|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2004
Lokacja: Jaworzno
Profesja: Rookstayer
|
![]() no comment po prostu takie cos pogarsza opinie o nas (polakach)
chodzi mi o to ze wychodzi jeden taki ziomek "Brudny Gnooj" mowi o Polsce i uwaza sie za wielkiego patriote bo sie przebral na bialo-czerwono i spiewa hymn chociaz pewnie nic z niego nnie rozumie. to jest dobijajace
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 31 10 2004
Lokacja: O taaaaaaaam ->
|
![]() Heh, ten "ziomek" jak ty to powiedziales to ja.
Po 1. Nie spiewalem ![]() Po 2. Chyba wszyscy chcielismy sie fajnie bawic [ w koncu taki dzien... ] Po 3. Bardzo dobrze rozumiem hymn, mozliwe lepiej od Ciebie. Tak na marginesie... Na jakims swiecie grasz? |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2004
Lokacja: Jaworzno
Profesja: Rookstayer
|
![]() jakby ci sie chcialo poszukac to bys znalazl a ja ci tego ulatwiac nie
aa i dziwisz sie ze tak napisalem?? jak wylazisz z takim nickiem i probujesz wyslawiac Polske . przez to jeszcze gorzej robisz dla Niej a hymn moze znasz lepiej ode mnie ale nie sadze
kichakichakicha Ostatnio edytowany przez Karrith - 11-11-2004 o 19:29. |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() Na tym zdjęciu widać, jakimi my Polacy, jesetśmy n00bami.
|
![]() |
#6 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() @UP : dokladnie.Nawet hymnu napisac nie umiemy bezblednie -.-.
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() Dobrze, że nie gram na tym serverze, a ja uważałem, że największe nooby są to brazuki, którzy nie umieją pisać. A tu co
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2004
Lokacja: Bydgoszcz
![]() |
![]() Najbardziej godne podziwu bylo obchodzenie Dnia NIepodleglosci w Thais. Polacy (15-25lvl) rzucali sie na szwedow 13lvlowych i to w osmiu. Poprostu zalosne. A jak jest wojna to siedza w depo....
Zapomnialem dodac najwiekszego kretynstwa jakie uslyszalem Cytat: Zrobimy z wami to co Hitler zrobil z Zydami (Niemcy) To juz jest skrajny rasizm i wieelka przesada. 12 listopada- konsekwencje: Mistrzu from szczecin: UWAGA POLACY!!!!! AB DADRIEL WYWOLALO NAM WOJNE ZA WCZRAJSZT DZIEN.KTO CHCE RATOWAC POLAKOW NIECHPRZYJDZIE DO THAIS POD FONTANNE.PRZESLIJCIE DLA POLAKOW.WYRUSZENIE DO AB DADREIL ODBEDZIE SIE O 15 00 Ostatnio edytowany przez Jakubxxx - 12-11-2004 o 14:15. |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
Lokacja: Gdansk/Jasien
|
![]() . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Brak mi slow . . NÓÓB NÓÓB NÓÓB i nic milszego mi do glowy neiprzychodzi to ejst dzien niepodleglosci a nie hucznej zabawy i rasizmu tak na marginesie jakbyscie zrobili cos podobnego na RLU byscie zostali wtraceni do wiezienia lub w sredniowieczu slcieli bym wam glowe .. w najlepshym wypadku tylko byscie na syberji wyladowali . . NO COMMENT!! Strach pomyslec ze tam moi koleddzy graja i was znaja . . |
![]() |
![]() |
#10 |
Krzyżak
|
![]() Ja może wielkim patryjotą nie jestem i przyznam się do tego bez bicia jednak w taki dzień nie powinno być raczej chcznych zabaw tylko jest to raczej dzień do przemyśleń... I tu całkowicie na jaw wychodzi głupota polaka...
