|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 05 2007
Lokacja: Łódź
Stan: Aktywny Gracz
![]() |
![]() Chciałbym sobie na 32lv pallkiem zrobić questa w dwarf hell(geomancery i guardy głównie). Skille 70/56. Walę z royal spearów. Eq b robe, b legs, vamp shield, crown helmet, platinum ammy, boh. Czy byłbym w stanie zrobić tego questa? Ofc jakiś mana shield czy loorowanie. I czy byłoby rozsądne wziąć na tego questa jakieś burst arrowy? Zmieniło by to coś?
Pzdr. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2008
Wpisy bloga: 1
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Refugia
|
![]() Daj sobie spokój, ja chciałem sam pallem na 35 (skill 75 dist) takie samo eq i nie dałem rady...za duża strata pieniędzy... wychodzi waste nawet z nagrodami z questa
edit Problemy zaczynają się po zejściu za bramką lvl. Magowie dwarfów (zapomniałem jak to się nazywa) są dobijający...Za szybko się leczą a jak próbujesz je ubić to ściągasz na siebie dwarf guardy...błędne koło Jak coś to weź maga i z gfb trzeba oczyścić pole widzenia... Samemu nie rób tego questa
![]() Ostatnio edytowany przez Levi - 22-03-2008 o 23:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 05 2007
Lokacja: Łódź
![]() |
![]() Dzięki. Zniechęciłeś mnie, może dzięki Tobie nie padne. Wezmę 127lv z gildii to mi ubije wszystko w promieniu pięciu mil. Do zamknięcia.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2007
Lokacja: Sieradz/Łodź
Imię: Holy War Hero
Profesja: Royal Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 54
Skille: 78/60
Poziom mag.: 12
|
![]() Jak masz kase zeby sobie pozwolic na waste to rob! Ale jak nie to odradzam bo strata bedzie wieksza nic zysk
![]() |
![]() |
![]() |