|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 08 2003
![]() |
![]() Czesc .. mam prośbe
- niech mi ktoś przedstawi całkowity ubiór maga (tzn. dla niekumatych co powinien nosić jaki hełm, armorka, itp. DOKŁADNIE ) ? - kolejne pytanko gdze taki juz średnio zaawansowany mag może dobrze poexpować i w jaki sposób ? - oraz 3 pytanko: na czym mag może dobrze zarobić ? ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2003
Lokacja: Na wakacjach od forum ;p
|
![]() NIE sorcener tylko sorcer
1)Wszystko najlepsze, im lepsze tym lepiej 2)Na trollach i amazonach przy Venore 3)Na runach i byciu PK (drugiego nie polecam) Pozdro dla kolegi po fachu!!!
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2003
![]() |
![]() 1) sorc jak inne profesje powinien miec dosc dobry ekwipunek na poczatek p arm i brass legsy kolo 13lvla kupic plate legsy a potem to juz wedlug wlasnej woli
2)co masz na mysli srednio zaawansowany?? na pocztek trolle potem rotwormy i dwarfy w kopalniach mozna tez na waspy a z runami to dwarf soldiery/guardy zerki z f bomba na poczatku potem tylko z hmm z niewidzialnoscia (14lvl) huntery i DSy np. gorka kolo ab 3) a zarabiac to zalezy kiedy na poczatku robisz hmm potem SDki i z huntow |
![]() |
![]() |