: 84/83
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Zależy jak masz zamiar expic
Hotm ->jeśli expisz walcząć bezpośrednio (tomby) Warrior Helmet _> Jeżeli expisz na dystans (cyce) Więc to wszystko zalęży od tego jak expisz ^^
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: Stalowa Wola
Świat: Thoria/Calmera
|
![]() @up
Chyba na odwrot. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wypróbuj roleplaying'u!
![]() Mimo, że nie gram magiem, to raczej nie używałbym hotm. Byle Tibijczyk z Rookgaardu ma lepszy(pod względem obrony) hełm ![]() p.s. A jesli jesteś kasiasty, możesz podpisać cyrograf, zaprzedać dusze szatanowi i stać cię-kup Hełm Starożytnych. Lekki, fajnie wygląda, no i ma ŚMOC! 11 obrony robi swoje. ;]
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up
Aż tyle kasy to nie mam ![]() Dzięki wszystkim, myślę, że na razie zmienie go na crusadera, a potem kupie HotM. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2006
Lokacja: Giżycko
Świat: Selena
|
![]() nie kupuj hotm, kup odrazu crown helmet
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zbanowany
Data dołączenia: 09 08 2005
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Berylia
Poziom: 100
Skille: 80/75
Poziom mag.: 6
|
![]() Albo zrob questa na 35lvl (dtd)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Lokacja: Polska
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
Świat: Obsidia
Poziom: 29
Skille: 72/55
Poziom mag.: 10
|
![]() Aj znawcy, znawcy...
1. JAki masz level? Bo to istotna sprawa. Prawda jest taka że na levelu niższym jak 35 nie trzeba miec dużo capa bo wystarczy na hunta 2 bp MF troche uh na wszelki wypadek i koniec. więc warrior lepszy bo ma wiecej defa, i dostajesz mniejsze obrazenia bijac z wand of cosmic energy. Jak masz wyzszy level jak 35 to zrób questa na crown helmet (QS!) i nos crown helmet, bo nadal nie potzrebujesz tyle capa. Jak masz 50+ level, to faktycznie mozesz nosic HotM. Cytuj:
@down. edytuj posty =)
Forza Juve! Ostatnio edytowany przez dreggi - 17-10-2006 o 22:18. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Vartuis
Gildia: Immortales
Świat: Refugia
Poziom: 91
Skille: 84/83
Poziom mag.: 7
![]() |
![]()
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Level mam 12, ale kasy mam sporo, bo nie gram knightem.Kupiłem wczoraj crusadera, ale na 35 zrobie DTD i będę nosił crowna.
Thanks all |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() caly ten temat wygladal jak " blue robe vs crown armor - jaki arm dla sorca" i to na prawde do niczego nie prowadzi moim zdaniem, bo kazdy ma swoje zdanie a nie da sie na sile nikogo przekonac.