Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Zdjęcia

Notki

Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii.
Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 11-11-2004, 18:42   #1
Ozon18
Użytkownik Forum

Ozon18's Avatar

Data dołączenia: 25 05 2004
Lokacja: Racibórz

Ozon18 ma numer GG 3636929
Domyślny Dzień niepodległości - Aldora

No coż, nie ma co pisać
Miłego oglądania

Dies Irae
Ozon18 jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 11-11-2004, 18:50   #2
Karrith
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 01 10 2004
Lokacja: Jaworzno

Profesja: Rookstayer
Domyślny

no comment po prostu takie cos pogarsza opinie o nas (polakach)
chodzi mi o to ze wychodzi jeden taki ziomek "Brudny Gnooj" mowi o Polsce i uwaza sie za wielkiego patriote bo sie przebral na bialo-czerwono i spiewa hymn chociaz pewnie nic z niego nnie rozumie. to jest dobijajace
stary 11-11-2004, 19:12   #3
Biedny
Zbanowany

Biedny's Avatar

Data dołączenia: 31 10 2004
Lokacja: O taaaaaaaam ->

Domyślny

Heh, ten "ziomek" jak ty to powiedziales to ja.
Po 1. Nie spiewalem
Po 2. Chyba wszyscy chcielismy sie fajnie bawic [ w koncu taki dzien... ]
Po 3. Bardzo dobrze rozumiem hymn, mozliwe lepiej od Ciebie.

Tak na marginesie... Na jakims swiecie grasz?
Biedny jest offline  
stary 11-11-2004, 19:26   #4
Karrith
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 01 10 2004
Lokacja: Jaworzno

Profesja: Rookstayer
Domyślny

jakby ci sie chcialo poszukac to bys znalazl a ja ci tego ulatwiac nie
aa i dziwisz sie ze tak napisalem?? jak wylazisz z takim nickiem i probujesz wyslawiac Polske . przez to jeszcze gorzej robisz dla Niej
a hymn moze znasz lepiej ode mnie ale nie sadze

Ostatnio edytowany przez Karrith - 11-11-2004 o 19:29.
Karrith jest offline  
stary 11-11-2004, 19:58   #5
Dziki Joe
Guest

Domyślny

Na tym zdjęciu widać, jakimi my Polacy, jesetśmy n00bami.

stary 11-11-2004, 20:28   #6
Ashlon
Tibiaspy.com

Ashlon's Avatar

Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław

Domyślny

@UP : dokladnie.Nawet hymnu napisac nie umiemy bezblednie -.-.
Ashlon jest offline  
stary 11-11-2004, 20:31   #7
Asse~~
Guest

Domyślny

Dobrze, że nie gram na tym serverze, a ja uważałem, że największe nooby są to brazuki, którzy nie umieją pisać. A tu co wstyd

stary 11-11-2004, 20:43   #8
Jakubxxx
Użytkownik Forum

Jakubxxx's Avatar

Data dołączenia: 13 08 2004
Lokacja: Bydgoszcz

Jakubxxx ma numer GG 9296324
Domyślny

Najbardziej godne podziwu bylo obchodzenie Dnia NIepodleglosci w Thais. Polacy (15-25lvl) rzucali sie na szwedow 13lvlowych i to w osmiu. Poprostu zalosne. A jak jest wojna to siedza w depo....

Zapomnialem dodac najwiekszego kretynstwa jakie uslyszalem

Cytat:

Zrobimy z wami to co Hitler zrobil z Zydami (Niemcy)

To juz jest skrajny rasizm i wieelka przesada.

12 listopada- konsekwencje:

Mistrzu from szczecin: UWAGA POLACY!!!!! AB DADRIEL WYWOLALO NAM WOJNE ZA WCZRAJSZT DZIEN.KTO CHCE RATOWAC POLAKOW NIECHPRZYJDZIE DO THAIS POD FONTANNE.PRZESLIJCIE DLA POLAKOW.WYRUSZENIE DO AB DADREIL ODBEDZIE SIE O 15 00

Ostatnio edytowany przez Jakubxxx - 12-11-2004 o 14:15.
Jakubxxx jest offline  
stary 11-11-2004, 20:59   #9
Xelede
Użytkownik Forum

Xelede's Avatar

Data dołączenia: 31 07 2004
Lokacja: Gdansk/Jasien

Domyślny

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Brak mi slow . . NÓÓB NÓÓB NÓÓB i nic milszego mi do glowy neiprzychodzi to ejst dzien niepodleglosci a nie hucznej zabawy i rasizmu tak na marginesie jakbyscie zrobili cos podobnego na RLU byscie zostali wtraceni do wiezienia lub w sredniowieczu slcieli bym wam glowe .. w najlepshym wypadku tylko byscie na syberji wyladowali . . NO COMMENT!!
Strach pomyslec ze tam moi koleddzy graja i was znaja . .
Xelede jest offline  
stary 11-11-2004, 21:12   #10
Glamri
Krzyżak

