Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Handel

Notki

Handel Sprzedajesz? Kupujesz? Czy szukasz ekipy na hunt/quest? Swoje oferty umieszczaj tutaj.

Opcje tematu
stary 16-01-2007, 19:03   #1
Paladinka-Danubia
Guest

Pergamin Ma Galana, Twa Danubia(dużo dobrego...)

Oferta-Dziś mam do wymiany między Światami-Serverami, następujące rzeczy:RH, DH, GA, DSM, CL, AOL, DS, BOH, 150 000 gp. Do tego kilka różnych BP w których są mniej więcej: RINGI, KLUCZE, LOOT-wartości około 100 000 - 150 000 k, oraz 2-3Bp w których są ciekawe ozdoby do domku. Mam też kilka Bp Uh, Hmm, Mf. To wszystko chcę wymienić z powodu iż na Galanie obecnie nie gram, a jak wiadomo wszystko z czasem tanieje-Eq. Po drugie potrzebuje pieniędzy na Danubi-na tym serverku obecnie gram i nie zamierzam już grać na innym. Wszystko to mogę pokazać tobie na żywo.
Co możesz zaoferować mi w zamian-Eq, Gp, Runy, Rare, co do ich wartości nie wątpię iż się dogadamy. Jeśli będziesz wiarygodny jestem w stanie pierwszy podać część danego zakupu tobie. Na obydwu serverach mam dobre postacie(Galana-Rp105 i Danubia-Rp168), co gwarantuje tobie większą pewność zakupu.

Wiadomości proszę zostawiać w tym temacie lub słać na PW, w ostateczności pisać na GG-7044855.

Ostatnio edytowany przez Paladinka-Danubia - 16-01-2007 o 19:05.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Opcje tematu

Zasady postowania