|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 11 2003
|
![]() czesc
mam pytanie bo 3 razy zabuili mnie pk i mam 6 lewel i jestem knaightem,stracilem lejter leagsy,buty i chian helmat jak mnie zabijali i chce wiedziec na jakie potwory moge isc bo zznalazlem longsworda w depozycie i chcialbym wiedziec na co moge isc mam skille 16 club i 15 shelding i chcialbym miec lepszy lewel zeby isc zabic tych PK i zdobyc cos co moge ubrac kolega mi mowil ze kolo venore sa amazonki i czy moge je pokonac? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Dinozaur
Data dołączenia: 27 08 2003
Stan: Niegrający
|
![]() na jakim swiecie grasz ja na ruberze???
jesli chcesz teraz zfobyc duzo expc na tym lvl to idz na trolle, aha jak bys gral na tym serverze co ja by, z chcecia z toba potrenowal |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
|
![]() gram na eterni
![]() ale szkoda bardzo bo mam malo kolegow i mnie bija jacys goscie z duzymi lewelami |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 09 2003
|
![]() Sluchaj jak walczysz z cluba to po h... ci longsword ??? masz lep ale k widze ze ejstes poczatkujacy i wiesz co na 6 lvl to mozesz marchewki zbierac nic wiecej a trolle to ..... szkoda gadac lepiej zrob sobie nowy char rada uciekaj przed pk
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 11 2003
|
![]() jaki masz nick ?? Pomoge ci zabic tych PK .... jak dasz nick to napisze do ciebie w wolnej chwili
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
|
![]() Koniq napisalem w dziale spis PK kim oni sa
to rewyn kevin maclatan i lord volti ale rewyna nie zabijesz bo opn ciagle na rook siedzi i sie boi wyjsc gram na eterni |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() heh. Lord Volti powiadasz... watpie zeby cie bil bez powodu. moze probowales zajzec do jego lootbaga? albo wyzywales go.. main to nie rook - trzeba uwazac na to co sie robi/mowi
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() Chcialem zawiadomić że z dwarf soldiera wypada Axe Ring. Prosze o dopisanie na stronke.
|
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
|
![]() Ale on nie tylko mnie zabil wtedy nic mu nie zrobilem...kolega mi mowil ze on jest w jakiejs gildi gdze sa sami pk
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Buuuuu
|
![]() Cytuj:
Wiekszosc ludzi tego nie lubi. Pozatym jak masz 6 lvl i nie masz doswiadczenia w graniu to radze zalorzyc postac od poczatku (majac poniezj 8 lvl wygladasz jak ktos kogo pojechali za cos i bedzie cie pk czesto meczyc). Ew. Jesli znasz jako tako angielski mozesz sprobowac sie spytac goscia za co cie zabil i go bardzo mocno przepraszac (nie natretnie), moze nie tylko przestanie cie killowac ale i jeszcze ci pomoze (mala szansa, ale warta zaryzykowania postaci na 6 lvl).
![]() |
![]() |
#11 |
eX Moderator
Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw
Imię: Gimli Ent
Profesja: Elite Knight
Gildia: Defenders of Fangorn
Świat: Azura
Poziom: 89
![]() |
![]() wlasciwie odbieglismy od tematu : tirowiec - z amazonkami sobie na tym lvl nie poradzisz ( no i ztymi sillami), najwyzej mozesz isc na trolle , najlepszym wyjsciem byloby jednak skorzystanie z rady gremlina i stworzenie nowego chara - na 6 lvl bedziesz bezlistosnie PKowany, a z twoim doswiadczeniem raczej szybko z tego 6 lvl nie wyjdziesz... Rob nowego chara
![]() |
![]() |
![]() |