Glamri's Avatar

Data dołączenia: 15 07 2004
Lokacja: Zewsząd!!! /m/ Liczba postów: Nie powiem Głupie pomysły: Za dużo Imię: Krzysio

Stan: Na Emeryturze
Imię: Glamri
Profesja: Knight
Gildia: -
Świat: Hiberna
Poziom: 23
Skille: 75/75
Poziom mag.: 4
Glamri ma numer GG 2728942 Glamri ma login Tlenu glamri@tlen.pl Send a message via Skype™ to Glamri
Domyślny

Ja może wielkim patryjotą nie jestem i przyznam się do tego bez bicia jednak w taki dzień nie powinno być raczej chcznych zabaw tylko jest to raczej dzień do przemyśleń... I tu całkowicie na jaw wychodzi głupota polaka...
stary 11-11-2004, 21:21   #11
Crazy Iwan
Użytkownik Forum

Crazy Iwan's Avatar

Data dołączenia: 07 10 2004
Lokacja: Warszawa

Stan: Niegrający
Domyślny

Tak wielkie Gratz, święto niepodległości to żeczywiście powód na spełnienie waszych wielkich ambicji żądzenia wszystkimi i wszystkim. Ja dziś chodziłem sobie na biało czerwono jak grałem ale sorry nie stałem pod depo i nie waliłem głupimi tekstami: zabić szwedów, polacy są najlepsi, żądzą w tibi, itp. Wiecie na czym opierał się faszyzm? Na filozofii Nitzchego i jego teori nadludzi (nie wiem czemu ale widze pewne podobieństwa w waszym zachowaniu i wcale mnie to nie cieszy). Przykro mi ale nadludzmi to wy nie jesteście, ale naprawde przykro na to patrzeć. Nie bronie się nikomu dobrze bawić na sposób jaki lubi, ale pomyślcie czasem jaką opinie budujecie sobie.
Ps:zabrakło mi na tych screenach: PLX free items, hackneli mnie plx dajcie coś, daj fooda plx.

Ostatnio edytowany przez Crazy Iwan - 11-11-2004 o 21:23.
Crazy Iwan jest offline  
stary 11-11-2004, 21:24   #12
slonik
Użytkownik Forum

slonik's Avatar

Data dołączenia: 13 06 2004
Lokacja: ZOO

Domyślny

OMG nie no bes komentarza no comets nie no kur**a musze to skomentowac

co to JEST do kur** nend** ?? no co no co powiec mi co TO JEST ŚWIENTO NIE PODLEGŁOŚCI! do jasnej ciasnej niekturzy tu spominają śmierć swych przyjaciuł kompanów w czasie II wojny światowej i wogule flage byście wywiesili !! ja tesz nie wywiesiłem ale poprostu brak czasu a wz tu se mass PK uyondyacie brak slow naprawde ja jeszcze mass pk rozumiem alee wybijac kazdego co niejest na bialo czerwono besssens szwedki tesz se moga zrobic bialo czerwony offit i sie podawac pod polaka nie pomysleliscie ludzie ?? to bylo bes sensu jeszcze wybijac sie na wzajem to ja rozumiem ale to to poprostu glupota glupota i jeszcze ras glupota wszscy co tam stoja powinien podejsc jakis 70lvl sorcer i puscic UE zeby all padlo i sie dziwia ze polacy maja taka opinie a teksty dawac h*ji albo polacy zondza w tibie sa nie potrzebne polacy nie zondza w tibie najlepsi na 2 naj lepszh moim zdaniem swiatah na isarce naj lepsy jest szwed a na antice Buble z japoni i wogule jest najlepsza w calej tibi a teksty polacy zondza sa nie potrzebne bo nie rzandza polacy porazaja glupota tak powino byc a do tzch panuw co w DP stali i krzyczeli dawac ich itp czemu sie nie wlonczli to walki ??
dobra Dobo niebij tzlko za blendy PLZ PLZ klawiaturka mi isadla niebij plz plz a i srry za dlugosc ale moze to wejdzie w rozum tym dziecia co se w DP stoja jak PK idzie droga
stary 11-11-2004, 21:51   #13
pahrahk
Użytkownik Forum

pahrahk's Avatar

Data dołączenia: 09 06 2004
Lokacja: Gdańsk

pahrahk ma numer GG zastrzeżony
Domyślny

Szkoda że mnie dzisiaj nie było...
Bo miałem dziwną chęć popekować kilku br
Hehe,widze że Mevar też tam jest

PS: Mean~ pamiętasz mnie może jeszcze?? Szkoda że wszystko sie tak poje*bało,mogłem nadal grać na Aldorze Ale kiedyś wróce...wróce napewno.

