![]() |
#1 |
eX Moderator
Data dołączenia: 29 07 2003
Lokacja: Castle Shop 1
Wpisy bloga: 1
Imię: Mighty Zaglada
Gildia: Dreamers
|
![]()
|
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 05 2004
|
![]() Moze ktos mi pomoze bop nie wiem co sie dzieje.
nie moge sciagnac zadnego filmu .rec bo przy 99% wyskakuje mi "nie mozna skopiowac plik: system windows nie moze znalesc pliku. element mogl zostac usuniety lub przeniesiony.nacisnij klawisz F5 aby odsiwezyc widok folderu." ktos wie o co chodzi??? prosze o pomoc |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
Lokacja: Na końcu drogi życia..
|
![]() ehh, zaglada, czy ty korzystasz z tibi gg? mam glupie wrazenie ze tak. Jesli korzystasz, to mala prosba, wylaczaj ja przy nagrywaniu filmikow, poniewaz moze ty widzisz wtedy wszystko, ale ja ogladajac widze glownie ciemnosc... albo bys chociaz od czasu do czasu utevo lux rzucil.
@Litawor a nie wpadles przypadkiem na to ze ja nie mam tego na dysku? i ze nie bede sciagal i narazal sie na zainstalowanie keylogga dla ogladania filmu
![]() |
#5 |
eX Moderator
|
![]() Wbrew pozorom nie używam TibiaGG
![]()
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2004
Lokacja: Szczecin/Kraków
|
![]() Zresztą Tibia GG działa nawet przy oglądaniu filmów i jest wtedy na 100% bezpieczna, więc można ją uruchomić.
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
![]() |
![]() ee nie oglodalem jeszcze tych filmow ale nie wiem po co robic filmy z pohu... na pohu jest zawsze dupnie :// a filmy to juz wogule
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2003
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2004
Lokacja: p-zn
![]() |
![]() gratz 31lv
![]() wlasnie sobie uswiadomilem jak gralem 1postacia to sobie spacerowalem to bylem 1 minute od tego miejsca drogi dl : eee ladny hunt ![]() ![]() aha i jeszcze 1: 20:15 Bulasowa-Druid: moj kumpel raz zrobil 100 k w 2 godziny gdzie jest cyklopolis i na jakich lv warto tam chodzic bo robic 100k przez tyle to mi pasi ![]() ![]()
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2004
Lokacja: Piła
![]() |
![]() Gratzzzz
![]() ![]()
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 03 2004
|
![]() Dobre filmiki i dobry loocik gratz
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2003
|
![]() Dla niekumatych ta minka co dal w ostatnim poscie zaglada jest linkiem do filmu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2003
Lokacja: Gdańsk
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elite Knight
Gildia: Hustler Squad
Świat: Eternia
Poziom: 100
Skille: 91/88
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Obejrzałem film z huntem na DL'e i naprawdę nieźle, 2 bełty potem ci zostały. Wszystko very good. Bardzo mi sie to podobało, że pokazywałeś lvl'e ludzi i lookałeś na przedmioty. Loot nie najlepszy, ale mógłby być gorszy. Gratuluje!
EDIT: Teraz obejrzałem film z PoH'a. Też fajne. Miałem beke jak walczyłeś o warrior helma, a potem ten n00b ci grozil. I co miałeś bana, bo podobno jego kumpel to GM XD lol ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 05 2004
|
![]() Obejrzalem filmik z Poh'a,moim zdaniem to zwykly film... lecz jest w nim to cos......... co pokazuje dlaczego tak szybko expisz xDD hehe spoko film
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 03 2004
|
![]() Nie zle ale widzialem lepsze 8) mimo wszystko gratz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
eX Moderator
|
![]() Wtf? Co za natretny mod kasuje mi posty z filmami :O
Klinkij! ![]() Dziś znowu ide na te nudne Dle, może wkońcu dsm wypadnie ;D.
![]() |
#17 |
Guest
|
![]() Fajne filmik ten z dargon lordami tylko bo na pohu jest nudny
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
eX Moderator
|
![]()
![]() |
#19 | |
Nikt ważny
|
![]() hmm ten filmik z Hero to oglądajcie z max prędkością wiecej tam zekania i nudy niż samej walki
![]() ![]() Cytuj:
![]()
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
The Witcher
|
![]() Fajne filmiki ale widać, że towarzystwo niezbyt dobrane .. dzisiaj sobie czytałem forum secury i powstał nowy dział dzisiaj (16.05) The Blacklist of Secura i już są dwa posty na Bulasowa-Druid <-- nie wiem nie znam go, ale z tego wynika, że to zwykły lurer i złodziej. Może nie w tym dziale co trzeba pisze, ale mnie denerwują tacy ludzie bo to plaga secury .. i powinno się ich wybić.
We all want to help one another, human beings are like that. We want to live by each other's happiness, not by each other's misery. We don't want to hate and despise one another. In this world there is room for everyone and the good earth is rich and can provide for everyone. The way of life can be free and beautiful. But we have lost the way. Speech by Charlie Chaplin from "The Great Dictator" |
![]() |
![]() |