|  04-07-2008, 20:29 | #1 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 01 07 2008 Lokacja: Dziura o0 Posty: 17 Stan: Aktywny Gracz Imię: Lefel de Wafel Profesja: Knight Gildia: o0 Świat: o0 Poziom: o0 Skille: o0 Poziom mag.: o0   |  Czy się opłaca ? Siema ___________ Gram Knight'em i tu nasuwa się moje pytanie Czy opłaca się co 5lvl zmieniać broń np. Crimson Sword ---> Wyvern Fang ---> Bright Sword Czy Crimson Sword ---> Bright Sword Proszę o odpowiedź. Z góry Thanks ; ) 
				__________________ <wieszok lubi latać po sygnaturkach  > | 
|   |   | 
|  | 
|  04-07-2008, 20:32 | #2 | 
| Arbiter Elegantiarum |   Opłaca się "co 5 lvli", o ile broń nie jest jakimś naprawdę rzadkim przedmiotem. Dla przykładu 40 Knightem nie opłaca się kupować toporu za 140k który można lootnąć z Poi'owych monsterków, bodaj Dreaded Cleaver? Jeżeli taki Wyvern fang kosztuje te 2k, a jest lepszym mieczem to jak najbardziej powinno się zakupić. Dziękuję. | 
|   |   | 
|  04-07-2008, 20:33 | #3 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 01 07 2008 Lokacja: Dziura o0 Posty: 17 Stan: Aktywny Gracz Imię: Lefel de Wafel Profesja: Knight Gildia: o0 Świat: o0 Poziom: o0 Skille: o0 Poziom mag.: o0   |   Dzięki ; > Właśnie ciekawiło mnie to i już wiem : P Temat do zamknięcia. 
				__________________ <wieszok lubi latać po sygnaturkach  > | 
|   |   |