|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Krakow
Stan: Na emeryturze
|
![]() Nie wiem co sie dzieje ale zzarlo mi temat. Pisze go drugi raz. Jesli ten pierwszy jest tylko z niewiadomych powdow nie widze go to przepraszam wszystkich i prosze modow o skasowanie.
Pomiedzy Carlin, a Ab jest maly resp Goblinow (w takiej wiezyczce), jak ktos nie wie dalej gdzie to na wschod od MOTLS. Na polnoc od tego respu jest wejsciu do podziemi. Na pierwszym poziomie sa wolfy, snake'i itp. Natomiast na -2 sa trole oraz roty i o tym poziomie jest moj post. Na samym wschodzie czesci z trolami jest chyba najwieksza komnata. Troche na poludnie (trzeba sie wrocic zeby wejsc) jest druga komnatka (na stole zazwyczaj lezy piwo). Od tej konaty idac na wschod jest taki las czy cos w tym stylu. Kumpel mi powiedzial zebym tam nie chodzil bo tam jest GS. Bardzo w to watpie zeby GS byl tak blisko expowisk dla very low lvl ale wolalem nie sprawdzacna wlasnej skurze. Czy ktos wie cos o tym miejscu?? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() ja widze dwa.... saksowac ten drugi
![]() ![]() ![]()
"Nie każde złoto jasno błyszczy, nie każdy błądzi, kto wędruje, nie każdą siłę starość zniszczy, korzeni w głębi lód nie skuje, z popiołów strzelą znów ogniska, i mrok rozświetlą błyskawice. Złamany miecz swą moc odzyska, król tułacz wróci na stolicę..." J.R.R Tolkien
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Krakow
Stan: Na emeryturze
|
![]() Ten temat znowu nie wskoczyl. Jest wyswietlony jako ostani post ale go nie ma. Nie wiem czy napisanie tego postu w jakikolwiek sposb "ukaze ten temat" ale go pisze. Nie ma licznika wiec mam nadzieje ze nikt nie potraktuje tego jako nabijanie....
-EDIT- ok Dwarf dzieki. Sory ze tyle tego napisalem ale u mnie nie ma tego tematu...... - Moderatorzy moga usunac ten post. Ostatnio edytowany przez Earl - 24-08-2004 o 22:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Hmm, jeśli dobrze kapuje to chodzi ci o maly lasek na -2 pientrze MOLTS (tzn przedsionku), tam niema żadnych GSÓW, GSy jak co mogą być w samym MOLTSie ale to ejst na -3 posiomie i tam jest bramka lev 30
![]()
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2004
|
![]() Ja kiedyś myślałem że mojego tematu też nie ma ale wiesz co się okazało?
Na dole działu masz " wyświetl tematy: ( i wybierasz) z przed 2 dni,tygodnia,miesiąca etc.) noi klikasz z przed tygodnia i znajdź swój=P
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2004
Lokacja: Ankrahmun
Stan: Niegrający
Imię: Mario Elkresh
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Ndrangheta
Świat: Antica
Poziom: 45
Skille: 76
Poziom mag.: 16
|
![]() Na początku nbie bardzo kojarzyłem o co chodzi...ale rzeczywiście po tym pietrze gdzie chodzisz to spokojnie możesz biegać
![]() ![]() |
![]() |
![]() |