|
|||||||
| Notki |
| Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#1 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2003
Lokacja: Gdynia
|
Pewnego razu wybieralem sie na maly huncik na Darashie... Przez przypadek wylądowałem na Ghost Shipie z 4 bp hmm i 1 gfb
i zostałem tak już do rana Nabiłem sobie lvl i sami zobaczcie co wylosowałem ;]Z piątego ghosta wypadł mi stealth ring ![]() A z około 50-tego .... Golden Wand ![]() Jak widać na załączonym obrazku troche duchów poszłow do piachu... Nie mówiąc już o ghoulach które zostawiły mi około tysiąca gp Super resp! Na ducha czeka się nie więcej niż 2 minuty.. Polecił bym bardzo to miejsce jako dobre do solowania lub huntowania na ducha, lecz z prostych przyczyn tego nie zrobie bo trafienie tam równa się czasami z cudem... |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2004
Lokacja: Kochany Białystok :]
|
Super ss sheali tylko troche mało ich :|
Musze sie tesh tam wybrać jak tylko se pacca kupie ![]()
|
|
|
#3 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2003
Lokacja: Gdynia
|
Cytuj:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Płock
Stan: Niegrający
Świat: Danubia
|
HEH nice ja tesh chce pacc :< spox tylko malo tych ssow:|
PS. Tesh gram na danubi
Traktuj swoich żolnierzy jak ukochane dzieci, a z chęcią zginą wraz z Tobą. Lecz jeśli staniesz się dla nich tak łagodny, że nie będziesz w stanie wysłać ich do bitwy, tak dobry, że nie bedziesz w stanie nimi dowodzić, tak niepewny, że nie zdołasz zaprowadzić porządku, staną się bezużyteczni, jak rozpuszczone dzieci. Lastfm.pl |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: gdansk
|
Jak wogole dostac sie na ghost ship ?