|
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 10 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Niegrający
|
![]() Tak wielkie Gratz, święto niepodległości to żeczywiście powód na spełnienie waszych wielkich ambicji żądzenia wszystkimi i wszystkim. Ja dziś chodziłem sobie na biało czerwono jak grałem ale sorry nie stałem pod depo i nie waliłem głupimi tekstami: zabić szwedów, polacy są najlepsi, żądzą w tibi, itp. Wiecie na czym opierał się faszyzm? Na filozofii Nitzchego i jego teori nadludzi (nie wiem czemu ale widze pewne podobieństwa w waszym zachowaniu i wcale mnie to nie cieszy). Przykro mi ale nadludzmi to wy nie jesteście, ale naprawde przykro na to patrzeć. Nie bronie się nikomu dobrze bawić na sposób jaki lubi, ale pomyślcie czasem jaką opinie budujecie sobie.
Ps:zabrakło mi na tych screenach: PLX free items, hackneli mnie plx dajcie coś, daj fooda plx. Ostatnio edytowany przez Crazy Iwan - 11-11-2004 o 21:23. |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2004
Lokacja: ZOO
|
![]() OMG nie no bes komentarza no comets nie no kur**a musze to skomentowac
co to JEST do kur** nend** ?? no co no co powiec mi co TO JEST ŚWIENTO NIE PODLEGŁOŚCI! do jasnej ciasnej niekturzy tu spominają śmierć swych przyjaciuł kompanów w czasie II wojny światowej i wogule flage byście wywiesili !! ja tesz nie wywiesiłem ale poprostu brak czasu a wz tu se mass PK uyondyacie brak slow naprawde ja jeszcze mass pk rozumiem alee wybijac kazdego co niejest na bialo czerwono besssens szwedki tesz se moga zrobic bialo czerwony offit i sie podawac pod polaka nie pomysleliscie ludzie ?? to bylo bes sensu jeszcze wybijac sie na wzajem to ja rozumiem ale to to poprostu glupota glupota i jeszcze ras glupota wszscy co tam stoja powinien podejsc jakis 70lvl sorcer i puscic UE zeby all padlo i sie dziwia ze polacy maja taka opinie a teksty dawac h*ji albo polacy zondza w tibie sa nie potrzebne polacy nie zondza w tibie najlepsi na 2 naj lepszh moim zdaniem swiatah na isarce naj lepsy jest szwed a na antice Buble z japoni i wogule jest najlepsza w calej tibi a teksty polacy zondza sa nie potrzebne bo nie rzandza polacy porazaja glupota tak powino byc a do tzch panuw co w DP stali i krzyczeli dawac ich itp czemu sie nie wlonczli to walki ?? dobra Dobo niebij tzlko za blendy PLZ PLZ klawiaturka mi isadla ![]()
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
Lokacja: Gdańsk
![]() |
![]() Szkoda że mnie dzisiaj nie było...
![]() ![]() ![]() ![]() Bo miałem dziwną chęć popekować kilku br ![]() Hehe,widze że Mevar też tam jest ![]() PS: Mean~ pamiętasz mnie może jeszcze?? ![]() ![]()
-Warrior Felix - Lv.6 15/15 - - Elysia - Rookstayer - Ostatnio edytowany przez pahrahk - 11-11-2004 o 21:53. |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2004
Lokacja: Dąbrowa Górnicza
|
![]() jestescie zalosni... juz ktos powiedzial to za mnie ale ja tez to powiem... NIE DZIWSIE SIE ZE POTEM POLACY MAJA TAKA OPINIE SKORO OD*******ACIE TAKIE AKCJE... DAJECIE TYLKO DOWOD NA TO ZE JESTESCIE GLUPIMI SZCZYLAMI I KRETYNAMI
|
![]() |
![]() |
#15 |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 10 2004
Lokacja: Ab'dendriel
Stan: Niegrający
Profesja: Knight
|
![]() Inni mają racje i to wielką. Powinniscie Stac w depo i byc cicho bo to nasze swieto narodowe jest. A nie to co wy zrobiliscie. potem posty lea na forum. Ze wojna tu i tam. Sami jestescie winni za te wojny. Zamiast wspominac tych ludzi co oddali zycie za kraj. I gdyby nie oni to byscie nie mogli se dzis w tibie i robic takiego bałaganu(nie chce przeklinac).Chodz w jeden dzien mogliscie sie zachowac kulturalnie.Kogo to obchodzi. To jest nasze swieto.A nie jakis tam swe. Oni nawet nie wiedza o co chodzi.
