Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów

Notki

Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 17-01-2007, 19:04   #1
durel
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 05 03 2006

Stan: Niegrający
Domyślny Harmonia...

nie wiem czy dobry dzial, ale mysle ze tak.

wiec tak... loguje sie na mojego sorca na harmoni ide na ghostland, pierwsza jaskinia(tzw. krzyzyk) z respem 2 gohuli.. 3 osoby... idze dalej... druga jaskinia wybite all, ide dalej zas 0 potowra, wchodze na dol.. 2 osoby... ide na scorpiony, WOLNE! bije i nagle wchodzi 34 sorc i zaczyna odzyskiwac soule.. no to bb..
nie wchodzilem nawet do jaskini obok wejscia bo tam ostatno na wejscie zlurowali 5 DSow co sie skonczylo hitem i temple...

amazonki... w 15 min zabilem 3 amazonki i 1 valkyrie chodzac po 2 spawnach!

ide do ab na zamek... zlurowany zerk a na dole 5 noobkow bije sie o kazdego potworka.

waspy... jakis 30 ed zbiera honeycombs a 15 druid proboje expic... nie ma tam dla mnie miejsca...

ide na dwarfy... pierwsza kopalnia, zlurowany guard, druga 3 osoby, 3 wolna! jednak po 5 minutach zjawia sie jakis 45 lvl i zacyzna lurowac guardy..

ide na roty do veno. najpierw cave najblizej miasta: pierwsze odnoze - skillujacy knight, drugie sorc odzyskuje soula.... 3 wolne.. ale na 5 rotach nie da sie expic.. ide do innego cave a tam jakis noob blokuje przejscie a za nim 5 knightow se skilluje... reszta jaskini (z 5 rotow) jest dzielona przezemnie i jakiegos 22 sorca. ide stad..

ancient temple... po kazdym pietrze jakis newbie chodzi... dalej jakies dwa 30-te lvle bija dragi, a miedzy czasem(czekanie na respa), sorc czeka na mane a knight wybija all orci w poblizu...

cyclopy.. eh.. 2 cyclopy na 10 min... zajete i 2 razy zostalem blokniety przez jakis noobkow..

po 2 godzinach wbilem 2k expa...

----

ide do kolegi (on ma pacc)
idziemy na tar tomb, na wejscie 2 noobki sie wyzywaja o to ze ten bieze temu respa.. dalej nastepna osoba... nastepny poziom zajety przez jakiegos 70rp(-3)

dragi.. all spawny w ankh zajete. scaraby nie dla sorca... ale knight moze isc, bo wolne...
piraci.. stawiamy monka idziemy... nagle jakis koles z 2 monkami idzie i mowi ze byl 1... trudno.. tu tez nie poexpimy...

wracam do domu, proboje sie lognac... 250 w kolejce...

ide na film....

taka jest ta harmonia.... czy jest rada na to zeby bylo lepiej?
11:52 Zhaltard [43]: jeszcze polska nie zginela puki my zyjemy co nam obca wziela sablo od biezemy marsz marz dobrowski z ziemi wloskiej dopolski za twoim psewodem z loncym sie z narodem

Nie ma to jak prawdziwy patriota ;s

Ostatnio edytowany przez durel - 17-01-2007 o 19:06.
durel jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 21-01-2007, 13:49   #2
Crane
Użytkownik forum

Crane's Avatar

Data dołączenia: 31 12 2005

Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 30
Skille: 63/62
Poziom mag.: 4
Domyślny

Widze, że jesteś sorcem ale możesz spróbować sił na dc i ef ja tam expie swoim knightem i prawie ludzi nie ma, moze dla Ciebie to gorsze miejsce ale wyciagniesz 10k/h wiec sprobuj sie tam przejsc a co do tych kolejek to tez mnie wkurzaja... ostatnio czekam 40min w kolejce a na koniec jak jestem 1 pisze Your adress ip is blocked for 30min.. jakis glupek z mojej sieci sie bawil i znowu musialem czekac.
Crane jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 21-01-2007, 15:10   #3
XIII
Zbanowany

XIII's Avatar

Data dołączenia: 27 07 2006
Lokacja: Localhost

Stan: Na Emeryturze
Świat: RL
Domyślny

zmien serwer na pvp.

gl & eot
XIII jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania