|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2004
Lokacja: w domu
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Hitman of Yakuza
Profesja: Rookstayer
Świat: Eternia
|
![]() A więc:
Zabiłem gostka i zdobyłem skulla. Nie tracąc czasu pobiegłem w pewne tylko mnie znane miejsce i zamknąłem się tam na klucz. Po kilku minutach przybiegło dwóch gości (lvle 60+, ja mialem 26), ale nie miało klucza, nie wiedzieli skąd go wziąść. Jeden został i regularnie mnie zaznaczał (atakował), przez co nie znikał mi skull, drugi gdzieś pobiegł (pewnie szukać klucza). W końcu dałem exita. W tym momencie miałem skulla. Kiedy mnie kicknie?
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2006
|
![]() Zaznaczenie ataku nie ma nic wspolnego z twoim skullem, bedziesz mial przez 15 min i zniknie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2004
Lokacja: w domu
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Hitman of Yakuza
Profesja: Rookstayer
Świat: Eternia
|
![]() Lol. Jak mnie zaznaczy (na battlu na przykład, takim czerwonym kwadratem) to pozakuje mi sie cross. Dopóki mam crossa nie zniknie mi skull.
Tibia: Enjoy the silence or run winamp... Ostatnio edytowany przez namlessone - 22-12-2007 o 13:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Cytuj:
Bedziesz mial skula, dopoki bedzie mial na Tobie atak, a dopóki bedziesz mial skula to Cie nie wyloguje. Gdybys nie mial skulai 3malbym na Tobie atak to by Cie wylogowalo po krotkim czasie. |
|
![]() |
![]() |