Ostatnio edytowany przez PUPISEM - 11-11-2004 o 22:12. |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 05 2004
Lokacja: Racibórz
![]() |
![]() Widzę że wiele kontrowersji wzbudził ten temat.
Jak widać ja tylko na niektórych screenach jestem biało czerwony i nie śpiewam hymnu. Też uważam że było to strasznie noobowskie. Ale jest się z czego pośmiac ![]() #pahrahk Pewnie że cię pamiętam, czemu nie grasz? Pinakoliada się o ciebie pytała kilka razy
#17 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 11 2004
|
![]() Cytuj:
To bylo ![]() Do tematu: No rozumiem przebrac sie w bialo czerwony outfit, ale nie robic pozoge wsrod osob innych narodowosci i rzucac teksty typu "Rzwedzi do domuw". Poza tym duzo lepiej pojsc na cmentarz albo nawet w domu powspominac osoby ktore zgnely w tym czasie niz spiewac Hymn Polski w jakies glupkowatej grze (dla innych). |
|
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2004
Lokacja: Pradawne miasto 'Ssij'
![]() |
![]() n/c...
Limit 10 znakow wiec napisze cos wiecej, choc pewnie nic nowego~ Ja osobiscie jestem dumny ze swego narodu, ale nie z TAKIEGO narodu.. Niestety, Polska to kraj zawistny, widac to nawet w takiej pierdółce jak jakas glupiutka gierka online.. Ile razy sie slyszY "no plx plx rodakowi nie darz???///", a jak odmowisz to "nob!!!!11" ... Po prostu skrajny debilizm, a rzucanie idiotycznych tekstow typu "polaki rzondzom!" to po prostu... Zacytuje tu wypowiedz doba z innego tematu o podobnej tresci "Co nam opca"... Nie potrafia ludzie nawet hymnu uszanowac~ Jezeli tak zachowaloby sie spoleczenstwo polskie w rlu, to chyba wszyscy powstancy krecili by sie w grobach tak bardzo, ze dostaliby nudnosci~ Po prostu skrajny kretynizm do (choc bardziej pasuje ci slowo "duzo poza") granic mozliwosci... Powstancy walczyli o to, by nie wstydzic sie narodu polskiego.. Ale TAKIEGO narodu, to nawet oni by sie wstydzili~ |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 06 2004
Lokacja: Gliwice
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Axemir
Profesja: Knight
Świat: Pandoria :D
Poziom: 52
Skille: 74/71
Poziom mag.: 6
|
![]() Ja dzisiaj akurat sie lognelem na mojego pala na Aldorce, ale nie udalo mi sie zobaczyc tego zjawiska, bo nie wiem jak to mozna inaczej nazwac
![]() Ps. Ten dzien powinno sie traktowac z szacunkiem, a nie tak jak coniektorzy. A po drugie Tibia jest gra w ktorej narodowosc nie powinna miec zadnego znaczenia.
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2004
Lokacja: Angmar
|
![]() skrajny debilizm po prostu... ja nienawidzę się przyznawać do narodowości.. a zwłaszcza teraz na mainie
![]() Żeby nagle przyszedł GM i zrobiłby masskicka tym tibijskim pseudokibolom(mam już nawet na nich określenie- Pseudotibiol :tongue: ). Nasza sytuacja wcale nie jest taka wspaniała(zwłaszcza po masaksze na Dan00bii), a ta i przyszłe "wspaniałe zabawy" pewnie nas jeszcze bardziej pogrążą ![]() Ostatnio edytowany przez Zene - 12-11-2004 o 14:25. |
![]() |