|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2006
Lokacja: Carlin
Imię: Sorcerer fire glut
Profesja: Sorcerer
Gildia: White Dragon
Świat: Guardia
Poziom: 42
Skille: --/23
Poziom mag.: 47
|
![]() 3 skladowy team ja Sorcerer 41 lvl z 46 mlvl + 2 moje dsy, Druid 73 lvl z 58 mlvl + 2 dsy jego, Sorcerer 63 lvl z 60 mlvl + 2 jego dsy i nadodatek bysmy jescze z hmm strzelali czy wten sposob bysmy se z behemothem poradzili
![]()
[GUILD]White Dragon[/GUILD] Gildia ![]() [CHAR]Sorcerer fire glut[/CHAR] Główna postać 42 [CHAR]Druid fire glut[/CHAR] 28 Lvl [CHAR]Paladyn fire glut[/CHAR] 13 Lvl [CHAR]Rookstayer fire glut[/CHAR] 13 Lvl |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2006
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Dsy szybko padną behe będzie je hitował po 200~~
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2006
Profesja: Druid
Świat: Secura
Poziom: 35
Skille: -/-
Poziom mag.: 41
|
![]() wezcie lepiej dobrego knighta do bloczenia... a dsy moga w behemota z boczku
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 06 2005
Lokacja: Oleśnica
Imię: Azaen
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
|
![]() Dacie rade! Mogę z wami?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2006
Lokacja: Carlin
Imię: Sorcerer fire glut
Profesja: Sorcerer
Gildia: White Dragon
Świat: Guardia
Poziom: 42
Skille: --/23
Poziom mag.: 47
|
![]() oki dzieki za info, postanowilismy ze pojdziemy w dwojke z blokerem ja sorc i ten druid 73 lvl + nasze dsy i druid bedzie z morta lal no i 4 dsy
[GUILD]White Dragon[/GUILD] Gildia ![]() [CHAR]Sorcerer fire glut[/CHAR] Główna postać 42 [CHAR]Druid fire glut[/CHAR] 28 Lvl [CHAR]Paladyn fire glut[/CHAR] 13 Lvl [CHAR]Rookstayer fire glut[/CHAR] 13 Lvl |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 01 2006
Imię: Nidimo
Profesja: Knight
Świat: Saphira
Poziom: 23
Skille: -/-
Poziom mag.: 4
|
![]() Moim zdaniem huntowanie Behemoth z dsami to glupota... ds pada w zasadzie na 1 hita od behe~ ... wiec szkoda many ;/ najlepiej chyba by bylo wy we 3 walicie w exori mort a bloker wali exeta res odrazu jak sie przezuci
![]() ![]()
11:37 Kusiu Yamamoto: co to debug ? 11:37 Lord Fighterr: cos takiego jak orshabal? ![]() 13:24 Leon galians [11]: moge z wami podrurzowac? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Guest
|