|
|||||||
| Notki |
| Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#1 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 01 2007
|
Witam
Chcialem opisac pewne zdazenie ktore niezabardzo rozumiem i prosilbym was o wytlumaczenie calej tej sytuacji.Otoz ok.20 min temu podczas gry w Tibie (tak naprawde to robilem runki na bocie ) dostalem wiadomosc od gm-a Xadam w ktorym napisal zebym wszedl na stronke (blacklist) bo inaczej moje konto zostanie usuniete gdy weszlem na strone musialem sie zalgowac wiec wpisalem numer konta i haslo takie jak zawsze lecz tym razem sie ono nie zgadzalo po chwili wylogowalo mnie z tibi nauczony wczesniejszym hackiem odrazu zmienilem haslo i zalogowalem sie i oczywiscie juz nie mailem zeczy.Chcialbym abyscie napisali co o tym sadzicie.Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Użytkownik Forum
|
Żal.pl to ja Cie zhakowałem bo to ja zrobiłem tego "BOTA"
joke czy te napisy były na czerwono które napisał GM czy zwykłe?? |
|
|
|
|
#4 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 03 2007
Lokacja: Chrzanów
Stan: Na Emeryturze
|
Co ja o tym sądzę?
Dostałeś nauczkę za używanie bota i tyle ![]() To nie był żaden gm, tylko hacker, a ty się nabrałeś jak małe dziecko.
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
o.0 gm xadam hackerem... sensacja XXI wieku
|
|
|