Ostatnio edytowany przez pahrahk - 11-11-2004 o 21:53.
pahrahk jest offline  
stary 11-11-2004, 22:00   #14
KSUH
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 04 09 2004
Lokacja: Dąbrowa Górnicza

Domyślny

jestescie zalosni... juz ktos powiedzial to za mnie ale ja tez to powiem... NIE DZIWSIE SIE ZE POTEM POLACY MAJA TAKA OPINIE SKORO OD*******ACIE TAKIE AKCJE... DAJECIE TYLKO DOWOD NA TO ZE JESTESCIE GLUPIMI SZCZYLAMI I KRETYNAMI
KSUH jest offline  
stary 11-11-2004, 22:09   #15
PUPISEM
Zbanowany

PUPISEM's Avatar

Data dołączenia: 15 10 2004
Lokacja: Ab'dendriel

Stan: Niegrający
Domyślny

Inni mają racje i to wielką. Powinniscie Stac w depo i byc cicho bo to nasze swieto narodowe jest. A nie to co wy zrobiliscie. potem posty lea na forum. Ze wojna tu i tam. Sami jestescie winni za te wojny. Zamiast wspominac tych ludzi co oddali zycie za kraj. I gdyby nie oni to byscie nie mogli se dzis w tibie i robic takiego bałaganu(nie chce przeklinac).Chodz w jeden dzien mogliscie sie zachowac kulturalnie.Kogo to obchodzi. To jest nasze swieto.A nie jakis tam swe. Oni nawet nie wiedza o co chodzi.

Ostatnio edytowany przez PUPISEM - 11-11-2004 o 22:12.
PUPISEM jest offline  
stary 11-11-2004, 22:29   #16
Ozon18
Użytkownik Forum

Ozon18's Avatar

Data dołączenia: 25 05 2004
Lokacja: Racibórz

Ozon18 ma numer GG 3636929
Domyślny

Widzę że wiele kontrowersji wzbudził ten temat.
Jak widać ja tylko na niektórych screenach jestem biało czerwony i nie śpiewam hymnu. Też uważam że było to strasznie noobowskie. Ale jest się z czego pośmiac

#pahrahk
Pewnie że cię pamiętam, czemu nie grasz? Pinakoliada się o ciebie pytała kilka razy

Dies Irae
Ozon18 jest offline  
stary 11-11-2004, 22:43   #17
Adlytam
Użytkownik forum

Data dołączenia: 01 11 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez slonik
OMG nie no bes komentarza no comets nie no kur**a musze to skomentowac

co to JEST do kur** nend** ?? no co no co powiec mi co TO JEST ŚWIENTO NIE PODLEGŁOŚCI! do jasnej ciasnej niekturzy tu spominają śmierć swych przyjaciuł kompanów w czasie II wojny światowej i wogule flage byście wywiesili !! ja tesz nie wywiesiłem ale poprostu brak czasu a wz tu se mass PK uyondyacie brak slow naprawde ja jeszcze mass pk rozumiem alee wybijac kazdego co niejest na bialo czerwono besssens szwedki tesz se moga zrobic bialo czerwony offit i sie podawac pod polaka nie pomysleliscie ludzie ?? to bylo bes sensu jeszcze wybijac sie na wzajem to ja rozumiem ale to to poprostu glupota glupota i jeszcze ras glupota wszscy co tam stoja powinien podejsc jakis 70lvl sorcer i puscic UE zeby all padlo i sie dziwia ze polacy maja taka opinie a teksty dawac h*ji albo polacy zondza w tibie sa nie potrzebne polacy nie zondza w tibie najlepsi na 2 naj lepszh moim zdaniem swiatah na isarce naj lepsy jest szwed a na antice Buble z japoni i wogule jest najlepsza w calej tibi a teksty polacy zondza sa nie potrzebne bo nie rzandza polacy porazaja glupota tak powino byc a do tzch panuw co w DP stali i krzyczeli dawac ich itp czemu sie nie wlonczli to walki ??
dobra Dobo niebij tzlko za blendy PLZ PLZ klawiaturka mi isadla niebij plz plz a i srry za dlugosc ale moze to wejdzie w rozum tym dziecia co se w DP stoja jak PK idzie droga
Wiesz co koles, mysle ze zawsze mam wiekszy szacunek do osob ktore chociaz maja dyslekcje, to staraja sie nie robic bledow, niz do takich co mowia:"Ha cHA robie bledy ale mozecie mnie pocalowaz w dópe bo mam dys lekcje" i nie nie chodzi mi o ciebie dokladnie. Poza tym nie ma w twoim poscie znakow przystankowych, przez co trzeba to czytac z 5 razy zeby zakapowac.
To bylo owe.

