|
Notki |
Grafiki Masz talent do grafik? Zamieść swoje prace tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2003
Lokacja: mieszkanie ;>
Stan: Na Emeryturze
|
![]() chwila porownania
![]() moze sie ani to ani to nie podobac :| bended helmet: ![]() xxx helmet: ![]() bended armor: ![]() xxx armor: ![]() bended legs: ![]() xxx legs: ![]() bended sword: ![]() xxx sword: ![]() bended shield: ![]() xxx shield bended shield: ![]() Sety: bended set: ![]() xxx set: ![]() Ewentualnie xxx legsy (np.) moga dojsc do dark armoru ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez Nozuman - 15-11-2004 o 22:04. Powód: zly napis xD |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2003
|
![]() xxx lepsiejszy.
A btw, legsy w Bended Set wyglądają zupełnie jak demon legsy pozbawione koloru ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() a xxx legsy przypominaja mi troche kalesony ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2004
Lokacja: Wrocław
|
![]() Mi się wszsytko podoba (no może Bandet miecz jakis takiś sztuczny) ale wszsytko bardzo ładne
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() dzieki stary!
chcialbym jeszcze dodac ze wszystko bylo robione piksel po pikslelu nie bylo itemow przerabianych czy czegos w tym stylu WSZELKIE PODOBIENSTWO DO RZECZYWISTYCH ZBROJ JEST PRZYPADKOWA ![]()
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: Russia
|
![]() A mi sie nie podoba. Wszystko takie czarne, bez cieniowania, kanciaste. Poprostu mi się niepodoba.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
2.czarny lepszy niz rozowy ![]() 3.cieniowanie jest ale to ze sety sa ciemne "maskaraduje" je
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
Stan: Niegrający
|
![]() ładne prace najlepiej wyszedł ci ten zboczony secik (xxx) ale to tylko moje zdanie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: Russia
|
![]() 1.coz, trudno jest stworzyc cos co kazdemu by sie podobalo
Niby tak, ale nie widziałem żeby twoje prace oceniał ktoś z tytułem Artist. 2.czarny lepszy niz rozowy ![]() A kto mówi o różowym? 3.cieniowanie jest ale to ze sety sa ciemne "maskaraduje" je No tak, tutaj się zgadzam. Ale na jednym z tamtych hełmów te cieniowanie tak sztucznie wygląda. Trzeba pokomnbinować z kolorkami a nie trzymać się "od najciemniejszego do najjaśniejszego". Btw. Gratz że nie odpowiedziałeś mi tak - "To jak ty taki miszcz jesteś to sie pochwl swoimi pracami, chętnie się pośmiejemy". Ostatnio edytowany przez Iris on Eternia - 16-11-2004 o 09:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() 2.ja mowie o rozowym ![]() 3.pewnie chodzi ci o ten pierwszy helm (bended) faktycznie wyszlo jak plastik ![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() Nieźle ci wyszło
![]() Aha, co do cieniowania "od środka" (tzw. Pillow shading) - unikaj go jak ognia - cienowania od środka nie zawsze najlepiej wygląda (przykładem może tu być n00ble armor) - zawsze wybieraj sobie kąt, pod którym pada światło - np. 315, 0, 45. Będzie to lepiej wyglądało. OFT: Kto przyjmuje do Artist? Ostatnio edytowany przez Descartes - 17-11-2004 o 16:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() dzieki za rady - nastepne prace z cienowaniem pod katem
a tak przy okazji gratuluje udanej katany widzialem ze byla 2 w konkursie - gratz