|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 03 2006
Stan: Niegrający
|
![]() nie wiem czy dobry dzial, ale mysle ze tak.
wiec tak... loguje sie na mojego sorca na harmoni ide na ghostland, pierwsza jaskinia(tzw. krzyzyk) z respem 2 gohuli.. 3 osoby... idze dalej... druga jaskinia wybite all, ide dalej zas 0 potowra, wchodze na dol.. 2 osoby... ide na scorpiony, WOLNE! bije i nagle wchodzi 34 sorc i zaczyna odzyskiwac soule.. no to bb.. nie wchodzilem nawet do jaskini obok wejscia bo tam ostatno na wejscie zlurowali 5 DSow co sie skonczylo hitem i temple... amazonki... w 15 min zabilem 3 amazonki i 1 valkyrie chodzac po 2 spawnach! ide do ab na zamek... zlurowany zerk a na dole 5 noobkow bije sie o kazdego potworka. waspy... jakis 30 ed zbiera honeycombs a 15 druid proboje expic... nie ma tam dla mnie miejsca... ide na dwarfy... pierwsza kopalnia, zlurowany guard, druga 3 osoby, 3 wolna! jednak po 5 minutach zjawia sie jakis 45 lvl i zacyzna lurowac guardy.. ide na roty do veno. najpierw cave najblizej miasta: pierwsze odnoze - skillujacy knight, drugie sorc odzyskuje soula.... 3 wolne.. ale na 5 rotach nie da sie expic.. ide do innego cave a tam jakis noob blokuje przejscie a za nim 5 knightow se skilluje... reszta jaskini (z 5 rotow) jest dzielona przezemnie i jakiegos 22 sorca. ide stad.. ancient temple... po kazdym pietrze jakis newbie chodzi... dalej jakies dwa 30-te lvle bija dragi, a miedzy czasem(czekanie na respa), sorc czeka na mane a knight wybija all orci w poblizu... cyclopy.. eh.. 2 cyclopy na 10 min... zajete i 2 razy zostalem blokniety przez jakis noobkow.. po 2 godzinach wbilem 2k expa... ---- ide do kolegi (on ma pacc) idziemy na tar tomb, na wejscie 2 noobki sie wyzywaja o to ze ten bieze temu respa.. dalej nastepna osoba... nastepny poziom zajety przez jakiegos 70rp(-3) dragi.. all spawny w ankh zajete. scaraby nie dla sorca... ale knight moze isc, bo wolne... piraci.. stawiamy monka idziemy... nagle jakis koles z 2 monkami idzie i mowi ze byl 1... trudno.. tu tez nie poexpimy... wracam do domu, proboje sie lognac... 250 w kolejce... ide na film.... taka jest ta harmonia.... czy jest rada na to zeby bylo lepiej?
11:52 Zhaltard [43]: jeszcze polska nie zginela puki my zyjemy co nam obca wziela sablo od biezemy marsz marz dobrowski z ziemi wloskiej dopolski za twoim psewodem z loncym sie z narodem Nie ma to jak prawdziwy patriota ;s Ostatnio edytowany przez durel - 17-01-2007 o 19:06. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 12 2005
Imię: Darker Galit
Profesja: Knight
Gildia: Narazie nie ma :P
Świat: Harmonia
Poziom: 30
Skille: 63/62
Poziom mag.: 4
|
![]() Widze, że jesteś sorcem ale możesz spróbować sił na dc i ef ja tam expie swoim knightem i prawie ludzi nie ma, moze dla Ciebie to gorsze miejsce ale wyciagniesz 10k/h wiec sprobuj sie tam przejsc a co do tych kolejek to tez mnie wkurzaja... ostatnio czekam 40min w kolejce a na koniec jak jestem 1 pisze Your adress ip is blocked for 30min.. jakis glupek z mojej sieci sie bawil i znowu musialem czekac.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 07 2006
Lokacja: Localhost
Stan: Na Emeryturze
Świat: RL
|
![]() zmien serwer na pvp.