Do tematu: No rozumiem przebrac sie w bialo czerwony outfit, ale nie robic pozoge wsrod osob innych narodowosci i rzucac teksty typu "Rzwedzi do domuw". Poza tym duzo lepiej pojsc na cmentarz albo nawet w domu powspominac osoby ktore zgnely w tym czasie niz spiewac Hymn Polski w jakies glupkowatej grze (dla innych).
Adlytam jest offline  
stary 11-11-2004, 23:32   #18
tomo
Użytkownik Forum

tomo's Avatar

Data dołączenia: 27 03 2004
Lokacja: Pradawne miasto 'Ssij'

tomo ma numer GG 1414152
Domyślny

n/c...

Limit 10 znakow wiec napisze cos wiecej, choc pewnie nic nowego~

Ja osobiscie jestem dumny ze swego narodu, ale nie z TAKIEGO narodu.. Niestety, Polska to kraj zawistny, widac to nawet w takiej pierdółce jak jakas glupiutka gierka online.. Ile razy sie slyszY "no plx plx rodakowi nie darz???///", a jak odmowisz to "nob!!!!11" ... Po prostu skrajny debilizm, a rzucanie idiotycznych tekstow typu "polaki rzondzom!" to po prostu... Zacytuje tu wypowiedz doba z innego tematu o podobnej tresci "Co nam opca"... Nie potrafia ludzie nawet hymnu uszanowac~ Jezeli tak zachowaloby sie spoleczenstwo polskie w rlu, to chyba wszyscy powstancy krecili by sie w grobach tak bardzo, ze dostaliby nudnosci~

Po prostu skrajny kretynizm do (choc bardziej pasuje ci slowo "duzo poza") granic mozliwosci...

Powstancy walczyli o to, by nie wstydzic sie narodu polskiego.. Ale TAKIEGO narodu, to nawet oni by sie wstydzili~

user:Inactive jak chuj.

tomo jest offline  
stary 12-11-2004, 00:30   #19
globi
Użytkownik Forum

globi's Avatar

Data dołączenia: 02 06 2004
Lokacja: Gliwice

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Axemir
Świat: Pandoria :D
Poziom: 52
Skille: 74/71
Poziom mag.: 6
Domyślny

Ja dzisiaj akurat sie lognelem na mojego pala na Aldorce, ale nie udalo mi sie zobaczyc tego zjawiska, bo nie wiem jak to mozna inaczej nazwac. Jak ja sie lognelem to juz lecialy ostrzezenia od Sir Trackera i kilki innych nie malych lvl zeby zmienic outfity i nie robic dymow<pozdro>. Rozumiem jakbyscie sie przebrali w naradowe barwy, niech bedzie. Ale jak powiedzili poprzednicy na cholere byly glupie teksty polacy rzadza itp. Pokazaliscie jak rzadza, sa na pierwszym miejscu wsrod n00bow, a te mass PK to juz w ogole nie wiem po co byly. Pozdro for all.
Ps. Ten dzien powinno sie traktowac z szacunkiem, a nie tak jak coniektorzy. A po drugie Tibia jest gra w ktorej narodowosc nie powinna miec zadnego znaczenia.

Loyal till the end...
globi jest offline  
stary 12-11-2004, 14:24   #20
Zene
Użytkownik Forum

Zene's Avatar

Data dołączenia: 04 10 2004
Lokacja: Angmar

Domyślny

skrajny debilizm po prostu... ja nienawidzę się przyznawać do narodowości.. a zwłaszcza teraz na mainie Wiecie z czego bym się cieszył w trakcie tej "demonstracji głupoty i rasizmu"?
Żeby nagle przyszedł GM i zrobiłby masskicka tym tibijskim pseudokibolom(mam już nawet na nich określenie- Pseudotibiol :tongue: ). Nasza sytuacja wcale nie jest taka wspaniała(zwłaszcza po masaksze na Dan00bii), a ta i przyszłe "wspaniałe zabawy" pewnie nas jeszcze bardziej pogrążą

Ostatnio edytowany przez Zene - 12-11-2004 o 14:25.
Zene jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Opcje tematu

Zasady postowania