![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 05 2005
Stan: Niegrający
|
![]() mi normalnie dziala,i innym raczej tez bo duzo osob jest online
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2006
Lokacja: Knurów
Stan: Aktywny gracz
Imię: Morderczy chleb zytni
Profesja: Paladin
Gildia: Brotherhood of Mistic Flame
Świat: Luminera
Poziom: 21
Skille: 55 / 38
Poziom mag.: 8
|
![]() Sorry że tu, ale podajcie mi poradnik jak ściągnoć MU, i jak zrobić acc, i czy MU jest płatne ??
Niepotrawisz wklejać zdjęć, albo masz dość racy z pothobuckiem?? Mój poradnik jest o stronei naktórej najłatwiej wklejić zdjątko na forum... http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=93002 ... zobacz niepożałusze, a zyzkasz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2005
|
![]() @up
może podać ci poradnik jak używać opcji szukaj na forum? -_-" powstały dziesiątki tematów z Mu-online a z tego co czytam nie raczyłeś nawet zerknąć okiem, czy czegokolwiek nie ma, a czekasz na gotowe.. nie wstyd ci? d.Taube
Time after time, while their bodies lie sleeping, incarnate they in the bodies of men. Teaching and guiding onward and upward, out of the darkness into the light. she lost somewhere her time.. get me known if You find it for me XD mam obiekcję przez opowiadaniami, gdyż zaglądając w jedno, zostanę zawalona dziesięcioma kolejnymi.. czasem jednak człowiek ulegnie, a to źle wpłynie na stan gg oraz PW, lecz cóż począć.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() www.aikimu.prv.pl i wszystko masz
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 12 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Thy slayer
Profesja: Rookstayer
Świat: Candia
Poziom: 9
![]() ![]() |
![]() Odświeżam temat sprzed 6 miesięcy, wiem.
Robię tak dlatego, że wolę odświeżać, niż zakładać nowy. Do rzeczy: nie mogę się zalogować w MU. Po otwożeniu klikam na connect, czekaj chwilkę, i wyskakuje mi "Failed connection". Próbowałem sie zalogować również na administratorze, i nic. Ofcs mam konto w MU. Pomoże mi ktoś? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() reinstal mu tez tak mialem i tylko to mi pomoglo
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |